❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mordor

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Mordor

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 13 years ago

podle mě i4 reklamaci neuzna - mechanické poškození
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

Tomáš Nesrsta píše:podle mě i4 reklamaci neuzna - mechanické poškození

Ty maj co delat aby uznali reklamaci kdyz tam natece voda ... :?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

budou muset. Poškození jsme nezavinili my ale povětrnostní podmínky. Je to outdoor jednotka? je, tak ať si poradí. Třeba jim konečně dojde že nemaji prodávat šunty.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

to jim NIKDY nedojde
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 13 years ago

hehe chtěl bych být u toho až p. Sedlák řekne :twisted: a ještě by měli zaplatit náklady spojené s reklam1ací :lol:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

A neinzerovali to nekde ze zaplatej i pripadnej servisni vyjezd? Nevim uz u ceho ale nekde to inzerovali zaruka pet let a do dvou let platej i servisni vyjezd :)
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

hapi píše:budou muset. Poškození jsme nezavinili my ale povětrnostní podmínky. Je to outdoor jednotka? je, tak ať si poradí. Třeba jim konečně dojde že nemaji prodávat šunty.
V prvom rade by sme tie šunty nemali kupovať :mrgreen:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jo presvedcit masu lidi aby se i4 uplne ignorovalo to by bylo prima .. ale myslim, ze to neni realne, vseci kolem me rikaji "tam uz davno neberu" ... no jo ale kdo tam teda bere ? :D
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

Viktor Novotný píše:jo presvedcit masu lidi aby se i4 uplne ignorovalo to by bylo prima .. ale myslim, ze to neni realne, vseci kolem me rikaji "tam uz davno neberu" ... no jo ale kdo tam teda bere ? :D
nik :D :mrgreen:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Viktor Novotný píše:jo presvedcit masu lidi aby se i4 uplne ignorovalo to by bylo prima .. ale myslim, ze to neni realne, vseci kolem me rikaji "tam uz davno neberu" ... no jo ale kdo tam teda bere ? :D

mas rech nerealne to je protoze vzdy najdou haldu kolenovrtu kteri tam nakoupej protoze je to o korunu elvnejsi nez nekde jinde a davaj prece tu petiletou zaruku :mrgreen: ... ja pitomec tam pred tremi lety koupil led zarovky ... uz 3x mi je menily .. na postovnym sem uz nechal majlant :(
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

tys je poslal zpet ? ja kupil dve ... ze srandy co to udela .. svitilo to .. noo celkem svitilo :D ... ale ne dlouho .. tak jsem to pak vyhodil ..
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

nápodobně, koupil jsem si nějaké náhražky za halogenky a polovina jich přestala svítit. Hřeje to tak, že se "odpájí" součástky z plošňáku na druhé straně a pak odpadávají dokonce i ty ledky. Co jsem od nich kdy koupil, stálo za hovno.
Jo a ty Eapboardy co tu před nějakým rokem tak vychvaloval hapi před gentleboxema, mě byli jasné už od doby kdy jsem jich objednal 5 a jeden nefungoval. Teď mě ještě 1 někde visí a nevím kde :)

ne že by to nějak souviselo s tématem ale musel jsem to napsat :) Co takhle založit vlákno čistě pro I4? ;)
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 13 years ago

ppp76 píše:
DSC_1710.JPG
Kdyz se mordor blizi k nam :mrgreen:

to je focený z rozcestí za Lkání ?
0 x

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

hapi píše:budou muset. Poškození jsme nezavinili my ale povětrnostní podmínky. Je to outdoor jednotka? je, tak ať si poradí. Třeba jim konečně dojde že nemaji prodávat šunty.

Kroupy jsou pojistovnama hodnoceny jako zivelna pohroma, takze reklamace by projit nemela. Auto je take outdoor, ale kroupy ti hotake casto znici a budu ti fandit, az ho pujdes reklamovat s tim, ze to je prece outdoor.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

stepan.benes píše:
ppp76 píše:
DSC_1710.JPG
Kdyz se mordor blizi k nam :mrgreen:

to je focený z rozcestí za Lkání ?

bingo :mrgreen:
0 x