❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WFmetal

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: WFmetal

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

hele zni to jako vymluva, ale kdo vi .. k nam jednou jel s vozikem .. a spadl mu dilec ... privezl ho zohybany ... no pry ho prejel kamion :shock:
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 12 years ago

Potřebuju nutně tyto výložníky http://www.drzaky-satelit.cz/product.php?id_product=251 dají se sehnat někde jinde?Já to nikde nenašel.Výška mže byt i větší klidně.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

nevim, tohle bych nedal nikde :) lepsi dat cecko
0 x
- programming
- development
- education

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 12 years ago

Nebude na tom nic těžkého jen sektory.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

no tak dej konzolu 35cm a stozarovy nadstavec 130cm :-)
0 x
- programming
- development
- education

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

tak vem u něj další v nový objednávce... třeba je pošle... myslim, že jinde neseženš začal to vyráět na můj popud, ačkoli já bych chtěl ještě o 10cm delší a hlavně v žárovym zinku.. :D
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

Filipová Ludmila

Příspěvekod Filipová Ludmila » 12 years ago

Dobrý den,
musím se zastat. Poptávali jsme originalitku pana Novotného. 3x držák 1x příhrada 2x2 metry na plochou střechu prostě opravdu hezká věc pro 2x 120 cm anténu. Opravdu hezké a vypadá to i stable. Zavolali jsme pan Myška byl mimo signál za cca hodinu volal sám zpět cože potřebujeme vysvětlilo se co chceme, bylo sděleno, že jde o větší práci a tak to nebude do zítra. Takový přístup beru dohodli jsme se na fotkách přišli druhý den e-mailem. Jsme dohodnuti, že ihned jak to svj odsouhlasí objednáme a nainstalujeme. Někdo může namítnout, že jde o větší zakázku. U malých průběh stejný naklikáno, objednáno doručeno zaplaceno žádný problém. LF
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

na WFmetal jsem fakt nakrklej, tak jsem hledal alternativu a našel jsem, že je přeprodává wifi.sampro.cz tak to zkusím, to drbání s Myškou zůstane na nich a za pár kaček navíc mi to fakt stojí :lol:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

:D sampro je prece Myska :D ale jinak to preprodava i Discomp
0 x
- programming
- development
- education

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

tím si jseš jistej? jediným jednatelem je Pavel Krajčír, podle mě to s Myškou nemá nic společnýho, proč by si wfmetal dával do referencí sampro? jinak po komunikaci se sampro jsem narazil na nějakou milou a ochotnou slečnu/paní, zítra tam hodím objednávku tak uvidíme
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Peyrak píše:...jinak po komunikaci se sampro jsem narazil na nějakou milou a ochotnou slečnu/paní, zítra tam hodím objednávku tak uvidíme

Myslíš paní Myškovou, jo? :D
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

s p. myschkovou sem jednal 2x a to uz asi starymu teklo fest do bot horem spodem...to asi nestihal ani spát... jinak pokud ztoleruju nekdy extra dlouhe casy na zakazkove veci, tak dodani toho co je skladem je v ramci 3 dnu, coz unde, snazim se nejit na doraz se zasobami, ze bych nemel nic a pak jen cekal a cumel do zdi...
problemem i bude, ze jeho web indikace skladu u polozek kecá...takze raci vse overit predem...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

whef

Příspěvekod whef » 12 years ago

Sampro a Wf Metal jsou nyní dvě odlišné firmy, dříve byl pan Myška v Sampro a nyní má svůj vlastní podnik co vím. Jinak pan Krajčír v Sampru teď taky začíná dělat velké železo a na zakázku i se žárovým zinkem není problém. Doporučuji poptat, má vychytané i výložníky se zubatcem tudíž to lépe drží než vyřízlé flexou.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 12 years ago

Já osobně si myslím, že pan Myška by měl brzdit s propagací a a místo toho najmout nějaké pracanty navíc - všechno se u něj neskutečně vleče, místo v červnu dojde v červenci ...

Máte s ním taky takové zkušenosti? My si řekli, že už nikdy příště :-D
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ani ne, ale obcas mu par veci trva :)
0 x