❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
taky jeden xicht chtel nerovmoci zarizeni pod strechu (SXT)...no proc ne jeho boj, taky jen 300m max od AP a signal kolem -62 cca. takze zatim dobry, co se stane az napadne snih nevim..uvidime 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
O umístění zařízka zásadně nesmlouváme, v takovém případě technici nacpou bordel zpět do auta a akce končí (a nedej Bože najít přípojku proti tomuto internímu předpisu).
/Jinak, všem hodně zdraví a úspěchů v novém roce/
/Jinak, všem hodně zdraví a úspěchů v novém roce/
0 x
T-T
pcwifi píše:taky jeden xicht chtel nerovmoci zarizeni pod strechu (SXT)...no proc ne jeho boj, taky jen 300m max od AP a signal kolem -62 cca. takze zatim dobry, co se stane az napadne snih nevim..uvidime
Tak to vim opet naprosto presne. Nepojede to. Vyzkouseno na 2,4G na 100M. Nemyslim ze by to bylo nejak lepsi na 5G.
0 x
tom-tom píše:O umístění zařízka zásadně nesmlouváme, v takovém případě technici nacpou bordel zpět do auta a akce končí (a nedej Bože najít přípojku proti tomuto internímu předpisu).
jo tak s tim souhlasim.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
pcwifi píše:taky jeden xicht chtel nerovmoci zarizeni pod strechu (SXT)...no proc ne jeho boj, taky jen 300m max od AP a signal kolem -62 cca. takze zatim dobry, co se stane az napadne snih nevim..uvidime
nepřijde mi to jako jeho boj... tobě to rozmrdá APčko až začne něco stahovat.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, v tomhle fakt zadne ustupky ... jako ja chapu, ze lidi nechteji to ci ono ... ale je treba jim to vysvetlit a pokud to nechapou, tak radsi at prudi jinde
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
a satelit maji taky pod střechou? 

0 x

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak nekteri nemaji ani stozar natoz okno vylezove ... boji se dat cokoli do strechy i na kraj pred presah ... a to se pak tezko neco resi .. kdyz vidi jen ze strechy 
mam jeden pripad kdy pan si nas objednal, jak zjistil ze musi dat neco na strechu tak ze ne ... sel ke konkurenci .. po roku sme tu konkurenci kupily a doslo i na pana, rekl jsem mu osobne tak co jak Vam tam jelo ? a on ze nejelo .. rikam vidite to to je proto ze mate radio pod strechou .. takze chceteli jeste pripojeni a tedy stabilne, musite to dat na strechu ... no nechal se zlomit

mam jeden pripad kdy pan si nas objednal, jak zjistil ze musi dat neco na strechu tak ze ne ... sel ke konkurenci .. po roku sme tu konkurenci kupily a doslo i na pana, rekl jsem mu osobne tak co jak Vam tam jelo ? a on ze nejelo .. rikam vidite to to je proto ze mate radio pod strechou .. takze chceteli jeste pripojeni a tedy stabilne, musite to dat na strechu ... no nechal se zlomit

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Me ted zacinaj lidi strasit ze ne na komin ze prej kominici v ramci nejake vyhlasky eu to zakazujou??? blbne mi takhle pulka jedny vesnice , nevim kde to zas pobrali ..... 

0 x
to bych se hadal do krve, je to snad "MUJ" komin a muzu si na nej dat treba i Heliport !
nejlepe at nejaka chytra hlava najde presne zneni te nove sracky, protoze beztak zas nekdo neco kvakl nekde v kramu / hospode a lidi se toho chytli, hruza !

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak idealni to neni na komin, lepsi na stozar ... ale kdyz to jinak nejde, tak mala antenka myslim moc nezkazi, nicmene pokud je na to nejaky predpis ..
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
mám takovej pocit že do komína se nic vrtat nesmí, proto existují extra držáky na komín který ho opásají. Nicméně drtivá většina přípojek u nás je do komína 

0 x
Add komín, od roku 2010 tu máme ČSN 734201 - komíny a kouřovody. Na komínu nesmí být nic, co není součást komína/kouřovodu.
Norma připouští pro vlastní těleso komínu vyjímku pro anténu, ale vždy musí majitel komínu mít pak papír s kulatým razítkem statika, že je to OK pro konkrétní instalaci, bez toho ho má kominík prásknout na stavební a zakázat používání komína (druhá možnost je, že majitel má jasné důkyzy, že anténa tam byla už před účiností této normy, nicméně i starší verze měla určitá omezení odkazem na jinou normu pro antény).
Zda na komín pásám nebo vtám nehraje roli (způsob uchycení určí příslušný statický posudek). Jinak ta norma i definuje, jak hluboko, co a jak se dá drážkovat vrtat do těles komínů. Ale dneska je bvykle tak, ž eu systémových skládaček se to řídí tím, co připouští výrobce, což je obvkyle striktní ne.
Asi do vesnice přišel aktivní kominík, co má snahu trvat na dodržovaní tohodle.
Norma připouští pro vlastní těleso komínu vyjímku pro anténu, ale vždy musí majitel komínu mít pak papír s kulatým razítkem statika, že je to OK pro konkrétní instalaci, bez toho ho má kominík prásknout na stavební a zakázat používání komína (druhá možnost je, že majitel má jasné důkyzy, že anténa tam byla už před účiností této normy, nicméně i starší verze měla určitá omezení odkazem na jinou normu pro antény).
Zda na komín pásám nebo vtám nehraje roli (způsob uchycení určí příslušný statický posudek). Jinak ta norma i definuje, jak hluboko, co a jak se dá drážkovat vrtat do těles komínů. Ale dneska je bvykle tak, ž eu systémových skládaček se to řídí tím, co připouští výrobce, což je obvkyle striktní ne.
Asi do vesnice přišel aktivní kominík, co má snahu trvat na dodržovaní tohodle.

0 x
pche pozvat jinyho co mu to je fuk, hlavne kdyz je vse okolo komina OK, to co je na nem nevadi tomu aby byl komin v pohode stavu. Da štempl taky, taky vezme kacky a je to. Klidne muze tvrdit ze pri revizi tam NIC nebylo 

0 x