❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nemáme zisk ... a telefon potřebujeme na jiné věci, než focení.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Pán: dobrý den ........ č. domu ... když jste dělali trasu ,tak jste natáhli kabely přes naše pozemky mluvil jsem s Vámi a bylo mi přislíbeno nějaká sleva. jedná se o to,že by se mi hodil internet o výkendech Tímto prosím o Vaše vyjádření děkuji ...... .......
Odpověď: Dobrý den, to si nás asi pletete s nějakou jinou firmou. Ve vaši lokalitě žádné kabely nataženy nemáme. Máme vysílač umístěný na ....... poté ....... a ještě na ....... Pokud by jste chtěl nezávazně zkusit náš internet tak napište tel. kontakt a můžeme zkusit něco vymyslet.
Pán: dobrá někdo ke škole od ....... natahoval optiku-takže mužu ji ustřihnout, když není Vaše ??? hezký den
mě se líbí jak lidi ječej kvůli prakticky neviditelnému vláknu, ale když jim čez vede dráty tak nic nenamítaji a sleva je nenapadne už vůbec...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:mě se líbí jak lidi ječej kvůli prakticky neviditelnému vláknu, ale když jim čez vede dráty tak nic nenamítaji a sleva je nenapadne už vůbec...
Taky bys ječel kdyby ti to načerno pověsili na tvůj barák