❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Reklamace u prodejců - zkušenosti.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamace u prodejců - zkušenosti.

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

to Leeonek v te pente ... Maruska ? :D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 14 years ago

Leeonek píše:Nevím jak kdo, ale mě dala nejlepší ceny penta.cz. Jinak sem měl asi nejlepší ceny v ipmedia, ale když jsem tam utratil něco přes 250tis a žádal si lepší ceny, nebylo mě vyhověno. Pak se ke mě dostala obchodnice z Penty a tam mám vždy nejlepší ceny, druhá je ipmedia, pak aspa, občas v i4 (když něco není jinde) a na posledním místě wifishop. Možná by bylo dobré udělat vlákno a vypsat jednotlivé komponenty a srovnávat ceny. Oni obchodníci umijou jít dost níž, když je někdo tlačí, pokud nakupuješ a nefefleš, je jim to jedno....

ja kdyz srovnam ceny, tak je to asi tak (od nejlevnejsich po nejdrazsi) - wifihw, ipmedia, i4, wifishop, jinde nenakupuji
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

hmm, to je asi spíš podle toho co srovnáváš. Třeba rackový tplinky jsou cenově hýhodnější jinde a rbčka zase jinde. Nedá se říct obecná posloupnost cen.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

vsechno je to dano tim, ze kazdy na to ma jiny zdroj, nekdo neco sam dovazi .. nekdo neco prekupuje od druheho ... tudiz pak se nemuzou nikdy vyrovnat ..
0 x
- programming
- development
- education

nikim007

Příspěvekod nikim007 » 14 years ago

Take mame na Pente Marusku, cena je tam lepsi nez u i4, ale zase pro i4 hraje ta jejich 5ti leta zaruka na UBNT, nebo to nikdo z Vas neresite ?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

to nikim007 zase tak moc neresime, eth opravujeme samy .. a nic jine zatim neodeslo snad co pamatuju tak jeden bullet zahadne ... ale z tech stovek zarizeni to je prijatelne :)
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

nikim007 píše:Take mame na Pente Marusku, cena je tam lepsi nez u i4, ale zase pro i4 hraje ta jejich 5ti leta zaruka na UBNT, nebo to nikdo z Vas neresite ?

5ti leta zaruka je na nic kdyz ti stejne reknou poskozeni prepetim , resil sem takhle kdysi jednu rb532, jedina ktera odesla, na desce najednou vyhorela nejaka soucastka cernej flek jak koruna , deska byla za upskou s prepetovkou , zdoj byl v pohode , plus dalsi dve desky taky slapali nez problemu , vsecko prizemneny a odpoved z i4 poskozenoi prepetim , kua kde se to prepeti vzalo kdyz ostatni veci byly ok, nikde zadna bourka , siroko daleko nikomu nic neshorelo a kdyz sem se ptal jak na to prisli odpoved ze tohle se stane jen prepetim a konec diskuze . No tak casem taky konec nakupu , kdyz jim melounek rocne obratu nevoni jinde vonet bude , sic to nebyl hlavni duvod ale jeden z duvodu proc sem presel k ipmedii. Hned od zacatku nabidli lepsi cenovou hladinu nebo srovnatelnou s ostatnima .
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

Dade_Marfi: jméno nevím, příjmení Kozelská, ale teď už tam nedělá :)

hapi: jasné, ale drtivou většinu sortimentu mi dají v pentě nejlevnějc, a to jsem si myslel že ipmedia je nejlevnější. Samozřejmě i penta mi nedá všechno nejlevnějc, onehdá sem tam řešil tuším Alixy, ty jsem dostal nejlíp třeba v Aspě.

Ajfel na wifihw jsem se registroval, ale ceny nebyli nic moc, asi chtějí aspoň nějaký obrat, než nastaví lepší cenovou hladinu. Nebo sem nebyl dost přesvědčivý ;)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

tak ono je třeba taky uvážit, že se objednává podle toho kde je co skladem. Je fakt že i4wifi nám aspoň nekecá a když to má skladem, tak to má skladem. Ne jako když jsme objednávaly na ipmedia první kousky RB711 a oni říkaji "máme to skladem a ještě dneska odešlem a tejden nic". Navíc u i4wifi máme aktuálně kredit takže objednám a pak zaplatim což je rychlejší a nemusim se patlat s prachama při dodání. Pokud vim, tak RBčka tam jsou pro mě nejlevnější. Na pentě aktuálně RB711MMCX nemaji. No a taky oproti pentě je aspoň i4 distributor RBček. Reklamace většinou probíhaji bez problemu všude pokud to neni vyloženě vlastní chyba.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

asi o 20kč jsou levnější rbčka v aspě, alepoň pro mě....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Beru HW az na naproste vyjimky (= to co na ASPE nemaji) na ASPE a za pet let spoluprace nemam s nimi nejmensi problem, vcetne reklamaci. Jen by se mi libilo, aby na webu uvadeli kolik daneho zbozi maji fakticky na sklade a ne jen dostupnost "skladem" ... :wink:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

Ja uz na aspe beru jen to nejnutnejsi, co jinde nemaji. Driv(cca 3 roky zpet) jsem tam bral vse, ale vzhledem k tomu, ze mji neschopne skladniky jsem to s nema vzdal. Ted beru vetsinu z ipmedie, kde se da na obchodaky pritlacit a dostat super ceny, vse posilaji jak maji, rychle, spolehlive...
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

strukturku nakupuju v krt.cz, jednou mi sami zavolali, cenu UTP i věcí okolo maj nepřekonatelnou, dopravu jsem nikdy neplatil, od prvního nákupu to bylo na fakturu bez jakýhokoliv vyjednávání kreditu, prostě bomba, můj obchoďák je Radek Lipina. V aspě beru jen co spěchá, mám ji blízko, ale ten bordel ve skladu a v papírech, ten přitroublej eshop, no hnus velebnosti. Většinu věcí beru v ipmedii, hdpe a mikrotrubičky přímo od duraline.cz
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

KRT.CZ je na strukturku super , bezproblemovy , cenove vyborny jeidny z ceho maj srandu je kdyz mi baliky posilaj ceskou postou ze sem snad jedinej :mrgreen:
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

kždý má ceny nejlepší tam a tam, ale nikdo cenu nenapíše, toš co to sakra je chlapi :)
Penta, ceny s dph
RB711 MMCX - 862kč
RB411 - 874kč
Gentlebox MMCX - 622kč
ShiBox MMCX - 1188kč
ProWax 24db 2ks - 5224kč
0 x