rado3105 píše:Ktory typ supermicro na atome mate overeny ze ide na 100% bez problemov, aj routeros aby bol plne kompatibilny?
Napajanie riesite ako, cez pico-psu?
všechny jsou stejně podporovaný, všechny jedou ok.
rado3105 píše:Ktory typ supermicro na atome mate overeny ze ide na 100% bez problemov, aj routeros aby bol plne kompatibilny?
Napajanie riesite ako, cez pico-psu?
miract píše:Ten CPU skace mezi 55-70%. Relaně tam teklo 220Mbit + jsem k tomu pustil TCP bandwidth test s jednim spojenim a 50Mbit omezenim. Vic jak 270Mbit neda Alča.
hapi píše:miract píše:Ten CPU skace mezi 55-70%. Relaně tam teklo 220Mbit + jsem k tomu pustil TCP bandwidth test s jednim spojenim a 50Mbit omezenim. Vic jak 270Mbit neda Alča.
jo na btestu mi to dalo skrz 800Mbit ale v realu to mám stejný jako pcwifi. Mezi 750G a 450G neni rozdíl. Dokonce tam je stejnej procák i chip switche. Teď záleží jestli tam máš nějaký stahovače velkých objemu jednim spojením nebo zálohovače netu skrz torrenty, to tomu totiž dá na prdel.
hapi píše:sem to říkal, vyplní to velký datový toky (iptv). Bez toho by to šlo do kolen jako nám.
hapi píše:dobře tak jinak, kolik z toho je datovýho toku iptv?
ajo, toho jsem si vubec nevsiml, to by me docela zajimalo, k cemu tam jemiract píše:Na RB450G je navic hradlove pole XILINX, ale je mozne, ze je tam z duvodu vetsi pameti.