❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
midnight_man píše:vulkanizačku po par rokoch vypali slnko, potrhá sa...tiež zvyknem cez to obyčajnou ilozačkou a na koniec zdrhovačku, aby sa neodlepilahh
špatná páska.. taky jsme nakoupili cca před rokem - prej novinka. Dost nápadně smrděla po asfaltu, neměla tu správnou "žvýkačkovitou" konzistenci a na slunci popraskala asi za půl roku. Naštěstí jsem měl starou zásobu těch co normálně používáme a kvalitu této novinky jsem odhalil doma na zahradě, co jsem s ní omotal kus hadice u bazénu, takže na střechu už se ani nedostala.
Jinak nám vulkanizace vydrží až do doby, než se něco musí upgradovat nebo vyměnit.. pak je za velkého klení problém ji vůbec odřezat.
0 x
T-T
Tohle se taky dost těžko rozdejchává - anténní stožár, model "osika" 
apropo, limit příloh by na fóru mohl být aspoň 500kB, aby na těch obrázcích bylo i něco vidět...

apropo, limit příloh by na fóru mohl být aspoň 500kB, aby na těch obrázcích bylo i něco vidět...
- Přílohy
-
- IMG_20110731_182436.jpg (127.2 KiB) Zobrazeno 2656 x
0 x
T-T
tom-tom píše:Tohle se taky dost těžko rozdejchává - anténní stožár, model "osika"
Ja myslim, ze zamereni fora napovida tomu, ze ma temer kazdy uzivatel moznost neco nekam umistit, tak kdyz tam hodi fotku a tady na foru ji nacte ze sveho umisteni, tak je to OK. A 500kB neresi temer nic, pak je tady spousta topicu, kde clovek ocekava obrazek a on tu uz neni, protoze dotycny potreboval umistit jiny, tak ho smazal.
0 x
nejspíš si nerozumíme. Měl jsem na mysli upload limit na přílohu - uploaduju jpg sem do diskuse a vyhodí mi to hlášku, že limit je jen 250kB. Takže pak musím (a nejen já) obrázek zprasit do kvality 50%, abych se vešel. Což u obrázků 3Mpix+ hodí artefakty a obrázek přijde o detaily. Přitom 3Mpix obrázek by se v 75-80% kompresi vlezl do těch zmiňovaných 500kB v pohodě, aniž by detaily dostaly nějak výrazně na prdel.
Naopak, linkování obrázků do fóra z jiného serveru je prasečina. Je spousta fór, do kterých useři linkují obrázky třeba z imageshacku a už za měsíc většina z nich nefunguje, právě z toho důvodu cos napsal. Linkovat z vlastního serveru, když jsem teda ISP, by nebyl problém, ale je to totéž. Jednou ten prostor nebo celý server přestěhuju na jinou doménu a fórum bude opět bez obrázků. A teď si představ, jak by konkrétně tento topic vypadal, kdyby linkovali všichni, co sem uploadli obrázek. Ostatně, už jsem tady na pár témat narazil, kde už ty linky byly mrtvé.
Naopak, linkování obrázků do fóra z jiného serveru je prasečina. Je spousta fór, do kterých useři linkují obrázky třeba z imageshacku a už za měsíc většina z nich nefunguje, právě z toho důvodu cos napsal. Linkovat z vlastního serveru, když jsem teda ISP, by nebyl problém, ale je to totéž. Jednou ten prostor nebo celý server přestěhuju na jinou doménu a fórum bude opět bez obrázků. A teď si představ, jak by konkrétně tento topic vypadal, kdyby linkovali všichni, co sem uploadli obrázek. Ostatně, už jsem tady na pár témat narazil, kde už ty linky byly mrtvé.
0 x
T-T
máš zmenšit rozlišení což si asi i udělal.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Minicom ve fullscreenu, ale na první pohled člověk zaváhá 

- Přílohy
-
- IMG_0404.JPG (104.48 KiB) Zobrazeno 2436 x
0 x
Ahojda,
pekne, ale takto prznit macbooka mikrotikem to je hnus
pekne, ale takto prznit macbooka mikrotikem to je hnus

0 x
/josef
Přímý dovozce FTTx komponentů pro optické sítě
http://www.centel.cz
Internet bez omezení
Přímý dovozce FTTx komponentů pro optické sítě
http://www.centel.cz
Internet bez omezení
- zdenek.svarc
- Administrator
Dade_Marfi píše:to Ladik - fotka od KoZLiCeK pravy dolni roh
Co delas? To nepoznas wireless smart backup solution?

0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Borci, tak toto jsem našel po instalatérech klimatizace. Protože už byla pozdní hodina, musel jsem se štípnout, jestli se mi to opravdu jenom nezdá a opravdu chtěli někoho usmrtit. Chtěli. Dobře se zadívejte do světlého kolečka, na první pohled to totiž nemusí docvaknout.
- Přílohy
-
- 220vFAIL.jpg (128.51 KiB) Zobrazeno 2271 x
0 x
Zdeněk Švarc píše:Borci, tak toto jsem našel po instalatérech klimatizace. Protože už byla pozdní hodina, musel jsem se štípnout, jestli se mi to opravdu jenom nezdá a opravdu chtěli někoho usmrtit. Chtěli. Dobře se zadívejte do světlého kolečka, na první pohled to totiž nemusí docvaknout.
Tak koukam a nic divneho mimo toho ze tam neni zasuvka na zed ale jen zasuvka na prodluzovak nevidim.To neni vada.
0 x
KoZLiCeK píše:Zdeněk Švarc píše:Borci, tak toto jsem našel po instalatérech klimatizace. Protože už byla pozdní hodina, musel jsem se štípnout, jestli se mi to opravdu jenom nezdá a opravdu chtěli někoho usmrtit. Chtěli. Dobře se zadívejte do světlého kolečka, na první pohled to totiž nemusí docvaknout.
Tak koukam a nic divneho mimo toho ze tam neni zasuvka na zed ale jen zasuvka na prodluzovak nevidim.To neni vada.
Mozna jde o to, kudy ten proud tece - jestli z klimy ven, nebo naopak dovnitr

0 x
Zdeněk Švarc píše:Borci, tak toto jsem našel po instalatérech klimatizace. Protože už byla pozdní hodina, musel jsem se štípnout, jestli se mi to opravdu jenom nezdá a opravdu chtěli někoho usmrtit. Chtěli. Dobře se zadívejte do světlého kolečka, na první pohled to totiž nemusí docvaknout.
njn, kdyz pracak zadotuje mista pro dlouhodobe nezamestnatelne osoby, ten clovek dostane do ruky krabici s klimou, ctyri sroubky s hmozdinkama, akku a jde....

0 x