❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dns server forpsi

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Leeonek

Re: dns server forpsi

Příspěvekod Leeonek » 15 years ago

okoun: Vytočilo Tě to co jsem napsal? Ty si prostě šprýmař, dělat si z někoho srandu o vánocích :)

1) Napsal jsi poznámku, že je to o důvod míň proč nepoužívat RoS, odepsal jsem že Tě nikdo nenutí používat RoS. Bylo to jasné a srozumitelné, bez očekávání dalšího komentáře. Nebudeme se tady přece chytat za slovíčka....

2) Pokud Ti srovnání DNS a MP3 připadně podivné, je to přesně to, co jsem chtěl naznačit svým příspěvkem. Co třeba routování a web server, routování a ftp server? Nebudu tady psát o přesném přirovnání proč mě to napadlo, chtěl jsem to hodně přehnat, něco co by bylo hodně od věci, doufám že si rozumíme. Prostě mi připadně podivné, chtít od RoS který je primárně zaměřený na routing, nějaké jiné zbytečnosti. Primárně by měl RoS dělat routování, jakékoli jiné nesmysly navěšené na systém, umožňují vznik dalších možných chyb a to je zbytečné.

Doufám že Tě tohle nevytočilo, já na tom nic točícího neshledávám. Příspěvek je jen vysvětlení, nepředpokládám reakci z Tvé strany, nerad bych tady rozebíral něco dalšího v duchu "ale tys napsal" případně "nikde jsem nepsal".
0 x