proc menis ve vanici P2P spoje?Repkins píše::D Když jsem poprvé lezl na náš první patnáctimetr, tak jsem zůstal přikovanej zhruba v půlce, protože začlo celkem silně foukat.. Teď už je to brnkačka. Akorát výměna 65cm Extrem Jirous ve sněhové bouři dá člověku pořádně zabrat. To si vzpomene i na ty nejsprostší slova, který slyšel naposledy před dvaceti lety.
net.work píše:proc menis ve vanici P2P spoje?Repkins píše::D Když jsem poprvé lezl na náš první patnáctimetr, tak jsem zůstal přikovanej zhruba v půlce, protože začlo celkem silně foukat.. Teď už je to brnkačka. Akorát výměna 65cm Extrem Jirous ve sněhové bouři dá člověku pořádně zabrat. To si vzpomene i na ty nejsprostší slova, který slyšel naposledy před dvaceti lety.
Repkins píše:net.work píše:proc menis ve vanici P2P spoje?Repkins píše::D Když jsem poprvé lezl na náš první patnáctimetr, tak jsem zůstal přikovanej zhruba v půlce, protože začlo celkem silně foukat.. Teď už je to brnkačka. Akorát výměna 65cm Extrem Jirous ve sněhové bouři dá člověku pořádně zabrat. To si vzpomene i na ty nejsprostší slova, který slyšel naposledy před dvaceti lety.
Je to lepší než vyřizovat 150 telefonátů od kliošů, co v té oblasti byli bez své denní dávky netu..Než jsem dostal anténu na vršek stožáru, tak volali čtyři.. Nemám rád zimu!!
Repkins píše:net.work píše:proc menis ve vanici P2P spoje?Repkins píše::D Když jsem poprvé lezl na náš první patnáctimetr, tak jsem zůstal přikovanej zhruba v půlce, protože začlo celkem silně foukat.. Teď už je to brnkačka. Akorát výměna 65cm Extrem Jirous ve sněhové bouři dá člověku pořádně zabrat. To si vzpomene i na ty nejsprostší slova, který slyšel naposledy před dvaceti lety.
Je to lepší než vyřizovat 150 telefonátů od kliošů, co v té oblasti byli bez své denní dávky netu..Než jsem dostal anténu na vršek stožáru, tak volali čtyři.. Nemám rád zimu!!
asdfgh píše:Nevíte o někom kdo dělá ocelový příhradový stožáry? Našel jsem jen prihrady.cz. Nevíte ještě o někom?? POtřeboval bych cca 15m.
asdfgh píše:to pthv: jakou vyšku to máš??, na kolik to asi vyšlo??