❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

O2 a nove mobilni tarify

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rin

Re: O2 a nove mobilni tarify

Příspěvekod rin » 12 years ago

Revoluce je to každopádně. Berte v úvahu, že je to první nabídka. Další přijdou od T-mobile a Vodafonu. Navíc je to retailová nabídka, takže se dají ještě očekávat, třebaže už ne tak dramatické, slevy ve velkoobchodních nabídkách. A do třetice, toto všechno jsou a budou nabídky od zavedených providerů. Co udělá s cenou čtvrtý operátor a virtuálové? Nemyslím, že jsme daleko od hranice 500Kc nebo 20€ o kterých se nám do včerejška mohlo jen zdát a nebo si o nich číst, že je mají v Rakousku, Francii...
0 x

rin

Příspěvekod rin » 12 years ago

hapi píše:teď mi ty kurvy z telefoniky volali a cpali mi ten tarif za 750,- :-D

využíváte mobilní i pevný internet?
ano
a jaký používáte adsl internet?
no jsem poskytovatel internetu takže svůj vlastní
... a aháá

:lol:

Měl jsi jim aspoň říct parametry tvé konektivity, takto jsi jim nedal ani šanci :D
Navíc kdyby řekli, že internetovou revoluci FTTH spouštějí až v pondělí, mohl jsi mít o víkendu nad čím přemýšlet :) :D :wink:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

rin píše:Revoluce je to každopádně. Berte v úvahu, že je to první nabídka. Další přijdou od T-mobile a Vodafonu. Navíc je to retailová nabídka, takže se dají ještě očekávat, třebaže už ne tak dramatické, slevy ve velkoobchodních nabídkách. A do třetice, toto všechno jsou a budou nabídky od zavedených providerů. Co udělá s cenou čtvrtý operátor a virtuálové? Nemyslím, že jsme daleko od hranice 500Kc nebo 20€ o kterých se nám do včerejška mohlo jen zdát a nebo si o nich číst, že je mají v Rakousku, Francii...

revoluce to neni když ani táta vyřízující hovory pro naší firmu neprovolá s obyč tarifem těch 750,- Jako revoluce možná jak pro koho, pro nás ne. Sem to operátorce rovnou řek že nehodlám platit 2x tolik než platit teď. Ale tak ono paušály obecně vždycky ty další jsou dražší. Už asi 5 let jsem na paušálu a platim vždy se změnou víc ať chci nebo nechci.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

Pro lidi kteří skutečně volají, ale nemají vyhádanou retenci to revoluce je - minimálně ta největší na kterou si za poslední roky vzpomínám :).
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

hapi píše:teď mi ty kurvy z telefoniky volali a cpali mi ten tarif za 750,- :-D

využíváte mobilní i pevný internet?
ano
a jaký používáte adsl internet?
no jsem poskytovatel internetu takže svůj vlastní
... a aháá

:lol:

tayk mi cpali adsl ... tak rikam kolik mi tu muzete nabidnout ... slecna chvili neco cvakala a pak rika vitezoslavne asi 2,5mb ... kolik mate ted ? a ja na to doma 70 mb :mrgreen: .... ticho .... byla chudak zmatena :lol:
0 x

David2006

Tak už to Vodafonu doklaplo a ani to moc dlouho netrvalo :lol: . Na hurá akci slabej odvar, ale i tak dost ušetřím :) .

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/pret ... fault.aspx
0 x

David2006

Takže postup mám nádledující - o víkendu do O2 zažádat o přestup, pak si počkat na retenci co z Vody vypadne a jestli ty moje 3 litry měsíčně chtějí odepsat úplně nebo jen částečně. Pokud z nich nic nevypadne beru jejich tarify bez úvazku a 1-2měsíce nechám ustálit vody až se mezi sebou opové trošku oťukají (roztrhají si občanky o 2 letý klid). Pak to asi na 2 roky podškrábnu (de facto u jedno koho to z nich bude) a je cost saving jak vyšitej :lol: .
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

ja se musim drzet TM, kliose mame i v mirne odlehlych oblastech, kde s VDF a O2 musis behat pred dum a mavat abys lapl signal :lol: (ale obecne ma TM v mem kraji nejlepsi kryti) ale verim ze TM prijde s necim peknym taky, nejprv O2, ted i VDF odkryl karty, TM ma "nejvic prostoru k manevrovani a ladeni" nabidky...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

David2006

pcwifi píše:ja se musim drzet TM, kliose mame i v mirne odlehlych oblastech, kde s VDF a O2 musis behat pred dum a mavat abys lapl signal :lol: (ale obecne ma TM v mem kraji nejlepsi kryti) ale verim ze TM prijde s necim peknym taky, nejprv O2, ted i VDF odkryl karty, TM ma "nejvic prostoru k manevrovani a ladeni" nabidky...

Taky je z těch tří největší buzerant :mrgreen: , běhat před dům musím u odlehlejších klientů s každým z nich takže se to vcelku kompenzuje :D . Na Vodu jsem zvyklej za poslední roky, ale vystřídal jsem po letech všechny.
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 12 years ago

Sem zmatenej mam plakat ?
U Vodafonu mame firemni tarify a koukam ze firmeni tarify jsou stale za 3200 Kc neomezenej tarif.

David2006 píše:Tak už to Vodafonu doklaplo a ani to moc dlouho netrvalo :lol: . Na hurá akci slabej odvar, ale i tak dost ušetřím :) .

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/pret ... fault.aspx
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

spis je v tom nyni velky bordel, vyckej par dnu ;-)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

helapc

Příspěvekod helapc » 12 years ago

Tak T-Mobile mě včera na všech tarifech sundal 50% ze 7000.- jsem na 3500.-Kč. V podstatě neomezenej tarif mezi 660 - 800 Kč.
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 12 years ago

Stezoval sis nebo to udelal T-mobile snizil sam od sebe ?

helapc píše:Tak T-Mobile mě včera na všech tarifech sundal 50% ze 7000.- jsem na 3500.-Kč. V podstatě neomezenej tarif mezi 660 - 800 Kč.
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 12 years ago

Končila mi 17.4 smlouva významnýho zákazníka, ale moc jsem si vyskakovat nemohl, protože výpověď jsem mohl dát měsíc předem teď to bylo automaticky prodloužený na 24 měs. Chtěl jsem hlavně aby mě zbavili toho závazku a argumentoval jsem novými tarify O2, řekl že mi dá maximální slevu a podle mě to i udělal.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

no vidíš to, automatický prodloužení na 2 roky!!! proto už nejsem u Telefoniky protože mě tyhle závazky štvali. To je jako sta*net. U vodafonu mám 6 měsíců a pak si dělej co chceš.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků