❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Vždyť je kolem toho komína prakticky kovová klec a poryvy se rovnoměrně rozloží do několika míst. O ten komín bych se určitě nebál.
0 x
T-T
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
super ... ale jak to ze to nameril ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
když to má na stole 

0 x
Že by AC norma fungovala až tak dobře?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
mě to připomíná pohádky o LTE
nicméně ac má na to aby to dalo. No ale jak pujde rušení nahoru tak to pude strmě dolu 

0 x
Dneska jsem ze střechy stáhl RB411AH s nafouknutýma kondíkama a v jeho útrobách našel tenhle můj starý skript... fotografie to není, tak snad to bude aspoň trochu vtipný 

Kód: Vybrat vše
:global data (500,560,620,650,720,610,720,720,780,650,780,780,720,610,720,720,500,560,620,650,720,610,720,720,780,650,780,780,720,720,720,720)
:global len1 "110ms"
:global delay1 "120ms"
:global len2 "10ms"
:global delay2 "20ms"
:global count 1
:while ($count>0) do={
:foreach nota in $data do={ :beep length=$len1 frequency=$nota; :delay $delay1; :beep length=$len2 frequency=($nota-120); :delay $delay2 }
:set count ($count-1);
};
0 x
T-T
Vietnamska zasuvka na trznici - chtel jsem zapojit zdroj wifiny do zasuvky, tak se ptam kde ma zasuvku - vietnamec odhrne povesenou mikinu a rika - ja obcas potrebovat, pripoj dovnitr
ono to tak nevypada, ale tech dratu je tam mraky, je to provrtany pres to drevo asi nebozizkem
a semtam studenak, takze zarivky problikavaj. Fazi maji dobre - vlevo, akorat barevne je to horsi 

ono to tak nevypada, ale tech dratu je tam mraky, je to provrtany pres to drevo asi nebozizkem

0 x
Dnes jsem byl na nové instalaci. Nespokojený klient na ( optice ). Není optika jako optika. Optika je vedena po obci formou převěsů, přívod 10GHz pojítkem. Tohle měly doma smotáno pod PC. Klientovi tvrily, že je problém na jeho straně, že po převodník je vše ok. Převodník však vůbec nejel. Za poslední měsíc jsem v této obci převzal 4 klienty po této firmě na bezdrát 

- Přílohy
-
- IMAG0182.jpg (149.28 KiB) Zobrazeno 2999 x
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
njn takova optika to je vec ... ja to treba vubec nechapu, kdyz klienti se predhaneji kdo bude drive pripojen na "optiku" ... ale treba moje draha polovicka me tvrdi, ze je to v laickem pohledu neco skveleho a neuveritelneho byt pripojen na OPTIKU ..... nevim co je na tom tak skveleho

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- midnight_man
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja teda nevim, porad se nekde honime s optikou, cpem do toho nemale penize, ale uprime jsem nepoznal rozdil sveho domaciho pripojeni 100 Mbps radiem (lic.pasmo) a optikou
takze ona davova hysterie, ze je nekdo pripojen optikou me nedava smysl

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:ja teda nevim, porad se nekde honime s optikou, cpem do toho nemale penize, ale uprime jsem nepoznal rozdil sveho domaciho pripojeni 100 Mbps radiem (lic.pasmo) a optikoutakze ona davova hysterie, ze je nekdo pripojen optikou me nedava smysl
ne kazdy asi ma doma 100M na pojitku v licenci...

0 x
Jan Ptáček
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tak to maji nekteri na 10Ghz treba no
... ja to mam ze sajtu kousek a mel sem po ruce 38Ghz radijko ... tak sem si panelak napojil

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education