❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

rychly intenret na idnes.cz

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Re: rychly intenret na idnes.cz

Příspěvekod hapi » 14 years ago

já s čistym svědomím mám poslední dobou přepnuto pouze na 2g síť protože rychlost neni zase až tak potřeba a navíc to nevyžere tak rychle baterku. Ty jo, to budu muset zkusit kolik tam mám ping. Nikdy mě to nezajímalo ale pochybuju že to má nad 100ms když tak koukám na odezvu webu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

ono je to jak kdy a kde...zkusenost mam taky okolo 100ms, ale na nejen TMobajlí 3G se nahrnul kopec lidi a podle toho to tak vypada nekdy...ping i 500ms,speed max 800kbit misto beznych 2,7M...zadna neznama...nutno vycihnout, ktery OP je na tom ve vasem kraji nejlepe a tam se uchylit a nebo u stavajiciho proste trpet tydle spicky...

Pres EDGE vzdalenka windows v pohode :mrgreen: samozrejme na jednodussi veci.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

no je pravda že dřív na O2 jsem i na edge tak trochu vykvet než se něco stahnulo ale na vodafone si aspoň tady co jsem nemůžu tak nějak se stažením věcí stěžovat. Jako domu hlavní přípojku teda fakt ne e ale před rokem a něco jsme tu měly v PCčku vajíčko od vodafone a tam se běžně dávalo 2-3Mbit což už byla 3G síť i když opět, domu bych to nechtěl.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

kluci podívejte, moje zkušenost zatím ve většině případů špatná. Nemám čas hledat nejlepšího operátora na tu kterou lokalitu, připojuju se náhodně. Taky nemám vždycky optimální signál a nemůžu si vzít ntb a zajet si sednout pod btsku. Dokonce ani nemůžu hlídat, jestli se připojuju ve špičce kdy je tam ostatních uživatelů jak škaredých psů.
Takže shrnuto, podtrženo, na přílažitostné připojení spojené se skřípáním zubů ano, na stálé připojení doma ani omylem :)
0 x