❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Vzdyt je to pravda 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
no 20MB/s za 500 Kč slušná cena.. akorát tedy nevím co znamná to lomeno 20/50 jako 20MB/s UP a 50MB/s DOWN?

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
to je jakoze vektoring nebo presunuty dslam nebo ani jedno?
0 x
Před pár dny jsem se bavil s projektantem CETIN a sliboval mi předřadné DSLAMy do 3 let úplně všude. Už vidím jak v našich dědinkách taháme 100Mb/s ACčkem a oni tu zavedou jejich dvacítku s uploadem 2MB sec (jednotka zdroj pdf výše) 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
vsak at se na tech dsl bavi, aspon budeme mit "lepsi" zalohy do firem ... 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
takovy mam v jednom kostele ve zvonici aby nebylo videt drevenejma zaluzkama zespodu
vsechno tam je na cernocha...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Az na to, ze toto sa davalo klientovi ako krasne biele, hold niekto to dal na komin
Vnutri nebolo o nic lepsie...

0 x
takoveho klienta mam, vola jen v zime a porad je to stejne: "Nejede vam to... asi zase topite, cim nemate ze? No, tak to bude tim pane, ty srajdy proste moc cmoudi a pak to nejede."
Samozrejme by se mu to staricke umirajici ubnt dalo premistit, ale proc
Samozrejme by se mu to staricke umirajici ubnt dalo premistit, ale proc

0 x
Nejdrive jsem to povazoval za dobre promysleny odraz, ale soused kouka stejnym smerem a hlavne tam nema ten komin...

0 x
Striker píše:Zřejmě dodatečn= přesměrování antény, kde se někomu enchtěloznovu vrtat)
Kdyz uz by se mi nechtelo vrtat tak tam dam rahno navrch nebo do boku... todle je proste kretenismus povetsinou externich techniku co sou placeni od instalace. Normalni clovek co v te firme pracuje a pak to dohleduje ty linky todle nemuze udelat

0 x
To je este v pohode....u nas jedna konkurencia pripaja stylom - naskenujes pripajas...priama viditelnost neexistuje
Kazdu chvilu od nich niekoho prepajame k nam...poslednu montaz co videl kolega. Bungalov, pripojeny cez 2 stromy a signal lize este aj plechova hala. Kedze to tomu zakaznikovi vypadavalo tak ich volal nech to spravia, premiestnili to na plot /tyc 5m/ islo mu to zase chvilu ale viditelnost to nemalo. Zase prisli a zase to premiestnili, ze teraz je to uz urcite OK neni tam strom
Zas mu to vypadavalo....za obe premiestnenia si vypytali po 60€...takze chlapci mali za dve premiestnenia ktore nevyriesili nic 120€ cize nejaky nizsi rocny pausal zaplatene + zakaznik im stale plati pausal 17€ mesacne 
Myslim ze pripajaju do signalu -85 a linkovej rychlosti 6mbit - cize len aby to nejak slo

Myslim ze pripajaju do signalu -85 a linkovej rychlosti 6mbit - cize len aby to nejak slo

0 x