❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Podmínky pronájmů prostor na komínech

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Pintero
antispam: Ano

Re: Podmínky pronájmů prostor na komínech

Příspěvekod Pintero » 14 years ago

Presne tak, SAREL, tady bych nesetril....
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

Rozvaděč jedině plechový sarel, mám je na všech bodech a je to super. Kupodivu nejsou ani dražší než laminátovky stejných rozměrů, právě naopak. Dá se k nim dokoupit pseudozamykatelná klička (všechny klíčky jsou stejné ;) ). Pokud máš vybavení aby sis mohl vyvrtat všechny díry a vyřízmout místo na větrací mřížky, rozhodně nebudeš litovat. Vím že se tady budou ozývat jisté osoby s tím, že plechová bedna je kvůli stínění zbytečná a že "jinačí hlavy z czfree zkoumali....." ale od doby co jse začal zavírat technologie do plechových beden a k tomu ještě každé rádio zvlášť do aluboxů, místa s 8 a více sektory uplně jinak chodí. Železo je prostě železo, a to mi nikdo nevyvrátí, osobní zkušenost mluví za vše.
Sarel dělá bedny v provedení jaké si vybereš, běžně mám na skladě cca 5kousků rozměrů od 40x30x20 až po 50x50x25, vždy si vyberu podle toho co tam i do budoucna hodlám využívat. Na důlěžitejší body se mi poslední dobou osvědčilo řešení oddělit bateriovou a technologickou část sólo bednami, baterka pak netrpí teplotou kterou technologie i přes větrání v bedně dosáhnou.
0 x

baz

Příspěvekod baz » 14 years ago

ano plechovy sarel, nebo rittal. ale rittal je pri stejne kvalite jako sarel drazsi.
do toho v protilehlych stranach dole nasavaci a naproti nahore vyfukovaci mrizky, od sarelu, pro 120mm ventilatory. ventiky sunon nebo panasonic 230v na vyfukovaci strane. vyfukovaci je sice teplejsi a ventik je tedy vic namahany, ale neplni se bordelem jako kdyz nasava. spíná to tepelne cidlo od sarelu pri urcite teplote, nalepeny kvalitni zwalluw oboustrankou na strope.

k sarelu jeste doporucuju koupit tu spodni pruchodkovou desku s předraženyma otvorama, nemusi se pak kurvit stromecek vrtanim tolika der pro pruchodky, on ten sarel je docela tlustej kvalitni plech. ty predrazeny diry se jen vyklepnou sroubovakem a je to.
0 x