❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
-
Re: vtipné fotografie
Podle mapy to vypada, ze to nasadili primo na meteoradar Skalky. Asi neco testovali.
0 x
neni to foto, ale je vtipne jaci kkti sedi ve spanelske vlade
http://www.lupa.cz/clanky/google-bude-v ... ich-novin/
http://www.lupa.cz/clanky/google-bude-v ... ich-novin/
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- midnight_man
Odpojil jsem dnes pripojku, kvuli 3 nezaplacenym fakturam.
Pani mi ted brecela do telefonu, ze potrebuje zaplatit rakev, aby tam platba v pondeli byla.
Ackoli je to "citlive tema", dalo praci drzet smich, protoze jako vymluva, proc musi nutne dneska na internet je to zatim nejoriginalnejsi
No, nevim jestli ji mam verit a pustit to pres vikend, neni to poprve co ji odpojuji, ale koneckoncu pokazde doplatila, tak treba nekecala...
Pani mi ted brecela do telefonu, ze potrebuje zaplatit rakev, aby tam platba v pondeli byla.
Ackoli je to "citlive tema", dalo praci drzet smich, protoze jako vymluva, proc musi nutne dneska na internet je to zatim nejoriginalnejsi

No, nevim jestli ji mam verit a pustit to pres vikend, neni to poprve co ji odpojuji, ale koneckoncu pokazde doplatila, tak treba nekecala...
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
ani hovno dobra vilo...dluzis, nejedes, TM mi taky nerozjede blokle cislo protoze sem nezaplatil a slus...je jim fuk co mam ci nemam za problemy...a to ze nekdo vzdycky zaplatil...no a on ceka nekdo neco jinyho nebo mu prijde zvlastni ze se musi za sluzby platit ?
podobny hlod sem taky onehda zazil volalo se neplaticce a prej cekame na vasi platbu a vona : ja cekam na manjela az donese po 3 mesicich domu vyplatu
no co by nezaplati pude...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Mě jednou jedna paní taky tvrdila, že o co jako jde vždyť dlužím jen 3 měsice, v ten moment člověk zauvažuje kde to vlastně žije a nejvíc potěší při dotazu na majitele přípojky kdy jako bude u telefonu, odpověď že před 5 dny šel něco vysvětlit na policajty a že se ještě nevrátil, tato věta taky přidá na důvěře
0 x
Na co používat pořádné trubky když to jde i takto, maximálně se to trošičku ohne 

- Přílohy
-
- 24++.gif (164.54 KiB) Zobrazeno 2375 x
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
njn ... porad si neuvedomuji, ze tohle uz neni wifi sektor 

0 x