❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zatizeni vice jader CPU mikrotikem
Re: Zatizeni vice jader CPU mikrotikem
baz: ti tam neco musi bezet, nemas tam ispadmina, nebo nejakou takovou sracku, co by tam furt neco delala?
0 x
Lukas Kristek
ne, na tom stroji bezi jen a pouze mikrotik. je tam 64MB flashka, ani by se tam nic jinyho neveslo 

0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
baz píše:ne, na tom stroji bezi jen a pouze mikrotik. je tam 64MB flashka, ani by se tam nic jinyho neveslo
na to ted koukam a jede Ti to krasne vyrovnane

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
baz píše:ne, na tom stroji bezi jen a pouze mikrotik. je tam 64MB flashka, ani by se tam nic jinyho neveslo
No to mi je jasny, ja myslel, jestli neni nejaka aplikace, ktera ten mtik ovlada? Ten 36% mng a ten unclass je divny.
0 x
Lukas Kristek
ne nic tam nebezi, ani zadny dalsi user neni prihlaseny. pokud je prihlaseny nekdo dalsi, nijak se to stejne nezmeni.
ten management tam ale neni vzdy, viz dalsi screen. tady uz je trochu vyssi tok kolem 500mbit, rozdeleni zateze do jader opet na houby, ale vytizeni managementem zmizelo. chvilema se ale objevi, drzi treba 10 minut a zase spadne na nulu. deje se tak i v hluboke noci, kdyz je v siti houby provoz a tok klesa pod mizernych 100mbit. ve spicce tim routrem tece kolem 600mbs a chova se to furt stejne.
ten management tam ale neni vzdy, viz dalsi screen. tady uz je trochu vyssi tok kolem 500mbit, rozdeleni zateze do jader opet na houby, ale vytizeni managementem zmizelo. chvilema se ale objevi, drzi treba 10 minut a zase spadne na nulu. deje se tak i v hluboke noci, kdyz je v siti houby provoz a tok klesa pod mizernych 100mbit. ve spicce tim routrem tece kolem 600mbs a chova se to furt stejne.
- Přílohy
-
- xeon_jadra.jpg (129.27 KiB) Zobrazeno 1185 x
0 x