❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak se špatně daří Českým a Slovenským ISP

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se špatně daří Českým a Slovenským ISP

Příspěvekod Radek Úlehla » 12 years ago

kousek píše:přesně tak!
tam kde to dnes je ( v .p.r.d.e.l.i), je jen zásluha nás všech!
Mám ve své lokalitě borce (ISP) co mají net za 180,- s DPH! mají web, posílají lživé letaky, pomlouvají nás! ale povolení od ČTŮ nemají, smlouvy s lidma nesepisují, jen slibují. Zrovna včera přišla jedna naše zákaznice, že jde ukončit smlouvu, s jejich letákem v ruce, když jsem se taktně zeptal z jakého důvodu, bylo mi sděleno, že už se nenechá od nás okradat. že jí p.xy povídal, že oni mají net za 180,- a to na tom mají 100% zisk.:-) po upozornění, že smlouva má 2.měsíční výpovědní lhůtu, začala argumentovat, že jí net nejde a tedy to chce ukončit hned, když jsem to ověřil, net jí běžel dokonce tam byl nemalý traffic ( asi manžel) :-) na to nereagovala a odešla! Za hod volala, že jí nejde net. (odpojila napajení, nedostupná jednotka) a že neplníme smlouvu, a tedy chce ihned ukončit smlouvu! Neporadí někdo jak toto řešit?

Díky.

Jestli nemají oprávnění od ČTÚ, tak je jediná cesta je udat.
0 x

kousek
antispam: Ano

Příspěvekod kousek » 12 years ago

to právě nechci, Pan xy, je infantilní egomaniak, a nechci se s ním pouštět do vetších akcí :lol:

Stačilo, když jeden jejich klient přešel k nám, ten telefonát jsem měl nahrát, to by jste nevěřily :D ten Pan je mimo realitu :lol:
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Tak jdi na ČTÚ, vrať oprávnění, pak jdi na živnostenskej a vrať ŽL a pak na pracák.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Takze pan je magorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol:
Ja osobne jsem spis pro to aby pro tuto zivnost muselo byt za prve vzdelani nebo nekdo kdo svym vzdelanim za vas bude rucit a nejake radiove minimum slozit zkousku protoze to pak dela kazdej ferda co umi sesroubovat konektory a podle tehoto vypada, slovo fresnelka je pro ne nadavka paket jakbysmet :roll:
0 x

kousek

Radek Úlehla píše:Tak jdi na ČTÚ, vrať oprávnění, pak jdi na živnostenskej a vrať ŽL a pak na pracák.

Díky.
hned po novém roce to udělám. že mě to nenapadlo dřív :D
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Tak se zamysli nad tím, co tu píšeš a jak na to reaguješ... Hledáš radu, co s tím máš dělat. Jediná legální možná cesta je jít cestou zákona. Pokud někdo podniká a nemá na to oprávnění, tak můžeš udělat jen to, že ho udáš na příslušných místech. A nebo na to můžeš koukat a nechat si srát před práh vlastních dveří.
0 x

kousek

asi jsem to špatně napsal, šlo mi o radu, jak vyřešit situaci se zákaznicí, ne s ISP, tam se to časem vyřeší samo :lol:
0 x

reset

Příspěvekod reset » 12 years ago

kousek píše:přesně tak!
tam kde to dnes je ( v .p.r.d.e.l.i), je jen zásluha nás všech!
Mám ve své lokalitě borce (ISP) co mají net za 180,- s DPH! mají web, posílají lživé letaky, pomlouvají nás! ale povolení od ČTŮ nemají, smlouvy s lidma nesepisují, jen slibují. Zrovna včera přišla jedna naše zákaznice, že jde ukončit smlouvu, s jejich letákem v ruce, když jsem se taktně zeptal z jakého důvodu, bylo mi sděleno, že už se nenechá od nás okradat. že jí p.xy povídal, že oni mají net za 180,- a to na tom mají 100% zisk.:-) po upozornění, že smlouva má 2.měsíční výpovědní lhůtu, začala argumentovat, že jí net nejde a tedy to chce ukončit hned, když jsem to ověřil, net jí běžel dokonce tam byl nemalý traffic ( asi manžel) :-) na to nereagovala a odešla! Za hod volala, že jí nejde net. (odpojila napajení, nedostupná jednotka) a že neplníme smlouvu, a tedy chce ihned ukončit smlouvu! Neporadí někdo jak toto řešit?

Díky.

posli ji do rite,

ze zivota
to mi pripomina jednu navstevu v globusu , jsem tam u zeleniny a vidim jak si tam nejaka nafiflena zenska kupoje cesnek , normalne by me to nechalo naprosto klidnym, ale mrknu a ona kupuje ten cinsky . Jen tak jsem k ni "nahnul" a zdvorile ji rikam, ze kupuje ten cinsky , pani mi klidne odpovedela , ze to potrebuje jen do polivky .
... na tom nemam slov

jinej ze zivota
Nebo vola mi zakaznik, ze chce odejit od konkurence a chce jit k nam , ze mu to u nich funguje a nefunguje . Rikam rad, a mimo jine chtel prepojit i sveho otce , ktery je pripojen u jine firmy, ale ma dost podobne problemy .
Jednoho jsme prepojili a kdyz jsme se chystali na druheho , dozvedeli jsme se , ze firma mu radeji dala slevu .
Neni to krasne platit min, i kdyz za "nefunkcni" internet ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

u nas konkurencia dava 2 mesiace zadarmo net, ked chce klient odist :D Nie je to krásne, mat 2 mesiace zadarmo nefunkcny internet?
0 x

kousek

Asi mi nic jiného nezbyde, ješte bude sranda až si tam pojedu pro naše zařízení :-) asi tam pošlu kolegu, at si taky trochu užije :lol:
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

No nicméně zkušenost je taková, že když děláte při odchodu klientů problémy, tak se už nikdy nevrátí zpět. Nám se velké procento lidí vrací, pokud se s nimi rozejdete ve zlém, tak nepřijdou, ani kdyby jste byli poslední ISP v Čechách. Samozřejmě je potřeba rozlišit, komu vyhovět a komu ne, každý si to totiž nezaslouží.
0 x

reset

lidi jsou holt ruzni , jedni koukaji jak na penize , chcite mit sluzby co nejlevnejsi jini koukaji na kvalitu a tu stovku navic si radi priplati

mam jeste jeden:
byvaly spoluzak se me dotazuje na inet pro sveho otce, ale i tech 300czk je pro nej moc (pro otce), tak tak kecame a nakonec z nej vyleze to, ze casto vola na cisla 900xxx , ale ceny mu tam nevadi
... tak asi tak , prestal jsem to s nim uplne resit , nejsme charita a pro stupid lidi uz kor ne
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Možná kdyby jsme dělali internet s výhodami (přátelé s výhodami), tak by lidi platili třeba 1500,- za net :) Otázkou je pak morálnost a legalita produktu :D
0 x

reset

Co tim myslis, internet s vyhodami?
0 x