❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starnet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
zeroNET

Re: Starnet = parazit

Příspěvekod zeroNET » 10 years ago

okoun píše:
goblajz píše:Asi začínaj připojovat v AC a na 80MHz kanál...to bude dílo.

vůbec ne, jen velká lež, ve večerních hodinách 4-8Mb

Blbé je, že lidi zajímá to co je na letáku a ne to, že večer jim to takřka nepůjde. Dnes málo kdo ocení kvalitní připojení, všichni v okolí se předhání jen cenou a tím jak moc AŽ velkou rychlost nabídne :lol: Starnet jsem tady už taky někde viděl a nedávno tady nebyl.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 10 years ago

tady u nás prudce podlejzá ceny Tlapnet
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 10 years ago

No hezky je to az a ta minimalni garantovana hranice myslim ze tohle dokazem asi kazdej napsat na letak ..... inak tisickrat ohrane tema , lezt s cenama na nesmyslne hranice je pro vsechny cestou do pekel ....
0 x

divizna

Příspěvekod divizna » 10 years ago

Tak Starnet jde evidentne cestou podrazit ceny, donutit vsechny ostatni zkrachovat a pak postupne ty ceny zvysovat... Navic kdyz pri cestach po JC koukam, jak to stavi, tak se nedivim, ze jdou na tyhle ceny. Ve vesnici jeden Nanobeam jako uplink s UBNT vsesmerem. Skoro vsude vse jen na nanobeamech/nanobridge, obcas nejaka PBM10.

V kazdy vesnici chytnou par lidi a akorat se jim to zaplati, respektive na tom neprodelavaji tolik, likvidace konkurence se jim vyplati vic.

Na druhou stranu se naserou fakt vsude, starnet nanobridge/nanobeamy vidim po JC uplne v kazde vesnici, od Jindrichova Hradce po Churanov.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 10 years ago

koukám že ani jeden z vás stejně jako jejich ubrečení zákazníci si nepřečet celé cenové znění, že? Tam by jste se dočetly že ta rychlost platí podle lokality. Čimž je ta reklama pravdivá. Dále cena je za půlroční předplatný a potom se dál platí 350,- měsíčně takže žádný podlejzání ceny, oni to za půl roku vosoleji. Excelentní a bravurnej tah kterej zdá se funguje velmi dobře. Před touto strategií na hranici férovosti smekám každý den.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 10 years ago

Osobně si myslím že nemají důvod zvyšovat ceny, ta jejich wifi síť je stavěná fakt lowcost, žádné nájmy, kde mají u soukromníka AP, sníží cenu internetu na 150,- měsíčně a majitel baráku je šťastný jak má 50 mega linku.
V paneláku kde jsem vyjednával umístění racku a napojení na společnou el. mě předběhli - než se sešla domovní schůze a podepsala smlouva, na střeše se objevila jejich NB5, v nejvyšších dvířkách stupaček připáskovaný switch ke stávající kabeláži upravený pro napájení přes PoE od zákazníků a šup už připojení dva zákazníci :?
0 x

Pintero

hapi píše:koukám že ani jeden z vás stejně jako jejich ubrečení zákazníci si nepřečet celé cenové znění, že? Tam by jste se dočetly že ta rychlost platí podle lokality. Čimž je ta reklama pravdivá. Dále cena je za půlroční předplatný a potom se dál platí 350,- měsíčně takže žádný podlejzání ceny, oni to za půl roku vosoleji. Excelentní a bravurnej tah kterej zdá se funguje velmi dobře. Před touto strategií na hranici férovosti smekám každý den.

Ale když podepíší závazek (= smlouva s bonusem) tak to mají za 250,-
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 10 years ago

Ta nabídka je uplně geniální, vůbec nejde o to jestli 256 dokážou nebo ne. Důležitý je, že ten zákazník co si myslí že ušetří zavolá a na telefonu ho už někdo zpracuje. Ve výsledku trochu ušetří, ale technologicky si vůbec nepolepší nebo třeba v našem případě si vždy pohorší. Základ je vzbudit v zákazníkovi pocit, že ho stávající poskytovatel okrádá, on už si nebude ověřovat proč platí tolik, co zato dostává atd. Proto si už nějakej rok říkám, proč síť stavím jak ji stavím. Kdybych se radši na optiku a zálohování vykašlal a stavěl bych to na tom nejlevnějším a s nejhloupějším nastavením, byl bych na tom líp. Holt doba zázraků ve vzduchu a lží.
0 x

b_henry

Příspěvekod b_henry » 10 years ago

ppp76 píše:No hezky je to az a ta minimalni garantovana hranice myslim ze tohle dokazem asi kazdej napsat na letak ..... inak tisickrat ohrane tema , lezt s cenama na nesmyslne hranice je pro vsechny cestou do pekel ....

Tam je uvedená nějaká nejnižší garantovaná rychlost? Starnet přece poskytuje "neomezené nesdílené připojení" takže žádné minimum uvádět nemusí.. :mrgreen:
0 x
Uživatel co rád kouká profíkům přes rameno :-)

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

lidi sou casto tupy ovce, 256 to nepojede ale kdyby to jelo pulkou nebo ctvrtinou tak za ty kacky zlaty...no a to se vyplati :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

ppp76
Kontaktovat uživatele:

b_henry píše:
ppp76 píše:No hezky je to az a ta minimalni garantovana hranice myslim ze tohle dokazem asi kazdej napsat na letak ..... inak tisickrat ohrane tema , lezt s cenama na nesmyslne hranice je pro vsechny cestou do pekel ....

Tam je uvedená nějaká nejnižší garantovaná rychlost? Starnet přece poskytuje "neomezené nesdílené připojení" takže žádné minimum uvádět nemusí.. :mrgreen:

asi taky zamestnam nejakyho pravnika aby mi naformuloval spravne zneni vsech veticek pridam nekoho z dobry reklamky , zneni inzeratu bude neprustrelne ... co a tom ez pojedou obcas 128 kilo nikde jim nebudu nic garantovat a kdyz neco tak siu to zmerte rano to vam to jede 50 mega :)
0 x

Pintero

Samozrejme meraky rychlosti maji vymazleny, kdyz jsem u znamyho, kterej ma od nich pripojku v hospode (zadaco) tak kdykoli kamkoli merim rychlost, namerim 15/15 M.
(jede jeste pres stary starbox v Acku) ale resil jsem tam s nim VoIP telefon, tak ten po 15. hodine zacne vzdycky kuckat :lol: vypadavaj slova .... (merak presto meri 15/15...)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

At zije priorizace paketu na meraky :lol:
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 10 years ago

Moderator edit: Původní název vlákna "Starnet = parazit" přejmenován na název "Starnet" z důvodu souladu s Pravidly fóra.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

Já vím, že je to tvůj hrad ... ale jakému pravidlu subjekt těch pět roků odporoval?
Zdeněk Švarc píše:Moderator edit: Původní název vlákna "Starnet = parazit" přejmenován na název "Starnet" z důvodu souladu s Pravidly fóra.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.