mato1 píše:ppp76 píše:a tak hluboke prec neklesnu
![]()
Hraci ke mne jdou pro dobrej ping coz u akcnich zalezitosti je zaklad ...pak uz jen dobrej hrac schazi ... ale to je ted vedlejsi
a este ti treba dudel do ust a mozes ist... podla tvojich reci nemozes mat viac ako 15 rokov, takze ani ja neklesnem na tu uroven aby som ti na to odpovedal ako dospely, ok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v jednom prispevku nadavas na ubnt a v druhom hovoris, ze HW ujde, len antena je na hovno. ale kto ta nuti pouzivat ich anteny? k rocketu pripojis co chces... takisto k bulletu pripojis co chces, nemyslis? preco sa hned obuvas do Nanostation?
myslim, ze HW mikrotiku daleko zaostava v poslednej dobe za HW UBNT a budes najvacsi debil na svete, ak si to nepriznas (rb433 je hnus, rb800 nevydrzi viac ako 30 stupnove teploty) a predsa tu nikto nenadava na MK. to sa len ty a niektore dalsie deti odbavujete, ze ake mate vy doma hracky a ty ich mas urcite lepsie ako konkurencia.
nebavi ma toto riesit dookola ale nemozem sa divat na niektore debilne prispevky niektorych uzivatelov. ak sa ti to nepaci, nepouzivaj to. kup si rb800, napchaj do toho najnovsi beta fw od MK a urcite budes najvacsi kral v okoli, lebo mas MK a vsetko ostane stoji za konske hovno a ty hadam neklesnes tak hlboko, no nie?
Tak dodatek...patnact sem presvihl uz davno

Ja nadavam na UBNT jako celek . Nanostation je jako celek pekna sragorka, ale pokud k ni das dobrou antenu uz je to jiny kafe to uz dokaze chodit lip ale uz je to proti sestava s rbckem predrazeny . SW je slusne nastavitelnej kdyz to srovnas s jinejma blackboxama na trhu, porad na nem makaj a vylepsujou az se naucej i regulaci vykonu bude to fajn ... i kdyz tusim v poslednich verzich uz jim to chodilo obstojne . Shrnuti je ze zaklad pruseru UBNT jsou jejich anteny. Ano k vetsine produktu si pripojim co chci za antenu ale nac budu mit 4x bullet kdyz mi staci jedno rbcko ve kterym si delam rovnou administraci klientu s lepsi propustnosti v realnym provozu, nepotrebuju zadnej dlasi router co mi osefuje bulety . Navrch anteny muzu mit nekde na stozaru k rbcku jen kablem dolu a v pripade potreby nelozim ndke na spici stozaru...ano k bulletu to muzu udelat taky ale uz to ztraci ten efekt bulletu ze je rovnou za antenu.
Nevim proc lidi tak placou na RB 800 ja uz sem byl nucen nasadit tri jelikoz RB600 dosli, bal sem se jich protoze kdyz sem to tu procetl tak me jimala hruza ...a hle prdlajz slapou vsecky at leje nebo sviti slunko , dokonce sem na ne pro jistotu dal watchdog na zasuvku a a ni jednou nebyl potreba. Dve jsou v klasickejch plechovkach na pudach a jedna v arii tusim ze 43.
RB 433 mam snad jednu na nejakym minibode a co jsem ji tam dal nevim oni , slape bez problemu.
Co se tyce UBNT testoval sem nanostation 2,4 .... 3 kusy ...dva sem reklamoval .... asi spatna seriee? ze by? mozna sem mel smulu . Bullet - 1 kus testovancca 3 mesice ...zase smula odesel ... navch sem ho testoval za antenou co ma vyvod vzadu z vlnovodu takze pri H polarizaci sem to musel cely omotat aby do teho neslo vlhko .... Rocket ...s jejich antenou pouzitelnej nekde v horni dolni kde neni zadny ruseni jinak rapidne klesala propustnost bodu. Sice meli s nima hezkou ukazku loni na predvadecce v praze .. moc hezky jim to slapalo to musim uznat ...no jo ale meli to spojeny kabelama ... to jest laboratorni podminky ja potrebuju realnej provoz .
Budu Mato rad pokud mi ses das logicky a padny argumenty proc a v cem je UBNT lepsi treba se ukaze ze se celou dobu zatim mejlim a prejdu k UBNT technologii