❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ale všechno zlé je k něčemu dobré. Někteří z nás si z toho vzali ponaučení, že je dobré mít rezervu skladem, ať už jde o cokoliv. Přesto, ikdyž se tím odjakživa řídím, sám jsem si položil otázku: "a kam ty bys jel o víkendu v nouzi pro UTP?" Nejblíž to mám asi 30km do OBI, kde kolem toho káblu pokaždé projdu, takže vím, že tam je
A tak to zas přeháníš Je ti jasné, že megalomanie je vlastně ošklivá nemoc? V tomto případě je důležité, aby kurýr s novou várkou byl aspoň o dva dny v předstihu, než stihnou ti umounění technici vytáhnout poslední padesátku
to ani ne, jen jsem chtel rict, ze kazdy ma mit nakoupeno do rezervy, podle svych potreb ... kdo dela hodne ten mam mit vetsi rezervu, kdo obcas, tomu staci krabice nekde v koute to je cele, nehodlam to tady porovnavat a resit kdo delame vic a kdo min, slo jen o to mit z ceho delat
0 x
..:: Nas-Net.org ::.. - programming - build-up and management networks - development - education