❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Klient a sleva na připojení.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pepulis

Re: Klient a sleva na připojení.

Příspěvekod pepulis » 10 years ago

Jo s tema lidma je nekdy hodne velky boj - asi netreba se rozepisovat, ale lidi jsou schopni kolikrat tvrdit nesmysly: nejeden nam to 14 dnu apod., ale na otazku, proc se neozvali hned, neumi odpovedet a nebo odpovi stylem nebyl cas, moc prace ... Taky Vam vzala ta sitarina tolik nervu, klidu a pohody? :)
0 x

jopo

Příspěvekod jopo » 10 years ago

s ludmi je to niekedy tazke.
nervy boli v zaciatkoch, potom si treba najst system a setrit nervy - a to sa celkom podarilo :)
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 10 years ago

Jde o naklady. Pokud sharuju dsl tak klidne muzu davat tarify za 200 a neresim nic. Ale kdyz je to rozumna sit a chces aby se ti pokryly naklady na provoz kvalitni site, tak proste nemuzes poskytovat kvalitni internet za 200kc. Kazdy ma jiste minimum pod ktere proste nemuze jit. Dobrou prednasku mel stepan na konferenci ohle teto minimalni ceny. Pokud chce klient min nez minimalni tarif, tak zalezi na okolnostech, ale obecne takoveho necham jit protoze se mi proste nevyplati z ohledem na dalsi pripadne servisy, ohlasy dalsich ze on ma levnejsi nez ja atd...Jista inspirace se da brat od tech velkych poskytovatelu, kteri proste maji min tarif 350 viz o2 nebo UPC ma 449 atd. Mohli by davat za 200 a meli by mraky lidi... Ale nekdy je lepsi mit min zakazniku za vic penez nez opacne.
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 10 years ago

Jo nejlepší josu zákazníci co zavolají v pátek ráno nebo ještě lépe odpoledne že už jim tejden nejede internet a že to před víkendem chtějí mít spraveno.
0 x

ef

Příspěvekod ef » 10 years ago

U vás je máte taky? Já myslel že se vyskytují jen u nás :(
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 10 years ago

Tak ono v patek by to jeste slo (nemyslim to zle), ale u nas je rada, co volaji v nedeli, ze to potrebuji do skoly atd. Nejde o to zavolani, ale dokaze me vytocit jejich odpoved, ze v sobotu to nehlasili, protoze meli praci a nebo se jim to nehodilo ...jo jo a me se to v nedeli musi hodit a to kdyz jeste clovek aspon v tenhle den nesedi doma a neco si naplanuje.

Opakoval jsem si snad uz 100x, ze nebudu nikam chodit v nedeli a ze se zastavim k nejakemu problemovemu klient. az v pondeli, ale hold mi to neco ve me nedovoli a to me docela stve.
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 10 years ago

pepulis píše:Jo s tema lidma je nekdy hodne velky boj - asi netreba se rozepisovat, ale lidi jsou schopni kolikrat tvrdit nesmysly: nejeden nam to 14 dnu apod., ale na otazku, proc se neozvali hned, neumi odpovedet a nebo odpovi stylem nebyl cas, moc prace ... Taky Vam vzala ta sitarina tolik nervu, klidu a pohody? :)

Spíš naopak - síťařina mi ukázala že jsem v podstatě klidný člověk a jen tak mě nic nerozhází. Včera jsem byl u klienta a ten mi do telefonu říkal, že mu to už měsíc nejde. Kouknu na graf a vím s čim mluvím :-D Přijedu na místo a nestačím se divit - anténa úplně někde jinde s utrženým a izolační páskou omotaným konektorem...

Co se týká slev, tak je většinou neřeším, protože to lidé jen zkouší. Ale když vidím opravdu malé využití / měs., tak přivřu oči.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 10 years ago

Slevy nedáváme, nejsme charita. Kdo nechce platit za práci, za materiál a následně ani za kvalitní služby, tak ten ať jde jinam.
0 x

Kolombo

Příspěvekod Kolombo » 10 years ago

basty píše:...Jista inspirace se da brat od tech velkych poskytovatelu, kteri proste maji min tarif 350 viz o2 nebo UPC ma 449 atd. Mohli by davat za 200 a meli by mraky lidi...

UPC nabízí nejlevnější internet za 208 Kč. (10/1M)
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 10 years ago

Kolombo píše:
basty píše:...Jista inspirace se da brat od tech velkych poskytovatelu, kteri proste maji min tarif 350 viz o2 nebo UPC ma 449 atd. Mohli by davat za 200 a meli by mraky lidi...

UPC nabízí nejlevnější internet za 208 Kč. (10/1M)

Jo ale nikde ho nepropagujou.
0 x

Adolf.Shitler

Příspěvekod Adolf.Shitler » 10 years ago

Obrázek
0 x

Kolombo

Aby se docílilo nižší ceny, je nutné si modem zakoupit aby se neplatil pronajem.
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

vsak pisou ze cena je vcetne pronajmu, tak proc by museli kupovat?
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

Kolombo

Pokud klientovi ten modem vydrzi vic jak cca 2 roky (nevím přesně kolik už modem stál), tak pak už se vyplatí ho koupit než ho mít stále v pronájmu... proto jsem psal o odkupu...
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

tak to hej, nebylo to zrejme "na prvni pohled"
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná