Tak zas po casem pridal par radku do meho oblibeneho tematu ...
Aktualne mam jiz u sebe v testu asi 4 tydny a 2 tydny u klienta novou sadu od TP-Linku :
http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-pa511kit ... s-z104881/Tam kde se mi vodaplug nespojil a prvni TP-Link generace jela jak nakopnuta wifina po 2GHz v becku, tak tam to ted dava kolem 40mbps/15mbps - testovano pomoci HTTP prenosu a BW testu.
Kdyz je to na spolecne fazi a dobrem rozvodu, tak uz to limituje 100mbps switch a jede to 98mbps - bohuzel gigabitovych zarizeni mam malo - switch ted zadny.
Urcite doporucuji vyzkouset.
Jo a nerusi to nic - ani telku, ani rozhlas. Alespon ne bezne pouzivana pasma. Nemam nejaky sofistikovany transivery na vsemozny pasma, tak nemam jak vyzkouset ... A nezkousel ani zda to projde pres elektromer, coz by se mi velmi libilo ...
Jeste mi ASPA slibila, ze pokusi se dodavat pruchozi
variantu a variantu s
integrovanym wifi AP aka TL-PA250 a TL-WPA281. Na ty sem velmi zvedavej ... A co na tom, ze nemaji "500mbps", stejne je to zbytecny, teoreticky ...
A posledni vec - spis pro teoretiky. Je realna distribuce datove site na podobnem principu jako tyhle home-office zarizeni, ale napriklad po kolejich vlaku ci trolejovym vedenim ?