Ano,
a mate skladem cca 10ks, vcetne ALUboxu ? Jaka je cena ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GentleBox JC-219MCX casta reklamace
Ahoj, na siti mame 100vky http://www.ipmedia.cz/default.asp?cls=s ... stiid=1849 a CCQ na vysilaci vpohode i v zatezi na 100%. Pouzivame to od zacatku masivniho nasazovani 5GHz(3-4 roky).
Vim, ze nekoho muze otravovat tech 6 sroubku ze spodu, ale zase si muzu zvolit, ze ktere strany dam drzak. Dalsi nevyhoda je v tom, ze pro horizontalni polarizaci se muzu nejdrive do RB zastrcit RJcko a az potom box sesroubovat.
Vim, ze nekoho muze otravovat tech 6 sroubku ze spodu, ale zase si muzu zvolit, ze ktere strany dam drzak. Dalsi nevyhoda je v tom, ze pro horizontalni polarizaci se muzu nejdrive do RB zastrcit RJcko a az potom box sesroubovat.
0 x
o techto boxicich taky uvazuji do novych lokalit kam se chystame nacpat...rikas pohoda jazz ? To me jen tesi
bo i cena s RB711 je celkem lidska.
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Antenu to ma temer stejnou jako J&J, jen to ma uprostred RSMA konektor a cca 15cm pigtail RSMA-MMCX(U.FL). Ten pigtail vypada docela precizne. U RSMA konektoru napajeneho na plosny spoj neni co zkazit, coz bude asi prave slabe misto u J&J. Ale zase je tam nejaky ten dB dolu.
0 x
to je zajímavý, já zase slyšel o těhle krámech samou kritiku ale asi máme každej jiný nároky. Nicméně jirouse přestáváme brát taky a začínáme brát jediný pro nás akceptovatelný řešení který neprozradim ale ten kdo čte moje příspěvky na to prijde 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:to je zajímavý, já zase slyšel o těhle krámech samou kritiku ale asi máme každej jiný nároky. Nicméně jirouse přestáváme brát taky a začínáme brát jediný pro nás akceptovatelný řešení který neprozradim ale ten kdo čte moje příspěvky na to prijde
no tak se pochlub, voe

0 x
Jan Ptáček
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hapi píše:to je zajímavý, já zase slyšel o těhle krámech samou kritiku ale asi máme každej jiný nároky. Nicméně jirouse přestáváme brát taky a začínáme brát jediný pro nás akceptovatelný řešení který neprozradim ale ten kdo čte moje příspěvky na to prijde
dělěj, nebo dostaneš facku

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
No tak tvoje reseni je jasny a myslim ze asi jediny mozny co se kvality tyce... pokud se nemejlim teda

0 x
miract píše:Ahoj, na siti mame 100vky http://www.ipmedia.cz/default.asp?cls=s ... stiid=1849 a CCQ na vysilaci vpohode i v zatezi na 100%. Pouzivame to od zacatku masivniho nasazovani 5GHz(3-4 roky).
Jeden tenhle krempl mi primigroval se zakaznikem do site , ze u bejvalyho poskytovatele nebyl spokojenej ... hned sem mu rekl ze s tim hle nebude spokojenej nikdy , jedine nekde kde neni skoro zadny ruseni ... do mesice sem ho predelal tehda na schibox a od tej doby o nem nevim .....
JInak sroubovat tech 6 sroubku v treskutym mrazu je opruz ten plast to moc nevydrzi a rad praska ....
0 x
ppp76 píše:miract píše:Ahoj, na siti mame 100vky http://www.ipmedia.cz/default.asp?cls=s ... stiid=1849 a CCQ na vysilaci vpohode i v zatezi na 100%. Pouzivame to od zacatku masivniho nasazovani 5GHz(3-4 roky).
Jeden tenhle krempl mi primigroval se zakaznikem do site , ze u bejvalyho poskytovatele nebyl spokojenej ... hned sem mu rekl ze s tim hle nebude spokojenej nikdy , jedine nekde kde neni skoro zadny ruseni ... do mesice sem ho predelal tehda na schibox a od tej doby o nem nevim .....
JInak sroubovat tech 6 sroubku v treskutym mrazu je opruz ten plast to moc nevydrzi a rad praska ....
Ma to antenu naprosto stejnou(poctem prvku) jako ma jirous. Tak pokud nekomu vyhovuje jirous, tak nevim, proc by nemelo tohle. S tema sroubkama mas trosku pravdu, stalo se mi to jednou. Pokud mas vysilac na vertikalni polarizaci, tak si tu antenu pekne celou komplet slozis doma v teple a venku nacvaknes jen utp a pridelas trmenem na stozar.
0 x
miract píše:ppp76 píše:miract píše:Ahoj, na siti mame 100vky http://www.ipmedia.cz/default.asp?cls=s ... stiid=1849 a CCQ na vysilaci vpohode i v zatezi na 100%. Pouzivame to od zacatku masivniho nasazovani 5GHz(3-4 roky).
Ma to antenu naprosto stejnou(poctem prvku) jako ma jirous. Tak pokud nekomu vyhovuje jirous, tak nevim, proc by nemelo tohle. S tema sroubkama mas trosku pravdu, stalo se mi to jednou. Pokud mas vysilac na vertikalni polarizaci, tak si tu antenu pekne celou komplet slozis doma v teple a venku nacvaknes jen utp a pridelas trmenem na stozar.
Ono nezalezi jen ze plosnak vypada stejne , zalezi taky na tloustce materialu na kterym je vzor vyleptanej , ta tloutce medi na slozeni podkladovy desky kdyz bych byl detalista tak i ten plastovej kryt dela se signalem svoje ..ale to uz bych byl velkej rejpal

