❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

uchycení příhrady v přírodě

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
midnight_man

Re: uchycení příhrady v přírodě

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

nekrič hop, o2 mesiace je to tu :twisted: už mate nakupenu zimnu vybavu? :mrgreen:
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

Repkins píše::D Když jsem poprvé lezl na náš první patnáctimetr, tak jsem zůstal přikovanej zhruba v půlce, protože začlo celkem silně foukat.. Teď už je to brnkačka. Akorát výměna 65cm Extrem Jirous ve sněhové bouři dá člověku pořádně zabrat. To si vzpomene i na ty nejsprostší slova, který slyšel naposledy před dvaceti lety. :lol:
proc menis ve vanici P2P spoje? :D
0 x
Jan Ptáček

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

net.work píše:
Repkins píše::D Když jsem poprvé lezl na náš první patnáctimetr, tak jsem zůstal přikovanej zhruba v půlce, protože začlo celkem silně foukat.. Teď už je to brnkačka. Akorát výměna 65cm Extrem Jirous ve sněhové bouři dá člověku pořádně zabrat. To si vzpomene i na ty nejsprostší slova, který slyšel naposledy před dvaceti lety. :lol:

Je to lepší než vyřizovat 150 telefonátů od kliošů, co v té oblasti byli bez své denní dávky netu.. :D Než jsem dostal anténu na vršek stožáru, tak volali čtyři.. Nemám rád zimu!!
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

Repkins píše:
net.work píše:

Je to lepší než vyřizovat 150 telefonátů od kliošů, co v té oblasti byli bez své denní dávky netu.. :D Než jsem dostal anténu na vršek stožáru, tak volali čtyři.. Nemám rád zimu!!

odkud tohle znam.... ? :D
0 x
Jan Ptáček

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 13 years ago

Repkins píše:
net.work píše:

Jo tak vzpomínek na sprostá slova taky využívám v případě podobných situací.. :D jednou mi dokonce stačilo jít asi 50m závějí s žebříkem a následně routerem k racku k našemu hlavnímu převaděči. Bylo asi -20 a velmi silně tam foukal vítr žádné chumelení nic, ale i tak jsem stihnul tak solidně promrznout, že jsem pak sednul do auta a asi 15 minut jen tak seděl a vzpamatovával jsem se z toho za doprovodu básnění o tom jak mám zimu "rád" :-D
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

midnight_man

základom je nechať vrčať auto..aby po servise bolo teplúčko :D
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 13 years ago

no nemalujte čerty na zdi
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 13 years ago

Sice je to kazdorocni "strasak", ale prej by zima letos mela byt obzvlaste krutaaa ... :roll:

Kvuli zime sem dokonce dal do projektu zdene technologicke bunky i zasobu dreva a kaminka :lol: Elektricke vytapeni bude jen v mistnosti s technologii a tam primo ze zimy chodit neni vubec dobrej napad, takze to je oddeleny ... ... a ekologictejsi ... :D
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

midnight_man

lá lá lá 8)
0 x

asdfgh

Příspěvekod asdfgh » 13 years ago

Nevíte o někom kdo dělá ocelový příhradový stožáry? Našel jsem jen prihrady.cz. Nevíte ještě o někom?? POtřeboval bych cca 15m.
0 x

pthv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pthv » 13 years ago

asdfgh píše:Nevíte o někom kdo dělá ocelový příhradový stožáry? Našel jsem jen prihrady.cz. Nevíte ještě o někom?? POtřeboval bych cca 15m.

Zeptejte se ve firme seg. http://www.seg.cz/ Delaji primarne prihrady do energetiky, ale mam od nich jeden takovy, na kterem byla primontovana plosina s ochozem.
Přílohy
stozar.jpg
stozar.jpg (78.09 KiB) Zobrazeno 2560 x
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 13 years ago

koukal jsem na ty poláky, a to uchycení výložníků mi přijde hodně nepevné. trochu zafouká, a ať už to máte utažené jak chcete, stejne se to pootočí.
Přílohy
IMG_1367.JPG
IMG_1367.JPG (25.51 KiB) Zobrazeno 2560 x
0 x

asdfgh

Příspěvekod asdfgh » 13 years ago

to pthv: jakou vyšku to máš??, na kolik to asi vyšlo??
0 x

pthv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pthv » 13 years ago

asdfgh píše:to pthv: jakou vyšku to máš??, na kolik to asi vyšlo??

Je to prave presne 15m nad zemi bez ochozu... Pod zemi je jeste jeden dil a ten ma 3m. S ochozem je to o fous vyse nez 15m, ale to uz jsem s uradama neresil. Kdyby prislo na vec, da se ochoz sesunout dolu.... Celej stozar stal myslim 40tis. Protoze jsem tehdy jeste nemel kontakty na sikovne zamecniky stal me ochoz dalsich 30tis, ale to jsem zbytecne hodne preplatil... Pak je polozka za postaveni, tam jsem si to nechal udelat na klic, firmou ktera se tu tim zabyva. Rano v 9 prijeli a ve 2 odpoledne odjizdeli, druhy den uz se instalovala technologie :)
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 13 years ago

pokud to chces jen koupit a nezajima te cena tak 50*50*50 stožár u wfmetal.cz tam maj eshop byůa tady na foru reklama

ja delal 4x3M přihrada 60x60x60 a material a příruby vysly na 8000 penež svařeč 2000 a barva lak šrouby blbiny jeřáb cca celkem 15000,-
0 x