❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ISP akce, proč všechny tak daleko :)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Ladik
antispam: Ano

Re: ISP akce, proč všechny tak daleko :)

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

DIskuze o nicem.
Pokud chce, prijede kamkoli.
Ja treba to mam do Prahy bratru 300km a kdyz potrebuju nebo chci, tak jedu a to nemam arpu 340,- :-).
Jestli ma navic elektromobil, tak prachy na cestu ma :-)
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

toto vlákno je nepochopeno, ptal jsem se jestli někdo neví o podobných akcí, které by byly ve středních čechách a třeba v praze, já totiž žádné takové akce neznám, ano je tu spousta marketingových propagaček ala i4wifi ale to není nic pro mě.
jedna věc je nafta a druhá věc je čas, který musím věnovat cestě tam a zpět a případně kdyby se stal na síti velký průser, tak abych byl do nějakého rozumného času k dispozici...
nechápu jen to proč je takový problém, aby konference jakákoli byla jeden rok tam a druhý zase jinde, aby prostě měl možnost každý, je snad nějaký pochyb o tom, že kdyby byla konference ve středních čechách, že by tam dorazilo méně lidí?

díky
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Co si forum neudělá to nemá a lepší to už asi nebude:( . Takže máš 3 možnosti - udělat vlastní sraz, dál hledat něco co v Tvém okolí není a nebo se smířit s tím že srazy ISP fora upadají a přesto si tam zajet se známými i pro případné nové známé pokecat. Pořád je to víc bezprostřednější než na jiných konferách, pravda postupně už ne o moc.
0 x

DrWiza

Příspěvekod DrWiza » 11 years ago

promin, tohle neni uplne k tematu. Ale ty nemas nikoho kdo by te dokazal aspon z casti zastoupit ? Myslim ze to je zaklad jakyhokoliv podnikani,,,

okoun píše:toto vlákno je nepochopeno, ptal jsem se jestli někdo neví o podobných akcí, které by byly ve středních čechách a třeba v praze, já totiž žádné takové akce neznám, ano je tu spousta marketingových propagaček ala i4wifi ale to není nic pro mě.
jedna věc je nafta a druhá věc je čas, který musím věnovat cestě tam a zpět a případně kdyby se stal na síti velký průser, tak abych byl do nějakého rozumného času k dispozici...
nechápu jen to proč je takový problém, aby konference jakákoli byla jeden rok tam a druhý zase jinde, aby prostě měl možnost každý, je snad nějaký pochyb o tom, že kdyby byla konference ve středních čechách, že by tam dorazilo méně lidí?

díky
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 11 years ago

A to jako nejezdis ani na dovolenou ? :shock: :? :shock: :? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

okoun píše:toto vlákno je nepochopeno, ptal jsem se jestli někdo neví o podobných akcí, které by byly ve středních čechách a třeba v praze, já totiž žádné takové akce neznám, ano je tu spousta marketingových propagaček ala i4wifi ale to není nic pro mě.

díky
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 11 years ago

Nevím jestli se ještě dějou, ale v létě se pořádaly setkání CZ Free na Berounce, naposledy jsem tam ale byl někdy v roce 2002 pokud se nepletu, takže nevím jestli akce ještě probíhá.

okoun píše:jedna věc je nafta a druhá věc je čas, který musím věnovat cestě tam a zpět a případně kdyby se stal na síti velký průser, tak abych byl do nějakého rozumného času k dispozici...

ROFL ! Tohle ani nestojí za komentář. Snad jen až na to, že až se někdy urveš a pojedeš se podívat do matičky Prahy, zajeď se podívat do Bohnic, abys věděl do čeho jdeš. A tohle bohužel nemyslím jako urážku nebo blbej vtip, ale naprosto smrtelně vážně.

okoun píše:nechápu jen to proč je takový problém, aby konference jakákoli byla jeden rok tam a druhý zase jinde, aby prostě měl možnost každý, je snad nějaký pochyb o tom, že kdyby byla konference ve středních čechách, že by tam dorazilo méně lidí?
díky

Zkus si nějakou uspořádat a uvidíš to i z jiného úhlu pohledu. Za nás - a už jsem to tu psal - je Seč uprostřed republiky a tudíž to mají všichni celkem rozumně daleko. Mimoto je tam hezky a hotel - až na celkem drobnosti - splňuje zásadní požadavky.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

patrik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod patrik_ » 11 years ago