0 x
Me o antenach poucovat nemusis. Narozdil od veciny radoby ISP se tim zajimam vic jak 15 let. Pokud pouzujes vhodny VF podklad, tak si klidne ty desku muzes delat doma. Co si ale na koleni doma neudelas, je vhodne UV stab. kryti.
Nekdo se tu zeptal, jakou pouzit nahradu za zmetky JC-219MCX, tak jsem poradil to, co uspesne 3 roky pouzivam v kombinaci RB411+CM9 nebo ted RB711. Pokud mas jiny cenou podobny navrh jako JC-219MCX a "ten zmetek" co pouzivam ja, tak sem napis. Ver ze je veci pravdepodobnost zmetku u toho JC-219MCX jak toho, co ted pouzivam.
Nekdo se tu zeptal, jakou pouzit nahradu za zmetky JC-219MCX, tak jsem poradil to, co uspesne 3 roky pouzivam v kombinaci RB411+CM9 nebo ted RB711. Pokud mas jiny cenou podobny navrh jako JC-219MCX a "ten zmetek" co pouzivam ja, tak sem napis. Ver ze je veci pravdepodobnost zmetku u toho JC-219MCX jak toho, co ted pouzivam.
0 x
slibca píše:http://www.wifi-shop.cz/outdoorova-jednotka-na-platforme-mikrotik-mt711-routeros_d2864.html
To pouzivas? Kolik toho mas kusu?
0 x
- stouracpetr
pcwifi píše:Octagon5 s novou verzi AluBoxu ? nejaka economy lacinejsi verze ? Necham se podat![]()
PW
pthv píše:stouracpetr píše:net.work píše:na tom, ze skoncil prowax me sralo nejvic prave ztrata schiboxu, ktere byly perfektni!
taky nevim co misto gentleboxu...
Jedine co me napada, tak GROOVE s nejakym panelem?
nebo s tou parabolou od maxlinku?
Prave dneska jsem po necem takovem koukal u Vas. Asi vezmu neco na test
hocimin1 píše:Ano,
a mate skladem cca 10ks, vcetne ALUboxu ? Jaka je cena ?
Na fotografii je skutecne levnejsi verze Octagon5 20 dBi s integrovanym,,aluboxem,,.Viko z 3 mm tlusteho hlinikoveho plechu ,osazene stavecim trmenem na stozar do prum.
53 mm se pripevnuje k distancnim sloupkum 4mi ,,neztratnymi,,srouby M5,soucasti vika je UV stabilni penove tesneni na obvodu,samozrejmosti jsou odkapavaci otvory na dne hlinikove skrinky.
,,Nulta,, serie je urcena na otestovani,na pripadne konstruktivni pripominky zakazniku bude bran ohled pri seriove vyrobe.
V teto chvili je jeste skladem cca 10 ks z ,,nulte,, serie,uprednostnujeme prodej pro vice zakazniku po 2-3 ks[viz predchazejici veta].Cena 720,- Kc/ks.
Petr Stourac
0 x