❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Ladik
antispam: Ano

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

JJ mas recht, ale dle mne ac je to totalni katastrofa je zapojen :-)
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

midnight_man píše:vulkanizačku po par rokoch vypali slnko, potrhá sa...tiež zvyknem cez to obyčajnou ilozačkou a na koniec zdrhovačku, aby sa neodlepila :) hh

špatná páska.. taky jsme nakoupili cca před rokem - prej novinka. Dost nápadně smrděla po asfaltu, neměla tu správnou "žvýkačkovitou" konzistenci a na slunci popraskala asi za půl roku. Naštěstí jsem měl starou zásobu těch co normálně používáme a kvalitu této novinky jsem odhalil doma na zahradě, co jsem s ní omotal kus hadice u bazénu, takže na střechu už se ani nedostala.

Jinak nám vulkanizace vydrží až do doby, než se něco musí upgradovat nebo vyměnit.. pak je za velkého klení problém ji vůbec odřezat.
0 x
T-T

tom-tom

Tohle se taky dost těžko rozdejchává - anténní stožár, model "osika" :)

apropo, limit příloh by na fóru mohl být aspoň 500kB, aby na těch obrázcích bylo i něco vidět...
Přílohy
IMG_20110731_182436.jpg
IMG_20110731_182436.jpg (127.2 KiB) Zobrazeno 2656 x
0 x
T-T

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 13 years ago

tom-tom píše:Tohle se taky dost těžko rozdejchává - anténní stožár, model "osika" :)

apropo, limit příloh by na fóru mohl být aspoň 500kB, aby na těch obrázcích bylo i něco vidět...

Ja myslim, ze zamereni fora napovida tomu, ze ma temer kazdy uzivatel moznost neco nekam umistit, tak kdyz tam hodi fotku a tady na foru ji nacte ze sveho umisteni, tak je to OK. A 500kB neresi temer nic, pak je tady spousta topicu, kde clovek ocekava obrazek a on tu uz neni, protoze dotycny potreboval umistit jiny, tak ho smazal.
0 x

tom-tom

nejspíš si nerozumíme. Měl jsem na mysli upload limit na přílohu - uploaduju jpg sem do diskuse a vyhodí mi to hlášku, že limit je jen 250kB. Takže pak musím (a nejen já) obrázek zprasit do kvality 50%, abych se vešel. Což u obrázků 3Mpix+ hodí artefakty a obrázek přijde o detaily. Přitom 3Mpix obrázek by se v 75-80% kompresi vlezl do těch zmiňovaných 500kB v pohodě, aniž by detaily dostaly nějak výrazně na prdel.

Naopak, linkování obrázků do fóra z jiného serveru je prasečina. Je spousta fór, do kterých useři linkují obrázky třeba z imageshacku a už za měsíc většina z nich nefunguje, právě z toho důvodu cos napsal. Linkovat z vlastního serveru, když jsem teda ISP, by nebyl problém, ale je to totéž. Jednou ten prostor nebo celý server přestěhuju na jinou doménu a fórum bude opět bez obrázků. A teď si představ, jak by konkrétně tento topic vypadal, kdyby linkovali všichni, co sem uploadli obrázek. Ostatně, už jsem tady na pár témat narazil, kde už ty linky byly mrtvé.
0 x
T-T

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

máš zmenšit rozlišení což si asi i udělal.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

Minicom ve fullscreenu, ale na první pohled člověk zaváhá :-)
Přílohy
IMG_0404.JPG
IMG_0404.JPG (104.48 KiB) Zobrazeno 2436 x
0 x

josefp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod josefp » 13 years ago

Ahojda,

pekne, ale takto prznit macbooka mikrotikem to je hnus :)
0 x
/josef

Přímý dovozce FTTx komponentů pro optické sítě
http://www.centel.cz
Internet bez omezení

zdenek.svarc
Administrator

Já že řekneš, takhle prznit Mikrotika Macbookem :-)
0 x

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

Dade_Marfi píše:to Ladik - fotka od KoZLiCeK pravy dolni roh :)

Co delas? To nepoznas wireless smart backup solution? :D
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Borci, tak toto jsem našel po instalatérech klimatizace. Protože už byla pozdní hodina, musel jsem se štípnout, jestli se mi to opravdu jenom nezdá a opravdu chtěli někoho usmrtit. Chtěli. Dobře se zadívejte do světlého kolečka, na první pohled to totiž nemusí docvaknout.
Přílohy
220vFAIL.jpg
220vFAIL.jpg (128.51 KiB) Zobrazeno 2271 x
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 13 years ago

Neco podobneho jsem videl i na 3x400V prodluzce. :-D
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 13 years ago

Zdeněk Švarc píše:Borci, tak toto jsem našel po instalatérech klimatizace. Protože už byla pozdní hodina, musel jsem se štípnout, jestli se mi to opravdu jenom nezdá a opravdu chtěli někoho usmrtit. Chtěli. Dobře se zadívejte do světlého kolečka, na první pohled to totiž nemusí docvaknout.

Tak koukam a nic divneho mimo toho ze tam neni zasuvka na zed ale jen zasuvka na prodluzovak nevidim.To neni vada.
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

KoZLiCeK píše:
Zdeněk Švarc píše:Borci, tak toto jsem našel po instalatérech klimatizace. Protože už byla pozdní hodina, musel jsem se štípnout, jestli se mi to opravdu jenom nezdá a opravdu chtěli někoho usmrtit. Chtěli. Dobře se zadívejte do světlého kolečka, na první pohled to totiž nemusí docvaknout.

Tak koukam a nic divneho mimo toho ze tam neni zasuvka na zed ale jen zasuvka na prodluzovak nevidim.To neni vada.

Mozna jde o to, kudy ten proud tece - jestli z klimy ven, nebo naopak dovnitr :idea:
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

njn, kdyz pracak zadotuje mista pro dlouhodobe nezamestnatelne osoby, ten clovek dostane do ruky krabici s klimou, ctyri sroubky s hmozdinkama, akku a jde.... :mrgreen:
0 x