❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Airtik a jiné (autorem později promazané vlákno)
Tak nizkovykonovy spoj na par set metru na SXT napriklad by na tom nebyl vubec spatnej 

0 x
-
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
No ty woe ! Tohle by mely davat jen za tezky peniz a nebo jen vyrobcum zarizeni, kde je zaruceny, ze to nepuzije jako kdejakej debil co by se k tomu jinak dostal ... Uz vidim, jak to zpusobi konec 5G pasma 

0 x
-
hmm to je otázka. Defakto se zakazuje mít kanál širší jak 40MHz ale tohle má 2 kanály po 30MHz takže je vše v pořádku takže brzo to pujde i ven.
0 x
-
neříkej mi že čtu neumí použít mkčko jako spektrák i kdyby v cli režimu. Tam je vidět všechno.
0 x
-
Ty MKčkem nascanuješ AirMax?
hapi píše:neříkej mi že čtu neumí použít mkčko jako spektrák i kdyby v cli režimu. Tam je vidět všechno.
0 x
ludvik píše:Ty MKčkem nascanuješ AirMax?hapi píše:neříkej mi že čtu neumí použít mkčko jako spektrák i kdyby v cli režimu. Tam je vidět všechno.
AirMax normalne vysila SSID dle 802.11a/n, takze ano.
0 x
Možná jsem se to popletl
Nenascanuješ NV2 ničím, co NV2 neumí ...

soooc píše:ludvik píše:Ty MKčkem nascanuješ AirMax?hapi píše:neříkej mi že čtu neumí použít mkčko jako spektrák i kdyby v cli režimu. Tam je vidět všechno.
AirMax normalne vysila SSID dle 802.11a/n, takze ano.
0 x
Jedine, co ted na wifi nenaskenujes, je nstreme dual a canopky. Jinak vse. A potvrzuju, ze ctu na orientacni scan(nazvu) siti pouziva mikrotik.
Jednou mi od nic prisla zadost na preladeni AP z duvodu udajneho ruseni meteoradaru a byl k ni prilozeny printscream z mikrotiku.
Jednou mi od nic prisla zadost na preladeni AP z duvodu udajneho ruseni meteoradaru a byl k ni prilozeny printscream z mikrotiku.
0 x