❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

zatéká do skříní od prostordesignu

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
svestka
antispam: Ano

Re: zatéká do skříní od prostordesignu

Příspěvekod svestka » 11 years ago

Robotvor píše:
midnight_man píše:a co sa s tym vlastne deje, tesnenie nedolieha? Treba troška viac pritlacit dvere nie?

Problem aspon teda u tech co mame my je ten ze je na dverich pouze jeden zamek a to uprostřed a tím padem to ty dveře dole a hlavne nahoře dostatecně nepřitlačí ke konstrukci.Kdyby tam byly zamky dva jeden nahore a druhy dole bylo by to mnohem lepsi.

To platí u 6U verze. Verze 8 a 12U už mají zámečky dva.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

svestka píše:
Robotvor píše:
midnight_man píše:a co sa s tym vlastne deje, tesnenie nedolieha? Treba troška viac pritlacit dvere nie?

Problem aspon teda u tech co mame my je ten ze je na dverich pouze jeden zamek a to uprostřed a tím padem to ty dveře dole a hlavne nahoře dostatecně nepřitlačí ke konstrukci.Kdyby tam byly zamky dva jeden nahore a druhy dole bylo by to mnohem lepsi.

To platí u 6U verze. Verze 8 a 12U už mají zámečky dva.

Tak do těch by už snad zetékat nemělo.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 11 years ago

Zatíká i do dvouzámkových. A u těch, kam nezatíká, pro změnu reznou dveře. Plech není nijak precizně chráněn proti korozi a od spodní hrany plechu dvěří to začne chytat rez a postupně to oleze. Dveře asi těsní dobře, nenašel jsem na dveřích stopy po vodě, spíš to tipuju, že to protíká vnitřní stranou těsnění, která je namáčknutá na hraně plechového lemu bedny. Ale zatím jsem to neověřil.
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 11 years ago

Schválně jsem se teď podíval, jakou verzi máme...jde o dvou zámkovou...a taky do ní teklo.
0 x

4gd1

Příspěvekod 4gd1 » 11 years ago

Máme dvouzámkových tak určitě 30ks, do všech který jsou venku teče, máme ty největší od nich, ruším 12U.
Prodlém není jen v těsnění, u nás jsem si všiml špatných svárů na víku té krabice, neb teče z rohu a uvnitř je vždy loužička, na stěne rezavá skvrna...
0 x