❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

EPS CyberPower

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Re: EPS CyberPower

Příspěvekod stepan.benes » 12 years ago

Radek Úlehla píše:Všechno je to závislé průřezu a odporu kabelu.

Obrázek

Nebo na síle pana Volta :)
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

ByZaK

Příspěvekod ByZaK » 12 years ago

Máme 3 zařízení a baterie od 24Ah do 100Ah a od nasazení o tom nevím.
Jen před nasazením to chtělo 2 úpravy: dotáhnout trafo (plechy úplně volné), doplnit PWM regulaci k ventilátoru
0 x
Zdeněk Kudrnáč - KudrnacNET - http://www.kudrnac.net

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 12 years ago

Jo, ta PWM regulace vetraku tam chybi :( co konkretne a jak jste tam dodelavali?
0 x
Jan Ptáček

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

Taky mě zajímá ta regulace.
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

mě by zajímalo... píší že do zátěže 40% sinusojda při vyšší zátěži trapezoida... to mi tak dokonalé už nepříjde, vzhledem k tomu, že ta nejslabšív erze je nějakcýh 420W, tj. do 170W to dá sinusoidu.. .to nám už nestačí ani na hlavní sajt aby to v sinusojdě utáhlo... odhadem tam potřebuju tak 250 - 300W
dotaz tedy znamená... poradí si to i s tou trapezoidou ? řejněmě že bych měl v plánu za to střelit UPS (která by měla překlenout nějaké mikrovýpadky a případné kolísání napětí) ale dá to tak ? hlučnost by mě až tak netrápila... bylo by to ve venkovním racku na paneláku....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

DarkLogic

Už jsem to myslím psal v nějakém předchozím příspěvku. Průběh jsem sice neměřil, ale praxe ukázala, že s průběhem výstupu nemá problém ani levná APC Back-UPS, která je zapojena za Cyberpower. A to i při zátěži větší než 40 %.
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 12 years ago

Dávat za to UPS sice lze, i to funguje, ale vidím to už jako zbytečnost.
0 x

DarkLogic

Není to zbytečnost - malá UPS ti poslouží k překlenutí doby, kdy potřebuješ vyměnit již vyšťavenou baterii od CyberPower za jinou. Ale samozřejmě má to smysl jen tam, kde nechceš ani malý výpadek, třeba kvůli běžícím serverům.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

hmm, to me nenapadlo - takze cyberpoweru nemuzu vymenit baterie za chodu? vim ze jsem zkousel zapnout EPS bez baterie a to neslo, ale uz sem netestoval co to udela, kdyz baterii za chodu odpojim
0 x
Jan Ptáček

DarkLogic

Vyšší model má možnost odpojit baterii za chodu, nicméně ani to neřeší situaci, kdy je výpadek proudu dlouhý, dochází ti už i baterie a ty ji potřebuješ vyměnit za plně nabitou, abys dále mohl překlenout výpadek.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

nejsem elektrikar - ale neni reseni zapojit druhou baterii paralelne k te prvni (stejne jako kdyz startujes auto s vybitou baterii z druheho auta)?
0 x
Jan Ptáček

hafieror

Příspěvekod hafieror » 12 years ago

Než dávat za UPS UPS je možnost použít tuto hračku
http://www.apc.com/products/family/index.cfm?id=14
0 x

DarkLogic

haferior: Hračka za 14 tis. Kč? Navíc zbytečná, když to, co popisuju, taky funguje a nepotřebuju nic dalšího.
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 12 years ago

Tak je to samozřejmě drahý, ale je třeba si říct, jestli výpadek být nesmi, nebo by neměl. Nejsem v tom nějak zběhlej, ale pokud dám za UPS další UPS, tak se mě výdrž zálohy sníží o účinnost další upsky, která když umře, tak stejně ten výpadek udělat musím. Vše má své pro a proti.
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 12 years ago

Podobný by-pass se dá pořídit za zhruba 3 tis. od jiné firmy.
0 x