❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Výběr IP Kamery

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
TheITman

Re: Výběr IP Kamery

Příspěvekod TheITman » 8 years ago

Ty jejich mikro s cenou lehce přes 2k v provedení Ip kamera. Obraz mají velice slušný, ale konfigurace a přístup z nezabezpečeného exploreru se zapnutý activex protože nic jiného mi na tom nechodilo. Zpracování NVR ujde, lámaná čeština jedna věc, ale druhá je že opět se k němu z WWW nepřipojíš jinak než z exploreru s vypnutými všemi bezpečnostními prvky. Nebo tobě se to podařilo vyřešit jinak? Jejich mobilní aplikace se mi nepodařila ani spojit s NVR ale to bude asi chyba rukou, používám alternativní HD Eye protože ten SW NVR je nějaký univerzální jen je "přeložen" do češtiny. Provedení kamer s 1m utp také není moc ideální mohl být konektor přímo v nich. (Nevím zda u vše ale u 3 typů určitě).
0 x

DaZa

Příspěvekod DaZa » 8 years ago

TheITman píše:Ty jejich mikro s cenou lehce přes 2k v provedení Ip kamera. Obraz mají velice slušný, ale konfigurace a přístup z nezabezpečeného exploreru se zapnutý activex protože nic jiného mi na tom nechodilo. Zpracování NVR ujde, lámaná čeština jedna věc, ale druhá je že opět se k němu z WWW nepřipojíš jinak než z exploreru s vypnutými všemi bezpečnostními prvky. Nebo tobě se to podařilo vyřešit jinak? Jejich mobilní aplikace se mi nepodařila ani spojit s NVR ale to bude asi chyba rukou, používám alternativní HD Eye protože ten SW NVR je nějaký univerzální jen je "přeložen" do češtiny. Provedení kamer s 1m utp také není moc ideální mohl být konektor přímo v nich. (Nevím zda u vše ale u 3 typů určitě).

Ja beru ty lepsi venkovni... Kolem 3k... Ano konfigurace je desiva kvuli activex (ono activex samo o sobe je hruza), ale da se to... NVR jsou dobre maji sice ten stejny problem s konfiguraci, ale jinak spokojenost... Ja je mam pripojene k TV a na pc kde je potreba nahled jsem instaloval appku... Appka do mobilu se mi propojila v pohode, ale pouzivam HD eye, jelikoz jak jich mam vic tak ta defaultni neumi vic zarizeni pod jednou ip... nakonec jsem to stejne vyresil v dns, ale HD eye je proste lepsi :) Obraz je v tehle cenove uplne bezkonkurencni, hlavne v noci me dost prekvapil... Jako ano, ma to sve mouchy, ale za tu cenu....
0 x
DaZa - aneb sen o vlastním malém datacentru...

Kart

Příspěvekod Kart » 8 years ago

DaZa píše:
TheITman píše:Ahoj, my používáme na několika místech UBNT UVC 3 a UVC Micro, a 100% spokojenost. Jako NVR máme na jednom místě klasické pc s widlema a uvc softwarem a na druhém místě origo UBNT.
Obraz je velmi slušný mohu zaslat foto. NVR funguje rovněž spolehlivě jen se ještě neumí chovat tak aby při zaplnění disku vymazal staré záznamy prostě přestane nahrávat. Ale třeba jsem to jen v nastavení neslyšel. Přístup k NVR přes prohlížeč velice pěkné grafické provedení :)

Oproti tomu jsem před 3 měsíci nasazoval nejlevnější kamery a NVR značky Relicam a to je šílenost - NEBRAT :) je to spíš za trest - obraz slušný ale to je tak všechno.

Ja teda Relicam poouzivam a za me spokojenost... Co ti konkretne vadilo a jakej typ kamery jsi delal...?

Taky mame nekolik realizaci s Relicamem. Obraz je trosku horsi, ale za ty prachy. Akorat se mi nelibi, ze obraz umi prehrat jen IE/Maxthon a nemelo to zadnou appku na mobil.
0 x

DaZa

Příspěvekod DaZa » 8 years ago

Appku to ma... Dokonce se jmenuje Reliview.. Ale ja radsi pouzivam HD Eye...
1 x
DaZa - aneb sen o vlastním malém datacentru...