❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UPC to neřeší

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Pintero
antispam: Ano

Re: UPC to neřeší

Příspěvekod Pintero » 12 years ago

dnes jsem zrovna rychle kouknul na fakturu od topenare v kanclu jednoho hotelu - prijel jen posteloval radiatory na pokojich pred sezonou - 400,- na hodinu.
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

Pokud někdo jede na sebe, tak hodinová taxa nebude určitě pod 1000.-Kč
Aby se vám vyplatilo platit kancelářskou krysu, tak musí vykonat za hodinu práci v hodnotě 3000.-Kč

Tohle jsou fakta.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

kousek

Příspěvekod kousek » 12 years ago

Bohužel je to tu takto nastavené, nejspíše za to může 40let vlady bolševismu.(každej ferda mravenec, a když už neví a pozve si odbornika, nechce mu zaplatit) jinde na západ od našich hranic toto neuvidíš.
Znamemu ve Švýcarsku jsem poslal darem sat.HD box a českou kartu. nebyl schopen si to i přes me pokyny po tel nastavit, pozval si technika co mu to zastrčí do zdi a nastaví, za 20min prace dal 260CHF což je cca 1/10 platu. a byl hrozně rád.
u nas když si u někoho řeknete za naladění boxu 300,- jste zloděj!
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

kousek píše:jj, bohužel je to tak :? můžu zitra zaukolovat slečnu účetní ať mi vyjede čistej zdaněnej zisk z této prace, s odečtením všech přidružených nákladů. myslím že to nebude víc jak 100,-
Za 100,- netočej koláčem ani řidiči náklaďáků :lol:

možná ale za 50 na hodinu dělá většina lidí u pásu. Stále se máme špatně?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

hapi

kousek píše:Bohužel je to tu takto nastavené, nejspíše za to může 40let vlady bolševismu.(každej ferda mravenec, a když už neví a pozve si odbornika, nechce mu zaplatit) jinde na západ od našich hranic toto neuvidíš.
Znamemu ve Švýcarsku jsem poslal darem sat.HD box a českou kartu. nebyl schopen si to i přes me pokyny po tel nastavit, pozval si technika co mu to zastrčí do zdi a nastaví, za 20min prace dal 260CHF což je cca 1/10 platu. a byl hrozně rád.
u nas když si u někoho řeknete za naladění boxu 300,- jste zloděj!

divíš se? jsme národ bastlířů (byly jsme). Před 20 lety jsi neměl jinou možnost než bastlit. Dneska jsou lidi na takový věci levý. Nemaji ani páru o tom co jak funguje. Naprostý běžný selský chápání u většiny lidí neni.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

mame se spatne, jakl uz tu nekdo psal, topenar bere prachy ... opravar na pracky bere prachy ... my delame ZADARMO !
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Už v devadesátých letech (nebo tak nějak) jsem slyšel dobrou radu. Vždy je porouchaná CDROMka. Člověk vidí, že jsi hodinu něco dělal, pak něco vyměnil (to hlavně) a nebyl problém s tím zaplatit. Stačilo točit pár kusů daného HW. Ziskovost zaručena, nadávky vyloučeny.
Viktor Novotný píše:mame se spatne, jakl uz tu nekdo psal, topenar bere prachy ... opravar na pracky bere prachy ... my delame ZADARMO !
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

pepulis

Příspěvekod pepulis » 12 years ago

Moc se do toho michat nechci, ale ono to ma vzdy vice pohledu. Ten kdo dela u pasu, odbytim terba 15h ma konec a smitec - samo nema velke penize, ale po zbytek dne ma volno (nepocitam do toho nejakou praci doma atd.), kdezto ja (vy, to je fuk) to mame trosku jinak, at je rano, dopoledne vecer, porad je tu takova ta "nejistota", ze se muze neco pokazit apod. Ten kdo to dela sam a nema kolem sebe zamestnance asi tusi, jak to myslim. Ono vsechno je necim vykoupene.
0 x

kousek

Hapi : v tom případě je vetšina lidi naprosto blbá, ty samý prachy dostanou na pracaku a soialce
Viktor: o pračce mi ani nemluv, 2 roky stará bosh-ka za 25k, prijel opravař, ložisko v čudu, povídá" to se ani nevyplatí opravovat, kupte si novou" když jsem zamačkl naběhlou žílu, ptám se co stojí ložisko: 900,- + 2500,- výmena(tabulkovej úkon). ok, vyšlo to na 4000,- prý ještě bufero za 200,- asi neumim pořád počítat :lol:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

tak tak, proto jsem toho s prackama napsal .. mam podobnou zukusenost ;)
0 x
- programming
- development
- education

hapi

kousek píše:Hapi : v tom případě je vetšina lidi naprosto blbá, ty samý prachy dostanou na pracaku a soialce

to je zajímavý. Známá tam dělá a takový prachy dokáže ze sociálky vymlátit pouze opálený obyvatel naší země. Navíc jak myslíš že ti dlouho bude pracák platit?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

nevim ... ale kdyz se naposled pripojovala jedna herna, byly tam jen cerni .. a rozmenovaly dvoutisicovky aby bylo do automatu :O
0 x
- programming
- development
- education

kousek

:lol: jj, pokud si tmavej tak dlouho
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Bohužel statistiky nejsou dle barvy. Ale přes 508 tisíc ke konci loňského roku mluví za vše (mínus 63 tisíc nějak invalidních). Zjevně to nějak jde a jde se uživit i bez práce. Já se ani nedivím, když si rozpočítám můj geograficky slušný plat na hodiny, nic moc ... možná bych u té lopaty měl i víc (plus lepší tělo).
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

reset

Příspěvekod reset » 12 years ago

muze mi nekdo prozdradit co tu vlastne resite ?
nejak jsem se v tom asi zamotal.
Nebo vas jen neco zere a potrebujete si za kazdou cenu ulevit ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam