❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Peyrak

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Peyrak » 11 years ago

monitorovaný není, on to vypíná, teda spíš nezapíná :D
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Jen pockej az se nauci a zacne posilat ty vtipny vide a obrazky :)))) to mi kolikrat duchoci dokazou delt silenej trafic :))) hlavne odchozi ... dostanou 10 Mb video a poslou to vsem v adresari .. klidne 100 a vice kamaradu a najednou to od nich vali jak o zivot :lol:
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

takovyho vola taky mame u nas na vsi...ma teda drazsi a 4x pomalejsi konkurenci ale i skrz to posila tydle píkoviny den co den...jeste ze seznam i outlook umi krasne tridit zpravy a nastaveny bordel mazat hnedkomc :)
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

3com

Příspěvekod 3com » 11 years ago

Tak taky něco málo z mých archivů :D
Přílohy
krabice_IP66.jpg
krabice_IP66.jpg (243.05 KiB) Zobrazeno 1643 x
Klacko_stozar.jpg
Klacko_stozar.jpg (169.47 KiB) Zobrazeno 1643 x
instalace_pod_strechou.jpg
instalace_pod_strechou.jpg (156.65 KiB) Zobrazeno 1643 x
0 x

3com

Příspěvekod 3com » 11 years ago

.
Přílohy
zebrik_do_nebe_2.jpg
zebrik_do_nebe_2.jpg (250.13 KiB) Zobrazeno 1651 x
zebrik_do_nebe_1.jpg
zebrik_do_nebe_1.jpg (238.44 KiB) Zobrazeno 1651 x
0 x

reset

Příspěvekod reset » 11 years ago

:lol:
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Na ten bych nevlezl ani za zlatou parabolu :)))
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

nebylo by rychlejší a bezpečnější vyšoupávat tašky když se tam leze místo toho šílenýho "žebříku"?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

kure05

Příspěvekod kure05 » 11 years ago

Jako anténu pod střechou sem u nás taky zažil. Jedou tahle v létě přijedu na servis už na grafech bylo vidět že má signál skoro -80dB a vylezu na půdu a tam anténa přidělaná na trámu :lol: A zákazním mě tvrdil že asi před 2 rokama předělávali fasádu a muselo se to sundat a zjistili že když to je na půdě, tak to funguje taky, tak to tam nechali. Problém byl, že to nechtěli dát nikam ven, aby to nehýzdilo barák a furt vymejšleli ptákoviny. Nakonec to skončilo tím, že jsem odjížděl pryč a že oni si vymyslí kam se to přidělá a ozvou se. Čas plynul a oni se neozývali, tak sme snižovali vysílací výkon na tom sektoru na kterej byl připojenej tak dlouho, než se mu to začlo často rozpojovat a pak už docela rychle volal a anténu sem převrtával vedle okna na půdě . . .
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

Mame zakaznika, kde je AP pro jednoho klienta (a majitel strechy to ma kablem dolu), ted jsme chteli pripojit dalsiho... zapadly barak v lese na kopecku... no ne ze tu antenu tam davali kdysi, uplne nejaci jini lide (prepojovalo se to k nam na dalku), kdyz meli zrovna kolem leseni a ted je to 7m nad zemi a ten zebrik by sis musel jeste zapichnout do jezirka... na strechu nestoupnes, protoze "tasky" jsou asi z papiru ci co to je. Uplna parada. Az se tam neco vysmoli uplne, tak asi z vrtulniku jinak nevim jak se tam dostat. :twisted: Presunout na komin to nejde, neni od tama viditelnost.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Asi tak za mesic bude idealni doba ... jezirko zamrzne :))))
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

no a to je ta sranda o cem sem nedavno mluvil, natvrdo do smlouvy dat, ze zajisti celorocni pristup k zarizeni a nebo nazdar bazar ! sposuta xichtu si mysli, ze servisak umi litat, vazi jen par kilo takze se pod nim nic neprobori / nezlomi a ze ma kouzelny zebrik ci plosinu non-stop k mani, kterou si vezme kdy potrebuje. Navic ze i kdyby nedejboze spadl, tak ma super pojistku, sice se zlomenou čapou je odsouzenej na 2 mesice sadry, ale to xychty nezajima, oni plati "balík", 300kč apod. tak chtej net.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

aliney

Nevedel jsem o tom do doby nez jsem tam byl. Xycht (jak rikas) krcil rameny a bylo mu to asi celkem jedno, ale narovinu dostal info, ze az bude potreba servis, tak at si to nejak zaridi sam, nase to koneckoncu neni, my to jen udrzujeme a on ma za to net. Myslim ale, ze neco vymysli, kdyz posledne volal, tak rikal, ze to casto vypadava, ale asi to budou stromy. Za hodinu volal at nejezdime, ze jich par pokacel, ma drevo na zimu a uz mu to jede.

Plosinu ke dvema objektum "mame", prvni je tribuna na stadionu, kde vylez sice je, ale nikdo si na nej netroufne jak je zrezly, a druha strecha je od stejneho majitele na obytnem dome, kde se taky montovalo v dobe leseni pri rekonstrukci strechy a oni mu robotnici jaksi "zapomeli" udelat okno ke kominu :-D , proste ho natahli a zmizeli. Nastesti pro nej je to jeho plosina.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

kure05 píše:Čas plynul a oni se neozývali, tak sme snižovali vysílací výkon na tom sektoru na kterej byl připojenej tak dlouho, než se mu to začlo často rozpojovat a pak už docela rychle volal a anténu sem převrtával vedle okna na půdě . . .

Takové naschvály jsou nejlepší. To občas taky děláme ... :)
0 x

aliney

Jakoze zarezavas klienta, potom k nemu dojedes, vsechno bezi jak ma, doporucis mu vycistit pocitac a ty si nauctujes vyjezd? :-D
0 x