❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ISPforum.cz na Facebooku (aktuálně těžký offtopic)
Re: ISPforum.cz na Facebooku (aktuálně offtopic)
jo a pak že je forum anonymní, jak znáš moje jméno? Asi ze stránek firmy co?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Cast presunout na F? Hm, jestli posledni dobou sla uroven dolu, tak s f. klesne na uplne dno. To je v dnesni dobe uz pubertalni prespamovanej odpad.
0 x
Me na FB nikdo nikdy nedostane!!! Nechapu, k cemu to foru pomuze, jen se tu zacne ukazovat cim dal vic lam, co nemaji chut nic sami studovat a chteji jen zdarma tezit ze znalosti druhych. Ti to zde pouze zapleveli mrakem nesmyslnych dotazu. Me vubec nevadi, jako napriklad hapimu, ze jsou prizpevky mimo tema, ale vadí mi nesmyslné otázky "novacku", kde se mele dokola to same. V samotnem nazvu fora je "ISP" a ISP neni kazdy, kdo si domu koupi jako router mikrotik a potom zde breci, ze ho neumi nastavit. Rad poradim, jedno, dvakrat, ale ne 100x!
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Chlapi teda bez urážky, ale mě celé tohle vlákno aktuálně přijde jako jedna malá sociopatická mucholapka 

0 x
Ale tak chapu, kazdej chce byt na facebooku a kdy jindy by byla lepsi prilezitost nez ted, kdy je to zadarmo.
0 x
Pokud by FB nebyl zadarmo, tak tam nikdo nebude. Celej FB mi prijde jen jako momentalne libiva bublina, ktera drive nebo pozeji splaskne.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Zdeněk Švarc píše: ...
V první řadě bych chtěl jistou část jistých diskusí převést na Facebook, protože na Facebooku do tak velké míry nefunguje jakási míra relativní anonymity, která některým z vás dává pocit, že virtuálně se dá vyblít úplně všechno. A co si budem povídat, kvalita příspěvků a jejich úroveň zde na fóru šla v poslední době hodně dolů. Viz příspěvek přímo nad tímto, ten je svou kvalitou opravdu výmluvný. V druhé řadě kontakty na FB dávají alespoň jakýsi nástin sociálních vazeb mezi námi, což ulehčuje řadu budoucích rozhodnutí. Pokud by ani toto nepomohlo, pak bych si s některými z vás chtěl osobně popovídat, což by naopak ulehčilo řadu vašich budoucích rozhodnutí
LWQ: Mas snad nejaky problem s nazorem, ze FaceBook je pro nekoho obrovsky nesmysl a blbost k nepouziti ? Co treba svoboda volby ?!
V druhé řadě má FB několik šikovných funkcí, kterými phpBB neoplývá, například fotogalerie, event management atd. Jasně, jsou tu i lepší a specializované weby, např. Picasa. Jenže FB je rozhodně nejlepší kompromis ze všech úhlů pohledu.
LWQ: phpBB ma radu modulu co je mozno pouzit a ty chybejici vlastnosti doplnit. Pripadne tu jsou dalsi systemy k pouziti. FB je dle me ten nehorsi kompromis, aktualne nevymezeny pro nic a nikoho. Balast pro nactilety typky ... Nic proti tobe nebo tak.
Jak to vidíš ty?
Za me je tedy presun cekoliv na FB nesmyslna akce s prichuti pohodlnosti. "Proc bych mel vubec resit nejaky web, kdyz vse je na FB?!" Toho bych se nechtel dozit. Pokud sprava, udrzba ci naklady toho fora jsou tak velike, ze radeji se bude migrovat na FB, tak prispeju (a nejen ja) na zachovani soucasneho stavu!
EDIT: A za sebe - zadnou identitu neschovavam a stojim si za svym nazorem. Mozna by stalo za to si znovu promyslet, jak moc je forum otevrene a zda je to tak dobre.
EDIT2: hapi, pokud rozjedes vlastni forum, tak klid prispeju, pomohu

