Moment, vraťme se nyní trošku na zem.
Nikdo tu nikdy neřekl, že Hapi není technicky erudovanej a že mu někdo dělá naschváli. Určitě to překoná znalostně 80% přispěvovatelů.
Ale to, o čem psal Zdeněk bylo to, že ve většině případů Hapi řekněme nezvolil správný podání odpovědi a i když mu z druhý strany někdo dotáhl přesvědčivý argumenty, pořád se přel - říká se tomu EGO
Já si Standu vážím jako odborníka, stejně tak jako spoustu ostatních z vás. Když jsem sem v 2007 roce vlezl, Mikrotik bylo pro mě sprostý slovo. Proto sem i Zdenkovi psal, že mě velice mrzí, že ta "stará garda" co tu dřív byla a aktivně přispívala a pomáhala, tak tu už skoro nechodí - vyjma asi Leeonka a pár dalších. Je to asi dáno tím, že Mikrotik se dostal do stádia, kdy už prostě není nic nového a ty věci, který se dřív řešili, jsou dnes vyřesený a nikdo z těch původních bejků nemá sílu, čas a ani chuť popisovat, jak správně omanglovat packet. V tomhle byl Hapi zase přínos, že i přes nevlídnou formu dokázal tomu nováčkovi poradit (a někdy ho i odradit

)
Spousta z vás nyný aktivně příspívá do OT témat, protože to je prostě zlehčení toho nekonečnýho ladění, stavění, bastlení a boje s konkurencí. Spousta z vás se také přesunula do jiných vláken, zabývajících se jinou problematikou než Mikrotik - např UBNT, Monitoring, 10GHz (bože, David2006

). Jen Hapi dále přispíval i do těch méně atraktivních pro většinu z vás...
Mě osobně mrzí, že se zde tak málo a detailně věnujeme backbone, okruhům, lambdám a všemu, co začíná za naším hlavním routerem a končí někde na peeru. Na druhou stranu chápu, že 90% z vás je jedno, přes kolik a jaký switche a po jaký vlaně teče Tondova sprostá fotka z vaší sítě adresovaná Marušce v síti konkurence

Ale potom přijde na lámání chleba, viz:
viewtopic.php?f=62&t=7788 nebo problém vytížení linek na jedno TCP spojení a najednou má spousta z vás ten problém taky

- ale to jen malé odbočení.
Takže za mě, Hapi určitě ano, ale buď v rozumné míře nebo moderovaně.