❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vareni obloukovou svareckou na osazenem stozaru
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: vareni obloukovou svareckou na osazenem stozaru
nevim hosi, ale uprimne bych radsi pouzil autogen
nikdy bych nesel svarovat elektrikou k telekomunikacni technice ... vzdy radsi dovezem autogen ..

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Jen jeden poznatek z praxe. Kope me 18V nakonci koaxu ze satelitniho prijimace, nekope me, kdyz se drzim uzemnene ocelove konstrukce na ktere typek svaruje.
Podle me staci, aby ten stozar byl uzemnen a muze tam svarovat kdochce co chce.
Jo, autogen je jistota.
Ted jsem se ptal kamarada, ktery ma svarecsky prukaz a tvrdil, ze neni mozne, aby to neco udelalo.
Podle me staci, aby ten stozar byl uzemnen a muze tam svarovat kdochce co chce.
Jo, autogen je jistota.
Ted jsem se ptal kamarada, ktery ma svarecsky prukaz a tvrdil, ze neni mozne, aby to neco udelalo.
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
Co tam potřebujete vařit, že se to nedá přidělat jinak???
0 x
- midnight_man
V tomto prípade odporučím pattexPeyrak píše:že se to nedá přidělat jinak???

0 x
midnight_man píše:V tomto prípade odporučím pattexPeyrak píše:že se to nedá přidělat jinak???
6host píše:ono nejde primo o vareni na stozaru ale pod nim v baraku na konstrukci, jiz je soucasti,cili to nejde poresit jinak
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
daxxim:
no to je pravda pretoze sa drzis len jedneho polu ale pamataj na to ze toho stoziaru sa bude dotykat aj elektroda
.... co-to odvarene uz mam a kedze som vyslovene neporiadny clovek co sa tyka bezpecnosti pri praci tak vzdy varim v holych rukach a ver ze ked v jednej ruke drzim cosi co idem niekam privarat, v druhej drzim klieste s elektrodou (ktore popri mojich zlozvykoch drzim tak blbo ze ich drzim az za celuste kde sa da chytit + polu) nie raz sa mi stalo ze ma zvaracka okopala... tam nieje ziadnych 18V a este raz nejde len o V ale aj o prud ktory pri prechode konstrukciou vytvara urcity ubytok napatia..
ps: pridavam sa k vyssie uvedenemu... autogen... plamen je istota.. samozrejme chce to skusenejsieho zvaraca s invertorom to ide same
no to je pravda pretoze sa drzis len jedneho polu ale pamataj na to ze toho stoziaru sa bude dotykat aj elektroda

ps: pridavam sa k vyssie uvedenemu... autogen... plamen je istota.. samozrejme chce to skusenejsieho zvaraca s invertorom to ide same

0 x