❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Jak se špatně daří Českým a Slovenským ISP
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Re: Jak se špatně daří Českým a Slovenským ISP
Abychom si rozuměli. Každý, kdo se rozhodne k cenové válce se dobrovolně účastní rovnice o jedné neznámé. Nejlevnější může být logicky jen jeden. Chytřejší je neúčastnit se a budovat konkurenční výhody založené na trvalejších hodnotách. Všiml jsem si, že ISP, kteří mají nízkou cenu, si vyšší cenu neumí obhájit. To stojí za zamyšlení.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
ja mam uz leta nejmensi tarif za tri kila ... kazdemu kdo chce levnejsi rikam, ze to proste nejde, ze se to uz nevyplati delat ... nooo vetsina pochopi, par jich jde jinam
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
presne tak - taky mame nejmin za 300 a pod to proste nejdem - pouze u ZTP davam automaticky slevu na 200,- Kč - příjde mi to fer...
0 x
Jan Ptáček
net.work píše:presne tak - taky mame nejmin za 300 a pod to proste nejdem - pouze u ZTP davam automaticky slevu na 200,- Kč - příjde mi to fer...
Proč fér? Je to sice hezké gesto, ale proč pak tedy jen ZTP? Stejně tak bys mohl zvýhodňovat studenty, lidi s životním minimem atd.
0 x
A trpaslíky.
DarkLogic píše:net.work píše:presne tak - taky mame nejmin za 300 a pod to proste nejdem - pouze u ZTP davam automaticky slevu na 200,- Kč - příjde mi to fer...
Proč fér? Je to sice hezké gesto, ale proč pak tedy jen ZTP? Stejně tak bys mohl zvýhodňovat studenty, lidi s životním minimem atd.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
a těhotný matky
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
To je osobná vec kazdeho majitela firmy ktorej skupine ludi da zlavu...myslim ze kvoli tomu nikto neskrachuje ani nezdeformuje trh.
0 x
midnight_man píše:To je osobná vec kazdeho majitela firmy ktorej skupine ludi da zlavu...myslim ze kvoli tomu nikto neskrachuje ani nezdeformuje trh.
Ide o princíp, vieš koľko majú týto ludia výhod? A zober si na druhej strane nejaku slobodnú mamičku ktorá ked zaplatí nájom a ostatné každomesačné výdavky zostane jej na stravu možno 100€ , ked príde na socialku prosiť o nedjaký príspevok pre decko tak nemá nárok , lebo tabuľky , necestuje lacnejšie autobusom/vlakom , nikto jej nedá automaticky rôzne iné zľavy napríklad aj na ten internet.
0 x
Osobne taky pod tri sta nejdu a muzou mavat prukazem jakym chtej (klidne poslaneckym) ... az mi to bude stat kompenzovat tak jim to necham klidne za kilo do tej doby pod tri kila nejdu , nejsem charita a nedelam to pro jjich prukazy , je to neprijemne ze maji nejaky problem ale ja mam taky problem a nikdo mi nic na to neda a zakazniky to nezajima ze mam problem
v krame taky rohlik levnejsi nedostanou , vetsinou ma levnejsi neco co kompenzuje nejakym zpusobem stat ...
Matky samozivitelky ... muzu ja za to ze se rozvedli a nebo nechali zbouchnout od prvniho blba co potkali ? a on ijim neplati? nemuzu taky alimenty poctive platim a beda kdbych nezaplatil .... a tyhle ti co nejvic slapou na cenovku nejvic rvou kdyz je nahodou nejakej problem ... oblibena hlaska je ze musej do banky a ono to nejde ( s oblibou hlaska v nedeli vecer ) , v pondeli jim prijedu zastrcit vykoplej kabel a jeste se tvarej blbe kdyz si reknu o maly prispevek na cestovny ...a hadejte kam lezou jako prvni? banka??? ani omylem ... facebook
uz sem si zvykl ze potrebuju do banky prelozit hned na musim na facebook umira mi tam farma 

Matky samozivitelky ... muzu ja za to ze se rozvedli a nebo nechali zbouchnout od prvniho blba co potkali ? a on ijim neplati? nemuzu taky alimenty poctive platim a beda kdbych nezaplatil .... a tyhle ti co nejvic slapou na cenovku nejvic rvou kdyz je nahodou nejakej problem ... oblibena hlaska je ze musej do banky a ono to nejde ( s oblibou hlaska v nedeli vecer ) , v pondeli jim prijedu zastrcit vykoplej kabel a jeste se tvarej blbe kdyz si reknu o maly prispevek na cestovny ...a hadejte kam lezou jako prvni? banka??? ani omylem ... facebook

