❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

utajeny sef....

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
davecv

Re: utajeny sef....

Příspěvekod davecv » 7 years ago

Petr Bačina píše:Jenže ono je to o něčem jiném. Přidal jim 10% protože musel dorovnat minimální mzdu nějakých 66,- na cca 74,- Pak si tam pobrečí o tom, že jim Mercedes neplatí dost aby mohli lidem dát peníze. Jenže už tam neřekl, že na invalidu dostane 12000,- měsíčně od státu a za pohybově omezeného 5000,-Kč. Dělá ze sebe samaritána a přitom jenom dělá to co další podnikavci. Postaví podnik z 50% na invalidech, dostane prachy od státu a my mu jeho podnikání doplácíme.

Nedostane náhodou na invalidu 9500 ?
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 7 years ago

Od 1/2018 šel příspěvek od státu na 12000. Dokonce je možné žádat i dalších 1000,- navíc.
0 x

Kart

Příspěvekod Kart » 7 years ago

KoZLiCeK píše:Koukejte na novu. ted je tam o NWT a.s. TRAGICKY.........

Tak zatloukat vyloznikem jsem jeste nevidel :D
0 x

Matess

Příspěvekod Matess » 7 years ago

jo já se klidně přiznám, že už jsem to taky asi 2x dělal... Ale pravda výložník jsem měl lepší.
1 x

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 7 years ago

Jako kladivo se dá použit víceméně jakákoliv vec co si budem povídat. Já běžně zatloukam hmozdinky vyloznikem který na ne přijde :)))) když není po ruce kladívko tak pro nej prece nepůjdu prez dvě patra ze střechy. No Jo ta lenost ...
1 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 7 years ago

No tak zatlouc to jde vrtackou, kazda priklepovka ma vetsinou rezim kladivo. Bohuzel to pak uz nikdo nepovoli pac to znici sroub.

Proste standartne vyvrtam, vlozim hmozdinu, prepnu na kladivo a vrtakem to zatlucu. Standartne to pouzivame na 6 natloukacky.
0 x

CrazyApe

Příspěvekod CrazyApe » 7 years ago

Tak to my dáváme vše na 10/12 fisherky. Za to se můžeš i uvazat když to neurves i s komínem :))
1 x

honzam

Příspěvekod honzam » 7 years ago

Koukejte dnes. Bude to zajímavější -ToiToi :-D
0 x