A ať chceš, nebo ne - do zahraničí je to vždy horší (jak ovlivním spojení třeba mezi frankfurtem a Haifou?). Nemluvě o tom, že na rozdíl od NIXu tvrdě placené. Tak proto vznikl tento nápad na proxy.
Nijak zvláštní prostor mít nemusíš. Holt co se ti nevejde, nekešuješ. 700GB pro běžnou síť pohodlně stačí.
Já to nepoužívám. Ať už to jede odkud chce, jede to. Ale loni mělo poměrně hodně sítí s googlem problémy. A google sám se sebou, neboť mu 20G do NIXu bylo málo.
rouchi píše:podle mě je to k ničemu... stejně aby jsit o mohl použít tak ten proxy casche bdueš muset mít třeba na nějakym hlavnim bodě...
a co si tim pomůžeš ? stejně ty lidi budou vytěžovat tvojí infrastrukturu, protože to budou sasat z toho serveru... při denšních cenách konektivity v tom nevidím žádnou výhodu...
jkao když si vezmeš že dvojnásobek tvojí aktuální konektivity dostaneš třeba jenom o 1/3 dráž.....
spíš jako první tě stejně vždy porazí to, že nebude stíhat tvoje infrastruktura...konektivita se navýší snadno a relativně za ne tolik peněz...
nehledě na to, že musíš koupit mašinu za těžký koruny, mít obrovský úlžiště, který se bude srát (disky budou odcházet) a v neposlední řadě se o to budeš muset starat, aby se to ěnjak neposralo..
já bych od toho dal ruce pryč..
http://redirector.c.youtube.com/report_mapping