za 399000 Kč je UAz v základní výbavěK té ceně: až budeš uvažovat o koupi auta, oběhni si autosalóny a až se vrátíš, napiš, co ti nabídli za 399.000,- za čtyřkolky a výbavu.

za 399000 Kč je UAz v základní výbavěK té ceně: až budeš uvažovat o koupi auta, oběhni si autosalóny a až se vrátíš, napiš, co ti nabídli za 399.000,- za čtyřkolky a výbavu.
mpcz píše:Zdravím,
dnes má naše Dacia Duster 4,5 roku v provozu, cca 60.000 km. Nulakrát v servisu, náklady nula, rez žádná, naprostá spokojenost. Skoro mě začíná mrzet, že jsem si přikoupil 6-letou záruku i když to bylo jen pár tisíc. Třeba to ještě přijde ...
mpcz, 07.03.2015
hapi píše:vypada to jako by te prekvapilo, ze novy auto by melo mit nejaky problem. to je snad samozrejmosti ne?
Zdeněk Švarc píše:mpcz píše:Zdravím,
dnes má naše Dacia Duster 4,5 roku v provozu, cca 60.000 km. Nulakrát v servisu, náklady nula, rez žádná, naprostá spokojenost. Skoro mě začíná mrzet, že jsem si přikoupil 6-letou záruku i když to bylo jen pár tisíc. Třeba to ještě přijde ...
mpcz, 07.03.2015
Super reference. 60 tkm bez servisu, to se často nevidí ani u premiových značek. Když jsem na cestě dojížděl za nějaký Duster, vždycky mě tak trochu děsilo to uložení zadní nápravy (tyče stabilizátoru nebo co to tam je). Jak se s tím traverzuje trošku složitější terén?hapi píše:vypada to jako by te prekvapilo, ze novy auto by melo mit nejaky problem. to je snad samozrejmosti ne?
Tak to jsi ještě neměl italské auto
David2006 píše:60tis za 4.5roku jezděj leda důchodci. Tos koupil pro ten vyšší nájezd v naftě?Mám taky 60tis za 20měsíců. Není to moc, cuclo si to jedno deci oleje navíc, jinak bez závad (pro ty všeználky co to tu hanili blbé info). Delší štreky 2x Chorvatsko 1x Itálie, jinak v terénu nevyjedu jeden mokrej kopec s orginálama - prostě se kloužu dolů a odlítaj leda tuny bahna. Ale je fakt že to pěšky taky nevyjdu když je po deštích, leda po čtyřech, ale to sem zksuil jednou a po 20m jsem to zabalil. Tak nevím co by pomohlo možná offroad čtyřkolka s pneu za raketu, ale to není "auto". Lochen si po kopcích užiju taky dost, ale tam si to ujede svoje, takže pohoda.
David2006 píše:60tis za 4.5roku jezděj leda důchodci.
mpcz píše:David2006 píše:60tis za 4.5roku jezděj leda důchodci. Tos koupil pro ten vyšší nájezd v naftě?Mám taky 60tis za 20měsíců. Není to moc, cuclo si to jedno deci oleje navíc, jinak bez závad (pro ty všeználky co to tu hanili blbé info). Delší štreky 2x Chorvatsko 1x Itálie, jinak v terénu nevyjedu jeden mokrej kopec s orginálama - prostě se kloužu dolů a odlítaj leda tuny bahna. Ale je fakt že to pěšky taky nevyjdu když je po deštích, leda po čtyřech, ale to sem zksuil jednou a po 20m jsem to zabalil. Tak nevím co by pomohlo možná offroad čtyřkolka s pneu za raketu, ale to není "auto". Lochen si po kopcích užiju taky dost, ale tam si to ujede svoje, takže pohoda.
Ano, jsem důchodce, tak se snažím ten limit nepřekročit. Zas proč jezdit, když síť funguje, že ano. Krom toho mám auta v pohotovosti dvě, pokud by jedno uvázlo v servisu na pár dnů, nastal by problém. Takže se ty kilometry trošku rozloží, budu se muset víc snažit, ať tady nedělám ostudu. Promiň.
Co se týká nafty, je jasné, že existují dva tábory, kteří "ví" své, nikomu to neberu. Já od roku 2002, kdy všechny motoru všech značek přestaly táhnout, bylo to "šlápnu na plyn a nic" kupuji naftu, jednak ten motor má zátah a i spotřeba je lepší. Ty propočty, co občas vidím mi přijdou směšné, dlouhodobě mám ověřeno, že provozní náklady jsou naprosto srovnatelné, spotřeba menší a zatím se mi podařilo koupit auto s motorem "nafta za cenu benzínu" v akci vždy, když bylo třeba.
mpcz, 07/03/2015
Zdeněk Švarc píše:David2006 píše:60tis za 4.5roku jezděj leda důchodci.
Myslíš, že majitelé supersportů, kteří s auty nalítají za rok 5 tkm, taky jezdí jako důchodci?
aliney píše:60tis za 4.5roku = fungujici sit