❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
LT.CLOUD

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod LT.CLOUD » 13 years ago

hapi píše:proto říkám že za cca 2 roky se dostává voda skrz zadek mezi smršťovací bužírku a kabel. Tudy to pronikne a je vymalováno. Z konektrou už jenom teče voda. Proto si výrobci na nás už v tomhle směru nevydělaji když to fušujou :-)

Zadělat vulkanizačkou přes a za smrštovačku a nic ti tam nezateče. Konektor pod vulkaničkou je jak novej i po 5letech.
Dobré figle maji GSMaci :wink:
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

no co... kdyby to meli zavrene, tak ani pes nestekne....
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

DarkLogic píše:Tak takto vypadá instalace kabeláže konkurence v jednom paneláku. Podotýkám, že takto to vypadalo, když jsem tam přišel...nic jsem neotevíral.

Já to říkám furt: když už chceš nebo musíš prasečit, dej tam uzamykatelnou bednu, do které ti ten bordel vleze :)
0 x

ByZaK

Příspěvekod ByZaK » 13 years ago

to odjištění 6A LSN mi přijde k podobě té instalace velmi směšné... a ty UTP, no co, asi to rozfoukal vítr :-)
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

ByZaK píše:to odjištění 6A LSN mi přijde k podobě té instalace velmi směšné... a ty UTP, no co, asi to rozfoukal vítr :-)

co je na tom jistici smesne?
0 x

ByZaK

Příspěvekod ByZaK » 13 years ago

Walkeer píše:
ByZaK píše:to odjištění 6A LSN mi přijde k podobě té instalace velmi směšné... a ty UTP, no co, asi to rozfoukal vítr :-)

co je na tom jistici smesne?

Jistič hozený do krytu a vedle toho to "vrabčí hnízdo"
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

a co bys chtel, jistic jeste k tomu odkryty ? :D
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

Dade_Marfi píše:a co bys chtel, jistic jeste k tomu odkryty ? :D

Spíše chtěl říct, že je vtipný kontrast mezi slušně provedeným jističem a zbytkem instalace.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

to chapu, ale treba je to vyvoj, prvni technik udelal vse koser a krabicu zavrel, jistic zadekloval ... no pak prisel technik prasak a nechal to po sobe takhle ..
0 x

Elipsa

Příspěvekod Elipsa » 13 years ago

Mám notebook pri okne na stolíku a našiel som pomerne dosť sietí, až 18 ... išiel som pred dom na chodník a našlo to 42.
PS: Bývam v obci ktorá má skoro 800 obyvateľov a asi každý má WIFI .... Forever LAN :D

http://imageshack.us/f/198/50038977.png
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 13 years ago

LT.CLOUD píše:
hapi píše:proto říkám že za cca 2 roky se dostává voda skrz zadek mezi smršťovací bužírku a kabel. Tudy to pronikne a je vymalováno. Z konektrou už jenom teče voda. Proto si výrobci na nás už v tomhle směru nevydělaji když to fušujou :-)

Zadělat vulkanizačkou přes a za smrštovačku a nic ti tam nezateče. Konektor pod vulkaničkou je jak novej i po 5letech.

já viděl vulkanizačku asi po roce, kdy na ni sr*li holubi, no, moc z ní nezbylo :)
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

ne že by to bylo k tématu, ale vulkanizačku nechá bez další krycí pásky jen lama :)
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

Leeonek píše:ne že by to bylo k tématu, ale vulkanizačku nechá bez další krycí pásky jen lama :)

Nevím proč.

Lama
0 x

LT.CLOUD

svestka píše:
LT.CLOUD píše:

já viděl vulkanizačku asi po roce, kdy na ni sr*li holubi, no, moc z ní nezbylo :)

Mají asi ,,dobrou,, stravu :D
0 x

LT.CLOUD

Leeonek píše:ne že by to bylo k tématu, ale vulkanizačku nechá bez další krycí pásky jen lama :)

Netvrdím že je to nejlepší. Někdo silikonuje, zaděla ještě smrštovačkou. Každá rada dobrá.
A není smrštovačka jako smrštovačka.
0 x