Jenya píše:Jsou bohuzel mista, kam plosina neprijede.basty píše:presne tak, to uz jedine plosina.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Žebřík
Re: Žebřík
někde jsme dělali z 12m žebříku Alve Forte, ale to už je žebřík jistě pro dva, jinak koupit se dá.
0 x
do 12 m forte ako tu bolo pisane neskutocna kvalita..
mame ho uz niekolko rokov a na tom rebriku clovek citi stabilitu nech mu da aj vacsi sklon...
jedine nevyhoda je trocha tazsi cize musia byt dvaja nan ho..
presne ako bolo pisane 70% je do 8m vtedy staci dva diely a to uz da aj jeden clovek alebo si kupit este jeden lahsi 10m ale tam si davat bacha na sklon aby to vazne vydrzal...
mame ho uz niekolko rokov a na tom rebriku clovek citi stabilitu nech mu da aj vacsi sklon...
jedine nevyhoda je trocha tazsi cize musia byt dvaja nan ho..
presne ako bolo pisane 70% je do 8m vtedy staci dva diely a to uz da aj jeden clovek alebo si kupit este jeden lahsi 10m ale tam si davat bacha na sklon aby to vazne vydrzal...
0 x
Dělali jsme toho celkem dost, chce to víc lidí a bylo, když jsem byl mladší, teď by se mi taky nechtělo. Ale jsou lidi co dělají aj visu na laně, samozřejmě kde se to dá a je to asi bezpečnější. Tady ten žebřík pokud má stabilní nohy a je opřený o dobré místo tak to je OK. Samozřejmě, kdo má možnost plošina za auto je lepší a o moc lépe se z toho dělá aj větší věci.
0 x
Vybiral jsem mezi Zargesem a i Hailo a dalsima. Vyhral to Ernst. Mame 3m 3 dilnej, pracovni vyska 8m a vozime ho v nejmensim modelu ford custom (ne na zahradce, ale v nakladovem prostoru
). Vlastni policovy system, druhy zebrik, rolna, civky, kabely, naradi atd. 
0 x