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
- zdenek.svarc
- Administrator
Problematika modulů v phpBB je ... problematická, to už jsme tady probírali několikrát.
Hysterii kolem Facebooku chápu, protože krásně potvrzuje mé mínění. Na druhou stranu, kdo jej nepoužívá, o nic nepřijde. Technická problematika stále zůstane na ISPforum.cz (phpBB). Navíc nám však přibyde kontakt s lidmi, kteří mají do IT a telekomunikací hodně co říct, a nikdy se na ISPforum.cz registrovat nebudou, protože nebyli, nejsou a nebudou provideři. A zakládat další login se jim prostě nechce. A já to chápu.
Co se týká zakládání dalšího fóra jako trucpodnik. Na to můžu říct jen jediné. Běžte a dokažte, co ve vás je. Mnoho zdaru a neskončete jako http://www.futureshop.sk/forum/
Jinak se mi na vás strašně líbí, jak se dokážete celý den bavit o pičovinách, místo abyste pomohli s http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f=42&t=7133 To jste teda hrdinové, opravdu
Z.
Hysterii kolem Facebooku chápu, protože krásně potvrzuje mé mínění. Na druhou stranu, kdo jej nepoužívá, o nic nepřijde. Technická problematika stále zůstane na ISPforum.cz (phpBB). Navíc nám však přibyde kontakt s lidmi, kteří mají do IT a telekomunikací hodně co říct, a nikdy se na ISPforum.cz registrovat nebudou, protože nebyli, nejsou a nebudou provideři. A zakládat další login se jim prostě nechce. A já to chápu.
Co se týká zakládání dalšího fóra jako trucpodnik. Na to můžu říct jen jediné. Běžte a dokažte, co ve vás je. Mnoho zdaru a neskončete jako http://www.futureshop.sk/forum/
Jinak se mi na vás strašně líbí, jak se dokážete celý den bavit o pičovinách, místo abyste pomohli s http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f=42&t=7133 To jste teda hrdinové, opravdu

Z.
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Zdeněk Švarc píše:...
Z.
A premyslel si cim to tak muze byt ?!
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
- zdenek.svarc
- Administrator
lwq píše:A premyslel si cim to tak muze byt ?!
No schválně

0 x
co se vám nelíbí na fackbooku? Nejdřív jsem ho taky nechtěl ale je to největší drbárna
člověk by nevěřil kolik známých tam je.
Kdo nemá nepozná
stejně bych stěžejní diskuzi nechal tady mezi ISPíkama

Kdo nemá nepozná

0 x
FB je to akorat tak strata casu.
Kolik znamych jsi mel pred tim a kolik jich mas ted? A s kolika zajdes na pivo ?
Kolik znamych jsi mel pred tim a kolik jich mas ted? A s kolika zajdes na pivo ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
na pivo chodím stále s těma samýma
ale na FB se o nich občas dozvíš zajímavé věci
Navíc FB je ideální místo pro hledání. Pokud máš neplatiče a potřebuješ o nich získat nějaké info. Neznám lepší databázi kam lidé dobrovolně píšou všechno

Navíc FB je ideální místo pro hledání. Pokud máš neplatiče a potřebuješ o nich získat nějaké info. Neznám lepší databázi kam lidé dobrovolně píšou všechno
0 x
Facebook je dobrej a myslenka "dnu ISP fora" se zakazem vstupu obchodniku na podium je super. Poznal jsem tady par lidi, se kterymi dnes spolupracujeme a sance najit nejake dalsi, kteri jsou ochotni se podilet na spolecnych projektech mi prijde prinejmensim zajimava. Takze za me +1.
0 x
Lukas Kristek
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
za me taky +1, FB pouzivam, mam tam jak plno osobnich, tak i fremnich pratel a kontaktu. To, ze ma nekdo FB prece neznamena, ze tam kazdej vecer dava fotky s naspulenejma rtama v koupekne u zrcadla, ne? Je to kazdyho svobodna volba a nelibi se mi osobne jednani nekterych lidi, kteri uzivatele FB hazi vsechny do jednoho pytle. Drzim palce Zdenku a mozna si Te pridam do pratel prave na FB 

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..