❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dial má mediální problém :)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
halamicek

Re: dial má mediální problém :)

Příspěvekod halamicek » 11 years ago

ono je něco jiného odpojit "obyčejného" klienta od inetu a firmu o které je tu řeč. A opravdu nechápu proč se tu řeší jen Dial, když čísla pronajímali i jiní operátoři. Připadá mi to tak, že Dial se s nima jako jedinný bavil a pro dobrotu na žebrotu :). Nehledě na to, že je už jen blbost lidí, kteří jsou na telefonu několik hodin a baví se o půjčce (když se nechci s někým bavit, tak zavěsím..)
0 x
Halamíček Jakub

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

Otazka je, jestli dial muze bez jasneho prikazu z hora (CTU?, COI?) to cislo jen tak z vlastn vule odstrihnout.. Paklize ano, pak je trestuhodne, ze to neudelal drive.. Paklize ne, vubec se jim nedivim ze to neudelali (osobne bych neriskoval zalobu z druhe strany)...

Ad to proc se vozi jen po Dialu - rek bych ze to je celkem jasne: Jednak nikdo z velkych OPu se s nima nebude bavit a druhak je to nejmensi firma a cim mensi firma, tim mensi pravni oddeleni (pokud vubec nejake ma) a mensi sance na nejakou zalobu, soudni pri, atp...
0 x
Jan Ptáček

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 11 years ago

já mám dojem že právě ten etický kodex toto umožňuje to odpojení čísla, ale nevím jestli oni jsou povini hlídat jestli někdo nezeneužívá čísla, nicméně prý na to byli upozorněni a neudělali s tím nic, tak nevím...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Selič
antispam: Ano

Příspěvekod Selič » 11 years ago

Otazka je, jestli dial muze bez jasneho prikazu z hora (CTU?, COI?) to cislo jen tak z vlastn vule odstrihnout.. Paklize ano, pak je trestuhodne, ze to neudelal drive.. Paklize ne, vubec se jim nedivim ze to neudelali (osobne bych neriskoval zalobu z druhe strany)...

já mám dojem že právě ten etický kodex toto umožňuje to odpojení čísla, ale nevím jestli oni jsou povini hlídat jestli někdo nezeneužívá čísla, nicméně prý na to byli upozorněni a neudělali s tím nic, tak nevím...

Číslo může odstřihnout pouze ze zákonných důvodů nebo při porušení VO. Kdyby to odstřihnul jen na základě vlastní vůle, tak má hned na krku žalubu minimálně o ušlý zisk.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."