❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Projekt Registr

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Re: Projekt Registr

Příspěvekod zdenek.svarc » 10 years ago

jarda.jezek píše:...Informováni domácností mi přijde jako právě ta dovymyšlená záminka .

Doposud jsem to bral jako běžný trolling, který nemá smysl řešit, ale teď mě to začalo zajímat. Nedomyšlená zámínka k čemu, proboha? Komu Registr šlápl na kuří oko nebo narušil plány?
0 x

jarda.jezek

Příspěvekod jarda.jezek » 10 years ago

Trochu presmyčka s posunem významu. Jen se prostě zajímám o původní účel, nic víc. Kuří oka nemám a nikoho s nimi neznám. Takže netuším, komu jste na ně šlápl. Za trolling to jistě považovat nejde. Vy chcete data a já se ptám k čemu vám mají sloužit. To je trolling? Nebo jsem jediný koho to zajímá, zatímco ostatní ovce jen tak na pokyn vyplní formuláře? Tomu nevěřím.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Držme se faktu. Znovu opakuji, že bych rád věděl, v čem přesně spočívá nařknutí:

jarda.jezek píše:...Informováni domácností mi přijde jako právě ta dovymyšlená záminka .

V opačném případě by byla celkem na místě omluva, na které nijak nelpím. Naopak, úplně by stačilo neházet klacky pod nohy a nenazývat operátory ovcemi.
0 x

jarda.jezek

Příspěvekod jarda.jezek » 10 years ago

To je zbytečná přestřelka. Je třeba číst formulace přesně. Nikoho jsem nenařkl z ničeho. Jen se ptám a pochybuji. Pokud něco vyjadřuji, pak jsou to jen názory pramenící z doposud získaných informací a zkušeností . Nikoho jsem ovcemi nenazval, byla to otázka a ještě zpochybněna tím, že tomu nevěřím. Je otázka, názor a pochybnost něco, co se tu nenosí?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

netreba se hadat .. obecne taky velice nerad davam nejake konkretni informace o firme komukoli, kdyz uz musim statu, tak to proste nejak vyplnim .. pokud to mam dat nejake soukrome osobe, je asi take na miste znat ucel / smyl takoveho sdeleni. tim nechci ani omylem rict, ze udelat rozumny registr je spatne, ale vsichni se o sve info bojime a tak celkem logicky chceme znat kdo s nima ma nakladat a k cemu je ma mit, myslim, ze tohle vysvetleni uklidni a naopak treba pritahne zajemce o poskytnuti dat :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pepulis

Příspěvekod pepulis » 10 years ago

Nikdo nepochopím, i když se snažím jak chci, proč hromada lidí na jednoduchou a jasně danou otázku odpovídají výmluvně, napadáním apod. Otázka zněla jasně - k čemu to má sloužit a místo jednoduše napsané odpovědi: má to sloužit k tomu a onomu nebo důvod Vám nenapíšu, se tady vedou "přestřelky". Tak a teď do mě a bez dalšího výsledku / odpovědi :lol: .
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 10 years ago

Já myslím že je to zřejmé. Zdeněk se nudí a snaží se být i přes konkurenční doložku in. To že má celý projekt ambice konkurovat mapě od ČTÚ a nějakým způsobem se zapojit do projektu Digitální Česko II, je taky nasnadě. Asi by to chtělo říct, ale na rovinu. Mě osobně je jedno, že někdo vydělá na informacích, které mu poskytnu. Naopak si myslím, že my to i může pomoct. Pokud se bude konkurence řídit posbíranými informacemi bude vždy o krok pozadu.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Nechal jsem vlákno bez reakce, protože jsem se už fakt nechtěl nechat rozptylovat nějakým osočováním. Tajně jsem doufal, že mě mezi tím napadne, jak by se dal Registr zneužít. Asi jsem úplně hloupý, ale ani po měsící mě nic nenapadlo. Za to jsem přišel na pár dobrých myšlenek na rozšíření funkčnosti. Koneckonců, čas ukáže, kdo měl pravdu a kdo byl zase jenom prudič :-)

A mimochodem, co se týká dotací a směru, který nabírá Digitální Česko, jsem otrávený stejně jako všichni ostatní. Registr s tím nemá nic společného a pokud někdy bude, tak maximálně na úrovni nějaké kompatibility formátů.

Jinak všechno o projektu je na https://ispforum.cz/registr/isp
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

Forbidden

You don't have permission to access /registr/isp on this server.
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

zdenek.svarc
Administrator

Viktor Novotný píše:Forbidden

You don't have permission to access /registr/isp on this server.

jj, díky, překopírované .htaccess z vývojové verze. Opraveno.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 9 years ago

Vzhledem k zaneprázdněnosti na jiných projektech postrádám dostatek času se věnovat Registru. Máte-li někdo chuť přiložit pomocnou ruku k dílu, dejte vědět prosím. V podstatě jde pouze o vývoj v PHP.

Z.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 9 years ago

Projekt Registr je dneškem ukončený neboť se nesetkal s očekávanou odezvou. Vlákno je přesunuto do Nezařazených. Děkuji všem kteří se zúčastili testování.
0 x

jarda.jezek

Příspěvekod jarda.jezek » 9 years ago

Škoda. Tolik nadějí...
0 x