David2006 píše: Zajímavej pokec jsem měl s borcama v Luhačkách co mají v síti skoro 30techniků jak je motivují,kolik za to atd. .
30 techniků? v Luhačkách byl někdo od O2?

David2006 píše: Zajímavej pokec jsem měl s borcama v Luhačkách co mají v síti skoro 30techniků jak je motivují,kolik za to atd. .
David2006 píše:No jasněéééé![]()
![]()
![]()
. Za kačku z instalace ať na té sedlovce stráví třebas tejden
. Tedy určité zásady dodržovat, ale zase to prostě nepřehánět. Konec konců je to na každém jak si to zařídí a ve své firmě pak prosazuje. Zajímavej pokec jsem měl s borcama v Luhačkách co mají v síti skoro 30techniků jak je motivují,kolik za to atd. .
Wellnet píše:David2006 píše:No jasněéééé![]()
![]()
![]()
. Za kačku z instalace ať na té sedlovce stráví třebas tejden
. Tedy určité zásady dodržovat, ale zase to prostě nepřehánět. Konec konců je to na každém jak si to zařídí a ve své firmě pak prosazuje. Zajímavej pokec jsem měl s borcama v Luhačkách co mají v síti skoro 30techniků jak je motivují,kolik za to atd. .
V Luhačkách je asi velká nezaměstnanost
David2006 píše:30-45tis na fa.
routerboardista píše:David2006 píše:30-45tis na fa.
Koukám, že já jsem teda placenej jako mizernej technik a to jsem před chvilkou přijel z práce (je neděle). Zaměstnavatel a jeho druhá firma mě vede fakt jako otroka, za minulý měsíc jsem měl od něj 14800,-, protože jsem měl týden dovolenou. Tenhle měsíc mi dá pod 13000,- , protože jsem měl 11 pracovních dní dovolenou. Nejvíc mi dal 16000,- Zaměstnává mě 5 let....a teď jsem nasranej, je důvod změnit zaměstnavatele!!!
Též se přidám, kdyby někdo potřeboval technika (ne otroka!) na domažlicku, tak se hlásím.
hapi píše:a vy si myslíte že jste tak dobrý technici že chcete víc jak 20k za měsíc?
hapi píše:a vy si myslíte že jste tak dobrý technici že chcete víc jak 20k za měsíc?