❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Projekt na stožár

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
mato1

Re: Projekt na stožár

Příspěvekod mato1 » 14 years ago

Dade_Marfi píše:tak to me zajima kde koupim tak lacny kontajner ... prave totiz realizujeme jeden na strechu paneloveho domu a je to o vela drahsie ...

http://www.containex.sk/SK/mimoriadne-ponuky.aspx

ceny su ludove... podla mna nie je co riesit. toto je idealne riesenie
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

tak to je mazec .... mame kalkulaci od varielu na kontejner technologicky a cena je nekde kolem 250 tisic bez dane ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

u prvního jsme taky uvažovali o tej plechovej nádheře, ale pak jsme natrefili na tenhle jetej, stál jen 15000Kč, přišrouboval jsem ho na panel usazenej do země, je normálně na autobusovým nádraží, na střeše nástupiště jsou stožáry, honíme přes to i městskej kamerák. Celkem už mám 6 kusů. A co z našeho oboru bys tam chtěl narvat, co by se tam nevešlo? Je lehkej, jeden jsme usazovali i růčo, když se sundaj ty protipožární dveře je to sakra znát. Dělám k nim i ventilaci podle vnitřní teploty, topení neřeším. Ani vlastně netuším kolik by stál novej. Kolik chtěj za ten konťas? 120kKč???
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ja se zajimal vylozene o "technologicky kontejner" ... s vystuzenim vsech 4rech rohu pro umisteni stozaru a s pochuzim rostem nahoru to vyjde kolem tech 250tisic bez dane + nejake ukotveni + jerab ... nas zamer je to mit na vytahove sachte, mame projekt, statiku vsechno .. jedine co nas ted pul roku zdrzuje je stavebni urad, se svym vymyslem, ze se nam musi podepsat vsichni vlastnici bytovych jednotek u notare overenym podpisem ... protoze je to sice druzstvo ale asi 10 bytu je rozprodanych ... jinak by pry stacilo podpis z druzstva ...

no k te cene tech slovenskych kontejneru nemuzu rict nic jine nez, ze hledim jako blazen a zacnu zjistovat zda to jde pouzit misto varielu ...
0 x
- programming
- development
- education

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

počkej, Ty chceš na strojovnu výtahu postavit kontejner a z něj ještě vytrčet stožáry? hoď sem pak foto, na to jsem fakt zvědavej :roll: Na 3 místech máme tu kadibudku na střeše paneláku zádama přilepenou ke strojovně a z tý strojovny trčej 2 příhraďáky, na jednom místě 6m nad tu strojovnu, ale to Tvoje řešení .... hmm, na to jsem zvědavej
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

to co chce Dade je typická konstrukce BTSek operátoru. Ukotví do země kontejner a na něj přimontujou příhradu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

no pokud by vse slo dobre ( byly by ty podpisy ) tak to pristi tyden jde konecne na stavebni ... ti na to maji 30 dnu ... no takze jak bude konecne to slavne povoleni tak jdem stavet, nicmene jak rychle to bude nevim ... variel ma na dodani kontejneru 30dnu (jeste resim ty druhe viz odkaz vyse ) ... ocelove konstrukce atd budou snad take do 30 dnu od objednani ... no takze pokud to hoodne dobre pujde tak by to stalo za 2 mesice na miste komplet ... pokud se to protahne tak snad to bude vsechno komplet v lete ... uz to na tom miste potrebujeme jako sul ...

jinak proc by ne :) kdyz to statik a vsichni tyto hlavy chytre posvetily ...
0 x
- programming
- development
- education

svestka

Příspěvekod svestka » 13 years ago

Viktor Novotný píše:no pokud by vse slo dobre ( byly by ty podpisy ) tak to pristi tyden jde konecne na stavebni ... ti na to maji 30 dnu ... no takze jak bude konecne to slavne povoleni tak jdem stavet, nicmene jak rychle to bude nevim ... variel ma na dodani kontejneru 30dnu (jeste resim ty druhe viz odkaz vyse ) ... ocelove konstrukce atd budou snad take do 30 dnu od objednani ... no takze pokud to hoodne dobre pujde tak by to stalo za 2 mesice na miste komplet ... pokud se to protahne tak snad to bude vsechno komplet v lete ... uz to na tom miste potrebujeme jako sul ...

jinak proc by ne :) kdyz to statik a vsichni tyto hlavy chytre posvetily ...

mělo to nějaký výsledek? fotky? dík.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

jasne, nekde jsem tu daval fotky z realizace :) pokud je nenajdes, napis PM, poslu ti link na rajce s heslem ... nejsou tam sice aktualni fotky jak to ted vypada, ale jsou tam z vystavby, s jerabem atd :)

edit : jen jeste doplnim, ze k realizaci doslo az v rijnu 2011, urad si dal na cas s povolenim ...
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 13 years ago

Mám dotaz zda se někdo setkal s tím, že si telekomunikační společnost vymohla na někom stavební uzávěru v okolí jejich stožárů do vzdálenosti 500 mterů na všechny strany.

ˇUdajně to u nás na jednom místě je,ale jestli je to tak opravdu nevím ani kde zjistit..
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

myslis jako nejake ochranne pasmo ?
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Viktor Novotný píše:myslis jako nejake ochranne pasmo ?

Přesně tak napsal jsem to blbě.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 13 years ago

Zítra budu koukat do smlouvy od ČRa na pozemky, tak dám vědět. Ale podle mne pokud by za tuto ochranu nezaplatili řádné "odškodné" majitelům pozemků, tak je toto jednání nezákonné (jde proti dobrým mravům). Jinak ochranné pásmo telekomunikačních staveb je 1,5 metru.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

setkal jsem se s tím, bylo to v územním plánu jako uzávěra a prej to stálo ranec, bylo to O2 na fakt luxusním kopečku, jo a bylo pro stavby nad 8m výšky
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Peyrak píše:setkal jsem se s tím, bylo to v územním plánu jako uzávěra a prej to stálo ranec, bylo to O2 na fakt luxusním kopečku, jo a bylo pro stavby nad 8m výšky

Ano to bude podobne.. Také luxuxní kopeček 02 A vodafone.

Pokud by to bylo nad 8 metru tak jsem vysmátej mě by tam stačilo 6 metrů s rezervou.
0 x