Takže ta deska (JNC96FL-525-LF) je už u mě na stole

. Jako obvykle jsem se překalkuloval v jejím využití - zdá se že ten typ nebude umožňovat připojení těch 3xlan přes hřebínek takže se té RB750 coby stávající iGW úplně nezbavím a bude tohle D525 dělo muset supportovat počtem portů

. Zatím jsem desku nemohl otestovat protože když někdo dá 12V konektor na PC/Atoma tak se ve firmě vždy najde nějakej blb co tam dá nestandardní průměr do kterého jsem nenarval běžný adaptér, ale vzpomněl jsem si že k tomu můžu přiohnout adaptér z Notebooku s Atomem který má o něco užší obvodový průměr. No jasně že by pasoval, kdyby ten středovej kolík na desce byl užší tak by tam zaplul jak nic, jenže dacan je tlustší a nenarvu ho tam

) . Tak nic budu po Brně shánět protikus s deskou v ruce

) .
Jako zdroj použiji Meanwell + 12V/7aH baterku za 299 z GESu :
http://www.soselectronic.cz/?str=371&artnum=72648Disk vezmu ten SSD 8GB Kingston a jak tak koukám tak by si prodejci mohli snížit ceny Mikrotik licencí L4 na
www.wifihw.cz za 580 s DPH

. Ještě by se dalo uvažovat o L5 kvůli podpoře upgradu na 3roky místo 1roku u L4... .
RAMky 1GB CL5 co padne pod ruku/bude skladem . Pak to zavřu s nějakým větráčkem do nějaké střední Gewisky a hurá s tím na střechu ať tomu není zima (hlavně v létě:))

.