Tomáš Nesrsta píše:KoZLiCeK píše:Jestli to dobře chápu tak na správu sítě si koupím třeba ispadmin(cfcontrol, atd,) třeba za 30kkč a za dalších 30kkč(nebo i víc..) koupím tento sw který je jen na účetnictví??? tak to mi přijde trochu ujetý.... teda finančně je to nerentabilní... Toť můj názor.
Rentabilni to je, ale az od urciteho poctu uzivatelu. Pri 1000 nebo 2000 postaci krasne ISPadmin, ale nedovedu si predstavit jak dlouho mu bude trvat treba vygenerovat faktury pro 10 000 uzivatelu a jakej bude potrebovat HW aby to ustal. Na druhou stranu malej ISP jako je nas tu vetsina to co popisuje Stepan jednak "nepotrebuje" a jednak nezaplati. Takze spis bych to videl tak ze ke vsemu chce dozrat...
Zdravím,
rád bych generoval 10.000 ks faktur. Bohužel. Tisícovku vygeneruje podle mě každý slušný SW s přehledem za pár minut, 10.000 za 10x tolik. Navíc může udělat konverzi do PDF a odeslat emailem. Nejsem žádný profi programátor, psal jsem SW sám, takže to určitě půjde i lépe. Nároky na HW minimální. PC ATOM, 1,6 GHZ, 15W, SW FOX pro starý dobrý DOS ( pod XP ). Vše proběhle na jednu klapku, jen konverzi z TXT do PDF musím spustit zvlášť. Výborné je, že při doručování emailem mi dojde i doručenka, že PDF dorazil do schránky adresáta ( tím nemyslím "přečtenku" ). Údajně jsou servery, které doručenku neposílají, ale takové jsem zatím nenašel. Kromě toho, skoro všichni klienti jsou stejně na Seznamu. Když si vzpomenu, že jsem to ještě nedávno tiskl a dával do obálek + známka na poštu ..., fuj!
mpcz, 12/12/2013