❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Smokeping na Debianu - odesílání mailů

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

Re: Smokeping na Debianu - odesílání mailů

Příspěvekod okoun » 8 years ago

tak jsem včera musel restartovat celý server a hle najedou je to tím opraveno, takže pomohla na hrát poslední verze smoku + restart celého serveru, restart služby nestačil :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 8 years ago

okoun píše:tak jsem včera musel restartovat celý server a hle najedou je to tím opraveno, takže pomohla na hrát poslední verze smoku + restart celého serveru, restart služby nestačil :)

Výborně :) Tak já to taky zkusím :)
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 8 years ago

Tak mě to nejede - nejnovější verzi smokeping jsem tam už měl - ale i tak jsem zkusil stáhnout deb balíček ze stránek a aktualizovat to - smokeping_2.6.9-1+deb8u1_all . Restart serveru. Ale nepovedlo se to.

Jakou verzi Debianu máš?
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 8 years ago

hups tak jsem včera restartoval službu apache2 a opět se to rozbořilo :) takže tam mají nějaký průser. :(
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

tomasik

Příspěvekod tomasik » 8 years ago

A něco jiného než smokeping není ?
0 x

pgb

Příspěvekod pgb » 8 years ago

hotsanic (ale myslím že už se dlouho nevyvíjí a nemá v sobě email, pouze grafy)
icinga aj ......
0 x