❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Outdoor rack - odkud?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
neverhappy

Re: Outdoor rack - odkud?

Příspěvekod neverhappy » 15 years ago

hapi píše:http://www.prostor-design.cz/skrine-it/nastenne-skrine-datove-site ?

To je ono. Ten 12U se mi libi. Vetrani s cidlem a pruchodky si dodelam. Jen nevim jak je na tom PC v zime venku. Nebude to chtit oblozit polystyrenem?
0 x

baz

Příspěvekod baz » 15 years ago

netreba, pc si neco malo vytopi a i kdyby ne, je mu to jedno. jediny problem co jsem kdy s mrazem mel bylo pri -21 stupnich a to tuhly stary p3 delly. jinak nic, vsemu je zima ukradena.
k tem dellum jsme davali 100w zarovku a bylo taky vyreseny.
mam to volne venku v gewiskach, sarelech a rittalech, bez zatepleni.
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 15 years ago

A co starou lednici ?
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 15 years ago

To měla bejt sranda.
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 15 years ago

ja mam dva tyhle racky doma, a sou sice ještě zabalený, protože nebyl čas to dát tam kde maj bejt, ale vypadaj moc dobře, kvalitní bytelný zpracování...až to pověsim na místo tak dam vědět... :)
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 15 years ago

rouchi píše:ja mam dva tyhle racky doma, a sou sice ještě zabalený, protože nebyl čas to dát tam kde maj bejt, ale vypadaj moc dobře, kvalitní bytelný zpracování...až to pověsim na místo tak dam vědět... :)

Prosim o foto techto racku, zajima me jestli ten drzak na jednotky se da posouvat vpred nebo dozadu.. Potreboval bych aspon o 15 cm vzad.
Dekuji za re:
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

Prosím, kdo máte podrobnější foto těch skříní STAR 3, hoďte mi link, nebo foto do mailu, .... Máme je vytipovaný asi na 6 míst a rád bych viděl detaily než je objednám, díky
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 14 years ago

Shanim tedka jeden kus outdoor racku - nemate tip na nejaky, co bude hluboky aspon 50, idealne 60cm?
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 14 years ago

soooc píše:Shanim tedka jeden kus outdoor racku - nemate tip na nejaky, co bude hluboky aspon 50, idealne 60cm?

Zeptej se v prachaticich, mozna ti udelaji na prani neco mimo standartni nabidku (prosto design).
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Repkins

Příspěvekod Repkins » 14 years ago

Uvažoval jsem, že se jich optám. Zrovna potřebuju modernizovat hlavní router a gateway do netu a umístit rackovej PC router. K tomu potřebuju bednu tak 60cm hloubku, 20U výšku a nechcu kupovat zateplenej venkovní rack za 12 tyček bez DPH. Už jsem od nich bral ty 12U venkovní a vypadá to solidně udělaný na tu cenu.
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 14 years ago

Repkins píše:Uvažoval jsem, že se jich optám. Zrovna potřebuju modernizovat hlavní router a gateway do netu a umístit rackovej PC router. K tomu potřebuju bednu tak 60cm hloubku, 20U výšku a nechcu kupovat zateplenej venkovní rack za 12 tyček bez DPH. Už jsem od nich bral ty 12U venkovní a vypadá to solidně udělaný na tu cenu.

mi uz jsem od nich taky parkrat vzali, temer nikdy nemeli nic hotove, takze predpokladam ze to delaji podle poptavky, mozna te pomuzou ... za zeptani nic nedas. to vis ale necekej ze to bude ta skvela cena, kdyz budou delat atyp :-)
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Repkins

Pokud to bude tak za 6-7000, tak bych to bral. Jinak už jsem byl smířenej s tím, že tam půjde zateplená bedna za 12t. Když jsem od nich objednával, tak to zřejmě měli skladem, pouze v předvánočním shonu přehlídli, že už jim dorazily naše peníze na účet a o rozvaděče jsme se museli v lednu přihlásit, protože jsme se nějak nemohli dočkat.. :D Ale jo, stane se...
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

Taky jsem vždycky aspoň 2 týdny čekal, navíc to vždycky dorazilo nějak poškozený, protože to bylo jen v igelitu.
0 x

Repkins

Jo, tak to jim taky řeknu, ať tomu balí hrany aspoň do kartonovýho vinglu, ale po celé délce. Zabalený jenom rohy jsou naprd. Mě to naštěstí dorazilo snad jen s jedinou malou odřeninkou právě na jedné hraně.. klidně si těch pár kaček za ten papundekl připlatím...
0 x