❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
FWA LTE od T-Mobile
Re: FWA LTE od T-Mobile
ano je to tak. Velcí mají velké partnery na servsní služby, řádně tendrované a z kůže polostažené. Jejich pracovní styl by ti myslím nevyhovoval 
0 x
-
Jenya píše:lemointernet píše:Zvažujeme, že bychom to pro TMCZ prodávali tam kde nejsme schopni klienta připojit a ani tam neplánujeme rozšiřování pokrytí. Máte někdo informace jak uzavřít napřímo partnerství s T-Mobile a dostat se na tento seznam ? https://www.t-mobile.cz/certifikovani-partneri-t-mobile
Myslim si, ze to jsou jen dohazovaci a pobiraci provize. Sluzbu, servis i hardware doda komplet T-Mobile.
Sam jsem si pres tarifomat zarizoval telefonni pausal, dostal jsem citelne lepsi nabidku, nez od T-Mobile naprimo.
Ano, o to nám jde. O provizi, ne o servis či instalaci, své lidské zdroje a prostředky umíme prodat lépe.
0 x
-
Vodafone není konkurenceschopný. 30 Mbit/s za 599 měsíčně vs. 100 Mbit/s za 599 měsíčně...
0 x
lemointernet píše:Vodafone není konkurenceschopný. 30 Mbit/s za 599 měsíčně vs. 100 Mbit/s za 599 měsíčně...
k tarifu ma VF za 350czk 30Mb , jinak to stoji 450czk
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
reset píše:lemointernet píše:Vodafone není konkurenceschopný. 30 Mbit/s za 599 měsíčně vs. 100 Mbit/s za 599 měsíčně...
Vodafone má 1/3 lidí.
0 x
lemointernet píše:reset píše:lemointernet píše:Vodafone není konkurenceschopný. 30 Mbit/s za 599 měsíčně vs. 100 Mbit/s za 599 měsíčně...
Vodafone má 1/3 lidí.
tim chces rici co?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
reset píše:lemointernet píše:reset píše:
Vodafone má 1/3 lidí.
tim chces rici co?
Že pro 2/3 lidí ta cena není konkurenceschopná.
0 x
Pár lidí si to dalo, ale pak se třeba diví že:
umíme statickou IP adresu i pro Pevný internet vzduchem, a to za poplatek 499 Kč bez DPH a měsíční účtování 149 Kč bez DPH
Zajímalo by mě jak je to s tím jejich modemem Huawei B2338? Ten si zákazník kupuje do svého vlastnictví?
umíme statickou IP adresu i pro Pevný internet vzduchem, a to za poplatek 499 Kč bez DPH a měsíční účtování 149 Kč bez DPH
Zajímalo by mě jak je to s tím jejich modemem Huawei B2338? Ten si zákazník kupuje do svého vlastnictví?
0 x
Jo už jsem to zjistil. Kolega zjištoval přípojku od nich a nakonec mu řekli že ho nepřipojí. Prý v lokalitě už nemají kapacitu
0 x
vecino píše:Buď si ho koupíš za 2301 Kč nebo ti ho pronajmou za cca 1xx / měsíčně.
Takze to vzdycky zaplatis, ze?
0 x
? někdo ti snad něco dá zdarma?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...