No vidíte, mě letos Jezerka úplně utekla, což mě opravdu mrzí, zjistil jsem že se koná až někdy v pátek a to už byly naplánované neodvolatelné akce na začátek dalšího týdne. Tam to mám daleko asi jako Štěpán; mám to do Prahy trochu blíž a sedíme od Prahy na východ. Pro ty, kteří nechtějí cestovat a investovat čas, nebo je to mooooc daleko, je tady ještě pořád možnost používat online konference jako google hangouts on air a podobné - přeci máme 21. století :-). Jen nevím kdo by je pořádal, je s tím skoro stejná práce jako s "normální" konferencí tedy mimo fyzické přesuny, sál a tak, a musel by se vymyslet model financování takové akce aby se pořadateli zaplatila, vyplatila. Toť můj názor k tématu a okounovým steskům.
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

je to hotel vsech kategorii, trojka stenice, dvojka bez stenic, jednicka bez stenic a s raminkama :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

tak já si nestěžuji, já sem se pouze ptal jestli nejsou nějaké konference ku praze, třeba mi něco uniklo.
ano bohužel to je tak že ani na dovolenou nemohu odject, ale stav je snad pouze dočasný a to do doby, kdy nevybuduji dobré jméno firmy, je tu konkurence která má xy techniků a na to si právě hodně lidí stěžuje...

takže toto téma můžeme uzavřít s tím že prostě žádné podobné konference ku praze neexistují a je tedy třeba dást do toho hlavně čas a dorazit na moravu :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sherlock » 11 years ago

okoun píše:ispforum: morava

Možná by to chtělo trošku oprášit zeměpisné znalosti. Seč patří do Pardubického kraje, což jsou východní Čechy. Na hranici středních Čech je to 12 km (vzdušnou čarou), na Moravu je to 60 km (také vzdušnou čarou).
Já to měl ze Zlína přes 200 km, ale jel jsem a v žádném případě nelitoval ...
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Sherlock píše:
okoun píše:ispforum: morava

Možná by to chtělo trošku oprášit zeměpisné znalosti. Seč patří do Pardubického kraje, což jsou východní Čechy. Na hranici středních Čech je to 12 km (vzdušnou čarou), na Moravu je to 60 km (také vzdušnou čarou).
Já to měl ze Zlína přes 200 km, ale jel jsem a v žádném případě nelitoval ...

+1 !
0 x
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

ROFL ! Tohle ani nestojí za komentář. Snad jen až na to, že až se někdy urveš a pojedeš se podívat do matičky Prahy, zajeď se podívat do Bohnic, abys věděl do čeho jdeš. A tohle bohužel nemyslím jako urážku nebo blbej vtip, ale naprosto smrtelně vážně.

Tyhle kecy si myslím nejsou moc fér, ba naopak by si okoun zasloužil metál za odvahu, statečnost a výdrž. Aby v tom nebyl sám tak já jsem na tom podobně, děláme to sice ve dvojce ale i tak nevím několik let co je to dovolená a abych pravdu řekl tak po žádné ani moc netoužím, leda tak nějak kde je chládeček :) bo nenávidím hic. Bohatě mě stačí místní tropy a napuštěný bazén.
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

offtopic: tak to jsi bud svobodny nebo mas super manzelku bez deti, ja to delam cca 8let take sam a bohuzel uz vim ze ta dovolena ja fakt treba at je to kdekoli a to nemluvim o tom, ze jsem hodne casu na instalacich a manzelka uz to dava pekne najevo :-)
0 x

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

Svobodny sem, ale zadaný :) Prcka máme od února.
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Robotvor píše:

Tyhle kecy si myslím nejsou moc fér, ba naopak by si okoun zasloužil metál za odvahu, statečnost a výdrž. Aby v tom nebyl sám tak já jsem na tom podobně, děláme to sice ve dvojce ale i tak nevím několik let co je to dovolená a abych pravdu řekl tak po žádné ani moc netoužím, leda tak nějak kde je chládeček :) bo nenávidím hic. Bohatě mě stačí místní tropy a napuštěný bazén.

Nejsou to "kecy" a je to naopak velmi fér a není to vůbec myšleno zle (jak tam píšu) nebo urážlivě, ale opravdu smrtelně vážně. Pár let už na tomhle světě jsem a pár případů jsem ve svém okolí zažil. A to Bohnice byly ještě dobrý konec, bohužel znám i mnohem horší. Člověk prostě nemůže dělat dlouhodobě to samý fulltime. Hlava, stejně jako žaludek, potřebuje pestrou "stravu" a odpočinek. Jednou tělo řekne dost a způsobů má dost - nemoc, syndrom vyhoření, apatie, ...
Na předminulý Jezerce třeba přesně tohle popisoval Petr Mára, který to zažil na vlastní kůži. Já jsem v podobným módu jel pouze dva roky a to jsem na to nebyl sám, jen jsem dohlížel na lidi. Přesto jsem toho měl plný zuby. Dovolená nemusí být válení v Chorvatsku (který k smrti nesnáším a je to pro mě představa pekla na Zemi), ale prosté vybočení ze stereotypu. Já se jezdím uklidit před lidmi do tundry za polární kruh.
0 x