❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Hledám technika - lokalita Brno a blízké okolí

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám technika - lokalita Brno a blízké okolí

Příspěvekod sub_zero » 14 years ago

David2006 píše: Zajímavej pokec jsem měl s borcama v Luhačkách co mají v síti skoro 30techniků jak je motivují,kolik za to atd. .

30 techniků? v Luhačkách byl někdo od O2? :lol: Co proboha dělaj se 30 technikama? Jaká to je síť? Buď maj takovou výstavbu nebo k tomu netu dávaj i Fábii a nebo maj vše tak posraný, že to jen opravujou... sorry, ale to číslo je přehnaný..
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Říkal jsem skoro... mají něco přes 13tis zákošů na 4kraje. Těch techniků co jezdí bude kolem 24 ostatní je support atd... . Každopádně pro mě zajímavé a smekám menežovat když chodí do sítě i 250lidí za měsíc tak už se jim hold ten GPS softík pro techniky vyplatilo vyvíjet... . Poruchovost si myslím normálka určitě jim to někde jede líp a někde o něco hůř tomu se síť většího rozsahu špatně vyhýbá.
0 x

Rasken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rasken » 14 years ago

To bych videl mozna na NWTcko.... :D
0 x

Wellnet

Příspěvekod Wellnet » 14 years ago

David2006 píše:No jasněéééé :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Za kačku z instalace ať na té sedlovce stráví třebas tejden :lol: . Tedy určité zásady dodržovat, ale zase to prostě nepřehánět. Konec konců je to na každém jak si to zařídí a ve své firmě pak prosazuje. Zajímavej pokec jsem měl s borcama v Luhačkách co mají v síti skoro 30techniků jak je motivují,kolik za to atd. .

V Luhačkách je asi velká nezaměstnanost :)
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

Wellnet píše:
David2006 píše:No jasněéééé :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Za kačku z instalace ať na té sedlovce stráví třebas tejden :lol: . Tedy určité zásady dodržovat, ale zase to prostě nepřehánět. Konec konců je to na každém jak si to zařídí a ve své firmě pak prosazuje. Zajímavej pokec jsem měl s borcama v Luhačkách co mají v síti skoro 30techniků jak je motivují,kolik za to atd. .

V Luhačkách je asi velká nezaměstnanost :)

Ne, to bylo na setkani ISP fora, kde jsi chybel.. :)
0 x

LaCosta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LaCosta » 14 years ago

Mne sa pacila heat mapa kde a ako casto su technici :)
0 x

routerboardista

Příspěvekod routerboardista » 14 years ago

David2006 píše:30-45tis na fa.

Koukám, že já jsem teda placenej jako mizernej technik a to jsem před chvilkou přijel z práce (je neděle). Zaměstnavatel a jeho druhá firma mě vede fakt jako otroka, za minulý měsíc jsem měl od něj 14800,-, protože jsem měl týden dovolenou. Tenhle měsíc mi dá pod 13000,- , protože jsem měl 11 pracovních dní dovolenou. Nejvíc mi dal 16000,- Zaměstnává mě 5 let....a teď jsem nasranej, je důvod změnit zaměstnavatele!!!

Též se přidám, kdyby někdo potřeboval technika (ne otroka!) na domažlicku, tak se hlásím.
0 x
Nic není v síti horšího, než vytočený znalec Linuxu. :-)
Jaký Vánoční dárek pro školáka ? no přeci WiFi Jammer
¡¡¡ ıʇıs ʌ ɔǝןǝɹʇǝʌ ıpɐʌ ıʇ pnʞod 'uǝʇuɐ ɥɔʎɯ po ןɐp ǝs zɹp

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 14 years ago

routerboardista píše:
David2006 píše:30-45tis na fa.

Koukám, že já jsem teda placenej jako mizernej technik a to jsem před chvilkou přijel z práce (je neděle). Zaměstnavatel a jeho druhá firma mě vede fakt jako otroka, za minulý měsíc jsem měl od něj 14800,-, protože jsem měl týden dovolenou. Tenhle měsíc mi dá pod 13000,- , protože jsem měl 11 pracovních dní dovolenou. Nejvíc mi dal 16000,- Zaměstnává mě 5 let....a teď jsem nasranej, je důvod změnit zaměstnavatele!!!

Též se přidám, kdyby někdo potřeboval technika (ne otroka!) na domažlicku, tak se hlásím.

U jaky firmy deláš???Za takovy prachy bych to teda nedelal.
0 x

pfadmin

Příspěvekod pfadmin » 14 years ago

možná že u těch samých zoufalců, co v tachově nabízeli pozici servisního technika za 12000,- :D

Aneb günstige Arbeit in Sudetenland.
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 14 years ago

jo presne tohle byl pro me duvod proc jsem sveho zamestnavatele opustil a zalozil si vlastni konkurenci sit.

Brat 15 000,- a mit na starosti celou sit s tim ze vypadky se resi okamzite at je nedele nebo vanoce, kdyz se potrebovalo neco upgradnout tak na to samozrejme nebyli penize a technici co jsem mel pod sebou brali cca o 2-3000,- mene, tak to me opravdu nebavilo.
0 x
Bývalý ISP...

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 14 years ago

Vidím, že nás je tu viac....To je ponaučenie pre každého, dobrých technikov treba vedieť oceniť. Ak tak neučiníte vyrastie Vám ďalšia konkurencia o to horšia, že Vašu sieť pozná lepšie ako vy sami.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

a vy si myslíte že jste tak dobrý technici že chcete víc jak 20k za měsíc?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 14 years ago

hapi píše:a vy si myslíte že jste tak dobrý technici že chcete víc jak 20k za měsíc?

já si to nemyslím, já to vím...
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 14 years ago

hapi píše:a vy si myslíte že jste tak dobrý technici že chcete víc jak 20k za měsíc?

Dobrá otázka. Ted beru vic jak 20k a jsem spokojenej.... takže asi tak dobrej technik jsem :-)
0 x
Bývalý ISP...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

... jen takova vsuvka bavime se o ciste nebo hrube ? abych vedel jak sve techniky platim ;) ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education