❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Smokeping na Debianu - odesílání mailů
Re: Smokeping na Debianu - odesílání mailů
tak jsem včera musel restartovat celý server a hle najedou je to tím opraveno, takže pomohla na hrát poslední verze smoku + restart celého serveru, restart služby nestačil 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:tak jsem včera musel restartovat celý server a hle najedou je to tím opraveno, takže pomohla na hrát poslední verze smoku + restart celého serveru, restart služby nestačil
Výborně
0 x
..:: DobraSit.cz ::..
Tak mě to nejede - nejnovější verzi smokeping jsem tam už měl - ale i tak jsem zkusil stáhnout deb balíček ze stránek a aktualizovat to - smokeping_2.6.9-1+deb8u1_all . Restart serveru. Ale nepovedlo se to.
Jakou verzi Debianu máš?
Jakou verzi Debianu máš?
0 x
..:: DobraSit.cz ::..
hups tak jsem včera restartoval službu apache2 a opět se to rozbořilo
takže tam mají nějaký průser. 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
hotsanic (ale myslím že už se dlouho nevyvíjí a nemá v sobě email, pouze grafy)
icinga aj ......
icinga aj ......
0 x