❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
O2 a nove mobilni tarify
Re: O2 a nove mobilni tarify
Revoluce je to každopádně. Berte v úvahu, že je to první nabídka. Další přijdou od T-mobile a Vodafonu. Navíc je to retailová nabídka, takže se dají ještě očekávat, třebaže už ne tak dramatické, slevy ve velkoobchodních nabídkách. A do třetice, toto všechno jsou a budou nabídky od zavedených providerů. Co udělá s cenou čtvrtý operátor a virtuálové? Nemyslím, že jsme daleko od hranice 500Kc nebo 20€ o kterých se nám do včerejška mohlo jen zdát a nebo si o nich číst, že je mají v Rakousku, Francii...
0 x
hapi píše:teď mi ty kurvy z telefoniky volali a cpali mi ten tarif za 750,-
využíváte mobilní i pevný internet?
ano
a jaký používáte adsl internet?
no jsem poskytovatel internetu takže svůj vlastní
... a aháá
Měl jsi jim aspoň říct parametry tvé konektivity, takto jsi jim nedal ani šanci

Navíc kdyby řekli, že internetovou revoluci FTTH spouštějí až v pondělí, mohl jsi mít o víkendu nad čím přemýšlet

0 x
rin píše:Revoluce je to každopádně. Berte v úvahu, že je to první nabídka. Další přijdou od T-mobile a Vodafonu. Navíc je to retailová nabídka, takže se dají ještě očekávat, třebaže už ne tak dramatické, slevy ve velkoobchodních nabídkách. A do třetice, toto všechno jsou a budou nabídky od zavedených providerů. Co udělá s cenou čtvrtý operátor a virtuálové? Nemyslím, že jsme daleko od hranice 500Kc nebo 20€ o kterých se nám do včerejška mohlo jen zdát a nebo si o nich číst, že je mají v Rakousku, Francii...
revoluce to neni když ani táta vyřízující hovory pro naší firmu neprovolá s obyč tarifem těch 750,- Jako revoluce možná jak pro koho, pro nás ne. Sem to operátorce rovnou řek že nehodlám platit 2x tolik než platit teď. Ale tak ono paušály obecně vždycky ty další jsou dražší. Už asi 5 let jsem na paušálu a platim vždy se změnou víc ať chci nebo nechci.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Pro lidi kteří skutečně volají, ale nemají vyhádanou retenci to revoluce je - minimálně ta největší na kterou si za poslední roky vzpomínám
.

0 x
hapi píše:teď mi ty kurvy z telefoniky volali a cpali mi ten tarif za 750,-
využíváte mobilní i pevný internet?
ano
a jaký používáte adsl internet?
no jsem poskytovatel internetu takže svůj vlastní
... a aháá
tayk mi cpali adsl ... tak rikam kolik mi tu muzete nabidnout ... slecna chvili neco cvakala a pak rika vitezoslavne asi 2,5mb ... kolik mate ted ? a ja na to doma 70 mb

0 x
Tak už to Vodafonu doklaplo a ani to moc dlouho netrvalo
. Na hurá akci slabej odvar, ale i tak dost ušetřím
.
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/pret ... fault.aspx

0 x
Takže postup mám nádledující - o víkendu do O2 zažádat o přestup, pak si počkat na retenci co z Vody vypadne a jestli ty moje 3 litry měsíčně chtějí odepsat úplně nebo jen částečně. Pokud z nich nic nevypadne beru jejich tarify bez úvazku a 1-2měsíce nechám ustálit vody až se mezi sebou opové trošku oťukají (roztrhají si občanky o 2 letý klid). Pak to asi na 2 roky podškrábnu (de facto u jedno koho to z nich bude) a je cost saving jak vyšitej
.

0 x
ja se musim drzet TM, kliose mame i v mirne odlehlych oblastech, kde s VDF a O2 musis behat pred dum a mavat abys lapl signal
(ale obecne ma TM v mem kraji nejlepsi kryti) ale verim ze TM prijde s necim peknym taky, nejprv O2, ted i VDF odkryl karty, TM ma "nejvic prostoru k manevrovani a ladeni" nabidky...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:ja se musim drzet TM, kliose mame i v mirne odlehlych oblastech, kde s VDF a O2 musis behat pred dum a mavat abys lapl signal(ale obecne ma TM v mem kraji nejlepsi kryti) ale verim ze TM prijde s necim peknym taky, nejprv O2, ted i VDF odkryl karty, TM ma "nejvic prostoru k manevrovani a ladeni" nabidky...
Taky je z těch tří největší buzerant

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Sem zmatenej mam plakat ?
U Vodafonu mame firemni tarify a koukam ze firmeni tarify jsou stale za 3200 Kc neomezenej tarif.
U Vodafonu mame firemni tarify a koukam ze firmeni tarify jsou stale za 3200 Kc neomezenej tarif.
David2006 píše:Tak už to Vodafonu doklaplo a ani to moc dlouho netrvalo. Na hurá akci slabej odvar, ale i tak dost ušetřím
.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
spis je v tom nyni velky bordel, vyckej par dnu 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Tak T-Mobile mě včera na všech tarifech sundal 50% ze 7000.- jsem na 3500.-Kč. V podstatě neomezenej tarif mezi 660 - 800 Kč.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Stezoval sis nebo to udelal T-mobile snizil sam od sebe ?
helapc píše:Tak T-Mobile mě včera na všech tarifech sundal 50% ze 7000.- jsem na 3500.-Kč. V podstatě neomezenej tarif mezi 660 - 800 Kč.
0 x
Končila mi 17.4 smlouva významnýho zákazníka, ale moc jsem si vyskakovat nemohl, protože výpověď jsem mohl dát měsíc předem teď to bylo automaticky prodloužený na 24 měs. Chtěl jsem hlavně aby mě zbavili toho závazku a argumentoval jsem novými tarify O2, řekl že mi dá maximální slevu a podle mě to i udělal.
0 x
no vidíš to, automatický prodloužení na 2 roky!!! proto už nejsem u Telefoniky protože mě tyhle závazky štvali. To je jako sta*net. U vodafonu mám 6 měsíců a pak si dělej co chceš.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik