❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Apple telefon záznam hovorů
Re: Apple telefon záznam hovorů
OK, stane se, o těch barvách se zmiňuje kolega v odkazu výše, že je to nahodilé a skončil u ručního zadávání textu. Takže taky nic. A mimochodem, já tam žádné barvy nemám. Možná to vyžaduje nějaký speciální manuál. mpcz, 17.5.2018
0 x
Funguje to podle mě neznámého klíče, stejně jak to píše kolega v odkazu. SMSka, která je ověřeně doručena, svítí šedě a někdy naopak. Kromě toho, k této indikaci je nutné se proklikat, což považuji za mimořádný opruz, při větším provozu každou SMS v seznamu rozklikávat mi přijde mimo. Možná tak pro babičku, co posílá SMSku jednou za měsíc vnučce, ale ta zase nebude mít na Iphone. mpcz, 17.5.2018
p.s. toto je oficiální odpověď z Vodafone:
Kde v iPhonu zapnu doručenky pro SMS?
Doručenky není možné v iPhonu zapnout. Doručenku však získáte, když na začátek zprávy napíšete kód *n# a pokračujete textem zprávy.
p.s. toto je oficiální odpověď z Vodafone:
Kde v iPhonu zapnu doručenky pro SMS?
Doručenky není možné v iPhonu zapnout. Doručenku však získáte, když na začátek zprávy napíšete kód *n# a pokračujete textem zprávy.
0 x