0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
to rouchi
Ptáš se na něco, co sám děláš (alespoň dle ceníku). Předpokládám, že násilím si cenu neměnil, muselo to tedy být svobodné rozhodnutí. Na důvody by ses měl zeptat spíše sám sebe než zde ostatních.
Ptáš se na něco, co sám děláš (alespoň dle ceníku). Předpokládám, že násilím si cenu neměnil, muselo to tedy být svobodné rozhodnutí. Na důvody by ses měl zeptat spíše sám sebe než zde ostatních.
0 x
Heh, tak to je dobrý...stěžuje si a sám nabízí net za 150 Kč...chjo. Btw. ještě k názvům tarifů - slovo "standard" není odvozeno od slova "standarta" a nepíše se proto s "t" na konci. Normálně bych to neřešil, ale v oficiálním ceníku firmy to nevypadá zrovna nejlépe.
0 x
přesně tak!
tam kde to dnes je ( v .p.r.d.e.l.i), je jen zásluha nás všech!
Mám ve své lokalitě borce (ISP) co mají net za 180,- s DPH! mají web, posílají lživé letaky, pomlouvají nás! ale povolení od ČTŮ nemají, smlouvy s lidma nesepisují, jen slibují. Zrovna včera přišla jedna naše zákaznice, že jde ukončit smlouvu, s jejich letákem v ruce, když jsem se taktně zeptal z jakého důvodu, bylo mi sděleno, že už se nenechá od nás okradat. že jí p.xy povídal, že oni mají net za 180,- a to na tom mají 100% zisk.
po upozornění, že smlouva má 2.měsíční výpovědní lhůtu, začala argumentovat, že jí net nejde a tedy to chce ukončit hned, když jsem to ověřil, net jí běžel dokonce tam byl nemalý traffic ( asi manžel)
na to nereagovala a odešla! Za hod volala, že jí nejde net. (odpojila napajení, nedostupná jednotka) a že neplníme smlouvu, a tedy chce ihned ukončit smlouvu! Neporadí někdo jak toto řešit?
Díky.
Mám ve své lokalitě borce (ISP) co mají net za 180,- s DPH! mají web, posílají lživé letaky, pomlouvají nás! ale povolení od ČTŮ nemají, smlouvy s lidma nesepisují, jen slibují. Zrovna včera přišla jedna naše zákaznice, že jde ukončit smlouvu, s jejich letákem v ruce, když jsem se taktně zeptal z jakého důvodu, bylo mi sděleno, že už se nenechá od nás okradat. že jí p.xy povídal, že oni mají net za 180,- a to na tom mají 100% zisk.

Díky.
0 x
DarkLogic píše:Heh, tak to je dobrý...stěžuje si a sám nabízí net za 150 Kč...chjo. Btw. ještě k názvům tarifů - slovo "standard" není odvozeno od slova "standarta" a nepíše se proto s "t" na konci. Normálně bych to neřešil, ale v oficiálním ceníku firmy to nevypadá zrovna nejlépe.

0 x
kousek píše:přesně tak!
Mám ve své lokalitě borce (ISP) co mají net za 180,- s DPH! mají web, posílají lživé letaky, pomlouvají nás! ale povolení od ČTŮ nemají, smlouvy s lidma nesepisují, jen slibují. Zrovna včera přišla jedna naše zákaznice, že jde ukončit smlouvu, s jejich letákem v ruce, když jsem se taktně zeptal z jakého důvodu, bylo mi sděleno, že už se nenechá od nás okradat. že jí p.xy povídal, že oni mají net za 180,- a to na tom mají 100% zisk.po upozornění, že smlouva má 2.měsíční výpovědní lhůtu, začala argumentovat, že jí net nejde a tedy to chce ukončit hned, když jsem to ověřil, net jí běžel dokonce tam byl nemalý traffic ( asi manžel)
na to nereagovala a odešla! Za hod volala, že jí nejde net. (odpojila napajení, nedostupná jednotka) a že neplníme smlouvu, a tedy chce ihned ukončit smlouvu! Neporadí někdo jak toto řešit?
Díky.
Po tlame

0 x
Ladik píše:Po tlame

0 x