❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
TV/SAT (nic společného s IPTV)
-
také doporučuji AB Cryptobox 500HD, ted budu montovat 2x 550HD ten je jeste o par drobnosti lepsi/hezci 

0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
-
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
A jak mám sehnat takovýho sdíleče?
Anténu na DVB-T nakonec nechám namonotovat nejakyho zivnostnika protoze si nejsem jistej jesli bych to dokazal zamerit spravne.
Anténu na DVB-T nakonec nechám namonotovat nejakyho zivnostnika protoze si nejsem jistej jesli bych to dokazal zamerit spravne.
0 x
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Osobně se mi zamlouvá jedna karta, kterou jsem ochotnej koupit legálně nasdílená mezi všech 6 tunerů. Ještě by mě zajímalo, jestli někdo nemáte zkušenosti se streamováním televize pomocí například DLNA a to jak DVB-T tak SAT.
BTW: proti tomu multiprepinaci nikdo nic nenamita takze ho objednam a zbytek necham udelat lokalniho cloveka
BTW: proti tomu multiprepinaci nikdo nic nenamita takze ho objednam a zbytek necham udelat lokalniho cloveka
0 x
-
Streamování je nerealizovatelné. Jednu kartu nasdílíš, ale je tady pořád hrozba oné výše uvedené ochrany Surflock.
0 x
Adolf.Shitler píše:Takový pitomosti vůbec nesháněj.
jj at neschání a radši podporuje ty darmožrouty kteří neví co by si za to řekli.
0 x
i kdyby surflock jel, je tam omezeni kvuli 2 tunerum takove, ze z ni muzou stale jen 4 prijimace, coz je zcela v pohode...jinak surflock je udajne aktivni uz od srpna.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
Robotvor píše:Adolf.Shitler píše:Takový pitomosti vůbec nesháněj.
jj at neschání a radši podporuje ty darmožrouty kteří neví co by si za to řekli.
Životnost takového místního sdíleče se dá počítat sotva na týdny, pak to všechno zhasne a sdíleč míří do basy. Jiná situace je u sdílečů z východu, ale tam je zase ta nutnost internetu (a hlavně jeho spolehlivosti).
Cena za služby je zcela obvyklá a kdo na to nemá, ať čučí z okna. Sorry, ale pár stovek měsíčně za desítky programů není nic neobvyklého. A že se to dá ukrást? No dá a je to asi stejná věc, jako když si jeden člověk platí služby u ISP a pak to načerno rozvede pro X dalších lidí. Takže tak...
0 x
Rudolf Dvořák píše:Osobně se mi zamlouvá jedna karta, kterou jsem ochotnej koupit legálně nasdílená mezi všech 6 tunerů. Ještě by mě zajímalo, jestli někdo nemáte zkušenosti se streamováním televize pomocí například DLNA a to jak DVB-T tak SAT.
jo je to srot.... odchazi tam vystupy docela casto... spis vol schweiger.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
pcwifi píše:i kdyby surflock jel, je tam omezeni kvuli 2 tunerum takove, ze z ni muzou stale jen 4 prijimace, coz je zcela v pohode...jinak surflock je udajne aktivni uz od srpna.
blbost. upresnim... surflock je kontrola pozadavku na kartu... co se tice zakladu tak tam je to v klidku.... ale co se tyka premium nabidky tak to uz neni v klidu. Max dva pozadavky za 7 sekund, jinak se blokne karta. Takze tak.
A oprava , surflock zaply 30 srpna na 10 dnu, potom ho vyply kvuli tomu ze s tim maji problemy i certifikovany prijmace s certifikovany ctecky, ale odladuji to... otazka casu.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
-
- Kontaktovat uživatele:
Cheprer píše:Rudolf Dvořák píše:Osobně se mi zamlouvá jedna karta, kterou jsem ochotnej koupit legálně nasdílená mezi všech 6 tunerů. Ještě by mě zajímalo, jestli někdo nemáte zkušenosti se streamováním televize pomocí například DLNA a to jak DVB-T tak SAT.
Takže mám raději koupit toto?
http://www.omko.cz/multiprepinac-schwaiger-5-8/
0 x
-
pcwifi píše:i kdyby surflock jel, je tam omezeni kvuli 2 tunerum takove, ze z ni muzou stale jen 4 prijimace, coz je zcela v pohode...jinak surflock je udajne aktivni uz od srpna.
Surflock je momentálně aktivní pouze na programu Fishing & Hunting. Ale jinak je to účinná ochrana, která u Skylinku odstřelila sdílení placené nabídky na max. 2 programy současně.
0 x
co se tyka tech prijmacu co umi tak zvany share, tak to nesmi byt zadny mascom a tomu podobny premium srajdy, nemuze to bys samozre skylink ready ani jiny certifikovany sranec... a krom vyse zminovany Dreamboxy jsou kvalitni ale drahy masiny, clony maji vzdicky nejaky neduchy tzn je to ze srackoznich materialu a na clonech umiraly casto sitovky stejne jak dreamum zdroje. AB zazraky nejsou spatny, ale odezva pouzivani sw v nem je tragicka, tak akorat pro duchodce co nikam nespichaji. Jsou i levnejsi a kvalitativne na trosku "vyssi urovni".
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
-
- Kontaktovat uživatele:
Rudolf Dvořák píše:Cheprer píše:Rudolf Dvořák píše:Osobně se mi zamlouvá jedna karta, kterou jsem ochotnej koupit legálně nasdílená mezi všech 6 tunerů. Ještě by mě zajímalo, jestli někdo nemáte zkušenosti se streamováním televize pomocí například DLNA a to jak DVB-T tak SAT.
Takže mám raději koupit toto?
http://www.omko.cz/multiprepinac-schwaiger-5-8/
Jeste k tomu jsem nekde cetl ze bych mel nepoužité výstupy ukončit nějakém odporovým členem, mám to řešit nebo ne?
0 x